Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Ghetarul cel de toate zilele


678 raspunsuri la acest subiect

#281
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 28 ianuarie 2015 - 18:29

Va invit sa vedeti ultima moda pariziana: http://www.ladepeche...-penis-air.html

 

Mda...nici macar vreo chestie serioasa... [:)]



#282
XIO

XIO

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.118 mesaje

Postat 28 ianuarie 2015 - 18:30

Va invit sa vedeti ultima moda pariziana: http://www.ladepeche...-penis-air.html

  domnul din poza a treia arata saracul foarte foarte bolnav....



#283
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.843 mesaje

Postat 28 ianuarie 2015 - 18:37

Eu tot stau si ma intreb de ce i-a mai îmbrăcat? Ca oricum nu se uita lumea decât la obiect sau la gaura in haina, daca se vede ceva :).

Editat de mihaela_s, 28 ianuarie 2015 - 19:08 .


#284
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 28 ianuarie 2015 - 18:44

Ntzzz, Mihaela, e vorba de stil totusi. N-arata tot...:)))))

#285
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 28 ianuarie 2015 - 19:06

Ne-am intors de la spital. Cica il opereaza pe 3 februarie.



#286
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 28 ianuarie 2015 - 19:33

Ntzzz, Mihaela, e vorba de stil totusi. N-arata tot...:)))))

 Mie mi se pare ca-i vorba de pistil...



#287
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 28 ianuarie 2015 - 19:34

Daca tot ai intrebat,  eu iti raspund:

Nu, nu e normal sa iti para bine....

 

Si apoi, toate  sentimentele ce le simteai fata de ea sunt rezultatul emotiilor si gindurilor tale, si nu ea era raspunzatoare de ele.

 

Si  apoi omul ala era rau din perspectiva ta (a altora n-o discutam) dar .... din perspectiva ei isi facea datoria.... aia a ei, de cerber care pazea intersele companiei, si de asta au si tinut-o atit la HR ....si de asta a si murit .... moarte aia subita spune multe.... multe probleme, asa cum s-a intimplat  ca si problema ta a fost una din ele, parte a job-ului ei....asta-i meseria...ce sa facem, e parte din viata, interactionam unii cu altii, de multe ori interesele sunt diferite, si rezultatele pe masura.

 

Din povestea cu  lipsa ta de la munca sa fii alaturi de Alex..... zilele ti le-a dat, desi ti-au spus si ceilalti sefi ca e neortodox asa cum le-ai vrut tu, dar ti le-au dat ..... se stie conduita  corporatilor fata de potentialele scandaluri create de chichitze avocatesti... si atunci lasa si de la ei...

Tu ai vrut 2 saptamini in care sa nu fii la munca, dar nici sa dai din concediu, si zilele tale. Si asta nu a fost drept. Pentru ca asistenta ta in spital nu era necesara.

Daca vrei fizic si emotional sa fii prezent acolo trebuie sa iei concediu ... asa face toata lumea. Si ea a stiut asta. Si s-a luptat ca asta era misiunea ei, chiar daca nu si interesul tau. Tu ai luat zilele, ea a pierdut cauza ei de cerber HR.

Toate astea se fac cu un consum si cu un pret, unii pierd altii cistiga.

Chiar m-am gindit la  tevatura aia imediat ce ai scris ca a murit....

Dumnezeu s-o odihneasca ... vorba lui Iorga.... o viata de om, asa cum a fost..

 

Zenit, Dumnezeu s-o odihneasca !!! Cu asta sunt de acord cu tine [:)]  ...

 

In rest, nu cred ca ai inteles conflictul meu personal cu ea in problema cu Alex.

 

Exista in politica companiei, asa numitele zile ETO - extended time off. Sunt 10 zile pe fiecare an lucrat, se acumuleaza in timp si se pot folosi in cazul unei sederi prelungite acasa din motive medicale sau daca trebuie sa ai grija de un membru de familie care este bolnav. Se acorda desigur cu dovada de la medic.

 

Acest policy este destul de "loose" in ceea ce priveste aceasta "grija pentru un membru de familie" ...parerea mea este ca este asa, tocmai pentru a putea fi interpretat in favoarea angajatului, ca de aia este o politica de resurse umane. Programele astea sunt inventate ca sa favorizeze angajatul si nu ca sa nu poata beneficia de ele. In trecut au existat situatii in care angajati au dorit sa beneficieze de aceste zile ca sa aibe grija de parinti cu boli terminale si din cate am inteles, aceasta Doamna, Dumnezeu sa o ierte inca o data, s-a opus vehement ... am inteles ca s-a ajuns pana in Elvetiza, pe la Headquarter, unde angajatul a castigat ... dar nu este placut sa simti ca oamenii care lucreaza in Resurse Umane in compania ta, iti pun betze in roate si trebuie sa te luptzi pana la HeadQuarter-ul din Europa, ca sa obtii un drept pe care l-ai castigat odata cu vechimea in companie si care te ajuta sa treci prin niste momente deloc fericite.

 

Eu am ajuns cu Alex in spital, din emergency room. Deci cazul lui nu a fost planificat in avans si nici sederea lui in spital nu a putut fi estimata. Dupa o saptamana, avea in continuare febra si a trebuit sa faca o a doua operatie ... in total cazul lui a necesitat 3 saptamani de spitalizare, plus 2 saptamani de stat acasa. Eu aveam la momentul respectiv, 30 zile de ETO ...sefii mei, in timp ce eu eram in spital si nu puteam da la serviciu o data de intoarcere, m-au sustinut si s-au dus la ea sa o avertizeze ca trebuie sa fiu platita, chiar daca nu mi se inregistrau orele, sa fiu platita din ETO ...

Raspunsul ei, catre sefii mei, a fost ca nu ma calific ... pentru ca in spital, Alex nu este in ingrijirea mea personala ci in ingrijirea medicilor ... aceasta interpretare a politicii de ETO nu exista, a fost interpretarea Dansei, a managerului responsabil cu beneficiile in companie.

 

Poate nu stii, dar Alex avea la momentul spitalizarii 9 ani si infectia cu streptococ a cauzat cateva complicatii - abces in bratz, un murmur la inima, o dereglare a rinichilor, febra ...etc. Bratzul drept era cel operat, inflamat si avea permanent perfuzie in bratzul stang cu doua antibiotice, care de mai multe ori s-a infundat si a trebuit schimbata. Pentru ca nu avea nici o mana disponibila, trebuia hranit, mers cu el la baie, facut pipi in divrese recipiente pentru ca ii monitorizau urina, sters la fund, facut dush sau spalat pe corp (pentru ca a avut si scarlatina in acelasi timp si a dat jos un rand de piele), uns cu alifie pe tot corpul ... doctorii cand veneau dimineatza, nu mine vorbeau nu cu un copil de 9 ani ...eu le spuneam daca a mai aparut ceva nou, eu chemam asistenta daca facea febra peste noapte, eu eram punctul lor de contact.

 

Toate aceste detalii i-au fost spune Doamnei (Dumnezeu sa o ierte !) de catre sefii mei, cu care eram permanent in legatura ... raspunsul, de la cei 35 de ani de munca si 65 de ani varsta, a fost ca

 

"nu ma calific ... este decizia mea sa am grija de copilul meu, de 9 ani, in spital si sa nu vin la serviciu. Nu este o necesitate ...nu e nevoie de mine acolo ... asa ca, pot sta acolo pe cele 10 zile de concediu pe an pe care le am ... dupa aia, trebuie sa vin la serviciu sau absentez nevinovat."

 

La momentul respectiv, toata compania, in frunte cu sefii mei, pe la coltzuri, si-au facut cruce ...sefii mei m-au incurajat sa raman in continuare cu copilul in spital si sa obtin o scrisoare de la spital cu toate detaliile, din care sa reiasa ca prezenta mea era necesara in spital" ...

 

Asa am facut ... cand m-am intors la serviciu, am conceput o scrisoare cu tot departamentul, scrisoare cu care m-am dus la spital si pe care i-am rugat sa o semneze ... apoi, impreuna cu un mesaj explicativ, am trimis-o la corporatie, mai sus, peste ea ... cu ea nu am vorbit un cuvant despre situatia mea. Raspunsuld e la corporatie a venit in 5 min  - approved. Case closed ...

 

Si nu sunt singura care a avut conflicte cu ea ... mai stiu de un caz in care parintele unui angajat a murit la sf. lui Decembrie si inmormantarea s-a petrecut in Ianuarie si aceeasi Doamna (Dumnezeu sa o ierte !!!) nu a vrut sa acorde zilele de inmormantare, pentru ca inmormantarea nu s-a petrecut in acelasi an cu decesul ... aceeasi explicatie - nu se califica ...

 

Deci Zenit draga mea, nu am sa accept ca Femeia asta (Dumnezeu sa o ierte !!!) a fost o femeie buna, intelegatoare ... cred ca pur si simplu a ocupat o pozitie care nu i se potrivea - la Resurse Umane, la Benefits, trebuie sa lucrezi pentru angajat si nu impotriva lui ...

 

Iti marturisesc sincer cat de greu am scris mesajul asta ... si in timp ce il scriam, cum firbe revolta in mine ... cat suflet sa ai, sa pretinzi unui angajat sa isi lase copilul de 9 ani, intr-o situatie grava, in spital, pe mana medicilor si sa il chemi la serviciu, altfel este absentza nevinovata  ?

 

Dumnezeu sa o ierte inca o data !!!



#288
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 28 ianuarie 2015 - 19:34

Ne-am intors de la spital. Cica il opereaza pe 3 februarie.

 Foarte bine. Mai putin de o saptamana...



#289
danielag

danielag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.114 mesaje

Postat 28 ianuarie 2015 - 19:44

Uf, Buflea, ce om... Cum, măi, să nu-i dai omului zilele libere pentru deces în familie pentru că înmormântarea s-a întâmplat în ianuarie și decesul în decembrie??? Tocmai în cazuri din astea trebuie să ajuți angajatul, chiar dacă trebuie să mergi mai pe lângă regulamente, nu să-i pui bețe în roate.

 

Edit ca să zic că de două ori ai scris ”absență nevinovată”  [:)] .


Editat de danielag, 28 ianuarie 2015 - 19:48 .


#290
rall

rall

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.248 mesaje

Postat 28 ianuarie 2015 - 19:54

o sa ma retrag o vreme. Nu si din jocul cu vederile insa :)


Sa vii repede inapoi, eu iti simt lipsa, sa stii! [:)]

Ti-am simtit-o si lunile trecute.




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Astăzi, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -