Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Felicitari Claudine, Miha, Andreea! - Bulgarasi februarie 2015 (11)


209 raspunsuri la acest subiect

#161
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 15:48

Da, fetelor, aveti dreptate, la fel am gandit si eu. Iar acum am si confirmarea voastra. Folosesc si eu nursing pads cand alaptez. Altfel, stau doar cu sanii goi, mai tamponez cand si cand.
Si da, Iuli, sanii chiar rezoneaza cu bebe, am observat si eu :)

Va pup si multumesc inca o data. Ce m-as face eu fara voi ? ☺

#162
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 16:58

Dragelor, eu nu am stare, am sters un pic praful, am dat cu aspiratorul si acum nu imi vine sa stau. Vreau sa fac o supita cu ceva ciupercute dar nu am o idee clar despre ceea ce vreau sa fac. Inca e in lucru blogul, cand l-oi termina?  [:-)))]

 

Astazi s-a tot intarit burtica si m-a durut dar am ales sa o ignor mai ales ca dl Pinguin cine stie cand ajunge acasa. M-am gandit dupa ce adoarme piticul sa ma duc sa iau o sampanie mica si niste capsunele sau ceva asemanator sa il sarbatorim si noi acasa pe taticul gospodar. Ce ziceti? 



#163
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 17:08

Am terminat si eu curatenia :). Ma duc sa ma schimb si apoi sa iau piticoata de la cresa :). 

 

La mine nimic nou, burtica tare, bebe in miscare dar vorba voastra, ma uit in chiloti continuu dar nimic, nu tu alta culoare, nu tu dop, nimic! Data trecuta dopul oricum l-am si auzit cand a picat, ca a picat cand eram pe WC dar asa cu un "plop". Mi-au schimbat astia si programarea la dr, aveam luni dimineata la 9 si m-au mutat luni la 13.45. ce ma enerveaza! Ca voiam sa merg dimineata ca imi face "stripping" de membrane care nu e totuna cu ruperea membranelor dar habar nu am cum se traduce asta in romana, scuze.

 

Ma duc, va pupacesc de nu va vedeti



#164
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 17:19

Ooo Carmen, iti face membrane sweep? Nici eu nu stiu in romana :)) Doamne ajuta, oricum ar fi! Poate se porneste in weekend sa scapi de ... inductie! Dar de ce nu te lasa pana la 41s? 

Si eu ma duc maine la 10.30 la spital, sa vedem ce se intampla.

 

Fetelor, daca imi zic sa ma induca si nu vreau, oare sunt nebuna? [alcool] Adica stiu ca daca corpul nu e gata degeaba induc ei ca tot la cutit ajungi. Sper macar pana la 41s sa ma lase pentru ca din calculele mele, bebe e conceput cu o saptamana dupa, asa a iesit si testul de sarcina, mie imi intarziase teoretic o saptamana si testele ieseau tot negative. 



#165
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 18:30

aici membrane sweep se face daca vrei la 40 de saptamani dar asta e tot, nu e chiar inducere. Exista sansele ca la membrane sweep in 48h sa se porneasca contractiile singure. Daca nu, se mai face un sweep peste vreo 2-3 zile. Abia la minim 41 saptamani incepe procedura de inductie (cu ovule, hormoni si alte alea). Si ei te lasa pana la 42 de saptamani daca vrei tu si daca totul e ok pentru bebe. Numai ca eu am zis ca daca nu se intampla saptamana viitoare o sa ma rog cu cerul si cu pamantul sa ma induca, ca eu m-am cam saturat de burta asta.



#166
Lory2014

Lory2014

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.628 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 19:53

Buna fete,

 

Va salut scurt asa! Ca-s cam rupta de foame ca azi 2 croissante am mancat. Si acu dupa inot, am stat cu iubitii mei la zapada, pt ca daaaa, ningeeee la Dublin ca-n povesti....sau cosmaruri pt soferi.

 

Voi ma zapaciti nene cu mancarurile, sunteti cele mai tari! Imi ploua in gura de la o postare la alta...si daca o sa mai iau ceva peste cele 10 kg in plus ce le am, voi sunteti de vina.

 

Andreuta sa stii ca pot fi si colicii, poate fi si puseul! Oricum ar fi, lasa-l si pe bebe cu burtica goala peste pieptul tau gol, fa-i piciorutele ca o broscuta si pe spatic ii pui un scutecel, de preferinta caldut! Si-l masezi circular, de la baza funduletului pana sus spre gat! La fel, puteti face "gimnastica" cu piciorutele, ca si cand merge pe bicicleta; plimbat in brate, etc. Si alaptat mereu, da! Nu pune pompa, lasa-l pe bebe sa dea "tonul" sanilor, el stabileste nevoia reala. (la pusee, tot bebe e cel care, atarnat fiind mereu de sani, va mari productia). Hai ca o sa va descurcati!! [flo2]

 

Iuli felicitari domnului Pingu! Eu zic ca merita si meritati o sampanie!!! [il]  (ah, depinde de interesul pe care l-ar avea cineva in spionat, ca de putut...se poate orice  [:D] , la orice nivel). Daca tu nu esti incantata cu inducerea, o eviti, desigur! Eu, personal, daca baby ar ajunge la 39 sapt, as cere sa mi se faca ceva...dar la mine deja se ingroasa gluma de la coasta+sindromul blabla.

 

Carmen pai da dom'le cu var, danseaza cu iubi, apoi abuzeaza-l [:D] . Hai, ca tre sa par si eu o prezicatoare de succes, ce Dumnezeu! [:D]  Aha, deci iti fac separare de membrane...o prietena de-a mea mi-a spus ca-i neplacut tare...tu ai facut si prima data? Oricum, caposi copii faci nene! Mari si caposi! [:D]  [il]

 

Marmotel isi plimba bebelusul de plastic in landou si pisica sta in cosul de dedesubt! Sunt mortale! [:D]

 

Fete, stiu ca n-am vorbit cu toata lumea, sper sa va fi trecut durerile agasante de cap, spate, burtici; va doresc sa va odihniti bine si sa va iasa analizele si intalnirile cu medicii asa cum vreti voi! 

 

Merg sa mananc ceva pt ca vad albastru. Ne auzim maine, sa fiti cuminti!

 

Pupiiici! [pup]

 

ps maine pun niste poze cu za burta si o sa pun si cu marmotel, imediat dupa ce ne-au adus-o in rezerva, operata si pricajita si cand am ajuns acasa. Sa vedeti ce regenerabili sunt copiii astia! Niste minuni, fiecare in parte! [il]



#167
Soparlica

Soparlica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 568 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 19:59

Dragele mele,
Am calcat si eu azi dupa plimbarica din oras. Mi-a priit si nu prea caci tot speram la soare si el nimic, nimic.
Nu am cumparat nimic, am tot cascat gura. Singurul beneficiu a fost ca am trecut pe la banca sa gad cate rate mai am in cont si pentru care pot sta linistita.
Acum servesc putin vin ca pestele il cere si pofta e mare. Asa ca sper ca la noapte sa dorm cu mai putine intreruperi si rostogoliri catre baie.

Iuli te asteptam cu vesti bune maine. Si da, eu sustin ideea ta sa va serbati! Sa fie cu noroc!

Carmen sunt sigura ca gasesti tu maine alta ocupatie sa te tina in priza.
Da, am in congelator multe puse. Daca le primesc de la tara nu ma indur sa le arunc așa ca le supun procedeelor clasice de conservare: congelare, murare, fierbere, uscare etc. si cand sunt in extrasezon sunt numai bune.

Lory esti figura de stil ce mai! Si cand o veni bebe il mai indesi putin inapoi ca mai ai de facut ceva.

AlinaEA gata plimbarea? Cum a fost? Mi-e dor si mie de un plecat din oras, dar nu imi mai permite situatia. Numai gandul ca imi pot lua curand revansa imi mai tempereaza pofta.

Migrez sa imi savurez licoarea bahica. Sa aveti o noapte linistita!

#168
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 20:04

Fetelor, mulțumesc din suflet pentru tot! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine în aceste momente grele.

 

Alynutza. nu am apucat să citesc până la capăt să văd dacă ai dat vestea sau nu, dar eu cred că urmezi. Din descrieri sunt contracții. Când mi s-a spus în maternitate că am contracții, exact așa mă simțeam. Cum descrii tu.

 

Andreea - mă bucur din suflet pentru că Ștef e bine și e și grăsun! E minunat. Al meu deschide ochișorii doar câte puțin. Nu stă cu ei așa larg deschiși. 

Oricum, sunt tare fericită pentru tine!

 

Oana - mă bucur că v-ați hotărât să faceți și nuntă. E minunat. Te îmbrățișez.

 

 

În altă ordine de idei... noi suntem bine acum. Eu sunt topită. Nu mă mai pot gândi la nimic, decât la păpușica mea puternică. Nu îmi vine să cred cum suflețelul acela mic îmi poate da cei mai cumpliți fiori de bucurie. Azi ne-am jucat puțin... și l-am mângâiat pe cap. Așa se gudura... și zâmbea. OOoo  Doamne! Era așa fericit! De-abia aștept să îl țin în brațe! Curând vom scăpa și de tuburile de oxigen, de branule și de tot...că e sărăcuțul vânăt și iritat peste tot. E plin de înțepături și vânătăi... și cu toate astea tot superb este!! Vă voi pune poze abia după ce ajungem și noi acasă... sau măcar după ce scăpăm de furtune. 

Nu mă mai pot gândi la NIMIC, decât la el. Sunt topită după el. Niciodată în viața mea nu am simțit atâta dragoste!! Nu mai am răbdare să vină ziua de mâine să merg la el. Apoi sper ca în weekend să mă pot muta la el. Nu îmi place deloc să stau internată,dar nu mai pot fără el. E cumplit. M-am săturat de muls... m-am săturat de nopți nedormite, în prea multă liniște. Vreau să fie cu mine!

Azi a făcut o săptămână. M-am dus cu al meu la cumpărături să iau să fac ceva de mâncare și m-am procopsit cu jucărele, costumașe, pamperși ... și alte lucruri pentru el. Nici nu mai văd altceva decât articole pentru copii. Cred că sunt puțin obsedată. Mă doare că am pierdut primele zile din viața copilului meu... dar acum sunt sigură că s-a născut a doua oară, iar de aici înainte voi încerca să fiu cât mai mult alături de el.

 

Va pup, vă îmbrățișez cu drag, vă mulțumesc încă o dată tuturor pentru tot ce ați făcut pentru noi ... și aștept cu drag să vă citesc povestind despre bulgărașii voștri. Mai e puțin și scăpați de teama fulguleților... Atunci mă aștept să fie și date suprapuse!  [il]



#169
simplyana_m

simplyana_m

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.555 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 20:17

Helooo!! [si-eu]

 

Felicitari, fetelor, pentru micuti! Gabi, Claudine, Miha si Andreea! [colegi] [deziuata]  Sa va bucurati de minunile voastre (sanatoase si mancacioase si necolicoase) pana la adanci batraneti!!

Am mai intrat dupa vesti si am mai citit asa, razant, dar vestea ca bebe Ioan e bine a fost cea mai asteptata! [8**]

 

Andreea, daca esti tot ingrijorata de cum mananca Stefanut, verifica-l de "tongue tie" sau roaga pe cineva competent sa o faca. Si bravo pt laptic!

 

Fetelor, la cum am citit eu, pe diagonala, nu am inteles exact la ce va referiti cu "facutul unghiilor", insa sper ca stiti ca nu trebuie sa le vopsiti, in spital trebuie sa le aveti naturale si scurte - culoarea lor e un indicator important pt nu stiu ce afectiune ce poate aparea, asa ca vor fi urmarite de dr.

 

Lory, fie-ti gura aurita (sau somnul :))), asa mult imi doresc VBAC-ul asta! Sigur ca voi da detalii daca-mi reuseste! Ma uimesti mereu cu volubilitatea ta si cu ...tinerea de minte! Eu inca nu am reusit sa invat bine nick-ul fiecareia. Multumesc ca ti-ai amintit de noi! [pup]

 

Noi suntem bine, in grafic cu gafaielile, durerile, umflaturile, BH-urile si toate alea. Cum imi mentin ora de sprint cand merg sa iau Lucosul de la gradi, tot drumul ma socotesc "ce fac daca in momentul asta se rupe apa? merg inainte cu apa in galosi, ma intorc acasa, tot cu apa in galosi? cum vad eu ce culoare are?" si altele de gen :))). Deci am si eu framantari :))))) In rest, toate bune.

 

Tin pumnii pentru cine e la rand la nascare, Carmen, parca tu urmezi, bafta!!!!



#170
Kytana

Kytana

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.735 mesaje

Postat 29 ianuarie 2015 - 21:00

Anaaaa, chiar, tie ce ti-au zis de VBAC? Pana cand te lasa? Ti-au impus chestii (sa ai IV, monitorizare continua, etc)? 

 

Wa wa waaa, ce frumos spui tu acolo Miha! Din pacate la Luca am sarit grav de tot peste etapa asta, dar ma bucur enorm ca la tine iubirea este cat casa si se citeste din cele cateva randuri pe care ni le spui. Sper sa te poti interna sa fii alaturi de bebe Ionut tot timpul. Dragul de el, cum sa nu se gudure cand mami e la 2 pasi?!  [il]  [il]  [il]

 

Soparlescule, sa ai pofta la pestisor. Tu cum te ridici din pat? eu ma rotesc intr-o parte, bag cotul in saltea si ridic trunchiul ajutandu-ma de mana cealalta. Only thing that works!

 

Lory, cred ca ar fi cazul sa mai pui si tu un kil - doua acolo. Of... mi-e dor de o tavaleala in zapada, mama-mama ce m-as mai da cu sania! 

 

Helen, ce mai faci? Cris, ne mai citesti? Sper ca esti bine si tu si bebe! Alynutza, Alinus, Ramo? Nadia? Mica? Adelina?

 

O voi aborda pe Adwyna pe FB sa vedem ce a facut la echo. Sper ca si ea sa se vada cu puiul sanatos in brate in curand. Nu imi pot imagina stand atata timp in spital cat a stat ea...

 

Va [pup] si noapte buna sa avem!

 

P.S Cred ca dl Pinguin inainte de 12.00 nu vine asa ca petrecerea in 2 ramane pe maine, probabil dupa intalnirea cu dr la spital. 




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -