Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Colindam, colindam pe Ghetar!


735 raspunsuri la acest subiect

#531
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 28 decembrie 2014 - 20:14

Ladies, sper ca ati avut un Craciun frumos! 

 

Mickyyy, wow!

Pe de alta parte, zau daca e important un flirt. Adica da, deranjeaza, dar el e legat de voi prin mult mai multe decit ceea ce, potential, ar putea sa il lege de alde fifitze disponibile prin tari straine.

 

Eu nu cred ca in capul lui un asemenea flirt ar duce la destramarea voastra, ca familie. Insa cred ca presiunea indusa de supararea ta, cumulata cu faptul ca el e de capul lui acolo, ar putea sa o faca. Stii, la modul: ea nu ma crede ca nu ma intereseaza tipa de pe Sk., o tine pe-a ei, pai hai sa-i dau motiv sa fie suparata! 

 

Nu zic ca n-ai dreptul sa fii suparata, plus ca abia ai nascut si ai altele cu care trebuie sa deal, dar cred ca trebuie sa te repliezi un pic si sa il crezi cind zice ca va iubeste si ca nu da doi bani pe flirtul ala. 

 

Simonna



#532
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 28 decembrie 2014 - 20:16

Mickyy, de ce nu astepti sa-mi spun si eu parerea? Sunt singurul mascul de pe aici... [:)]

Uite ce voiam sa-ti spun, din punctul meu masculin de vedere: sotul tau este evident intr-o pasa proasta, se poate de mai mult timp, iar cauze pot fi numeroase (si nu musai legate doar de tine, voi). Un flirt apare cand nici nu te astepti si fara sa bagi de seama intri si tu in joc. Este irelevant cine e gagica si cum s-au gasit...oamenii sunt inconjurati de oameni in permanenta. Eu chiar cred ca te si va iubeste, ca va vrea alaturi...dar e singur, ii este adeseori greu...stii, ca bancul ala cu Bula si capra...era beat, era si intuneric...

As fi vrut (sa-ti spun) sa-i spui, da, pentru ca pasul urmator putea veni destul de repede, e clar insa ca nu a venit. Deci tehnic nu s-a produs nimic.

Dar maniera de abordare face diferenta...acum ce sa zic, nici tie nu stiu cum sa-ti spun ca nu trebuia sa explodezi la el, ca te inteleg ca nu mai aveai supape destule...dar abordarea corecta era "bai nenica, daca ai chef de tras palme pe cur, asteapta-l pe al meu, ca-i sigur si mai mare, de la cat mi l-a facut fie-tau!"

Tu iti dai seama ce efect ar fi avut fraza asta spusa asa, dintr-o data, pe ton glumet? Cred ca ai fi avut chiar puterea sa te amuzi gandindu-te ce moaca are!

Si atat. Ori zicea spasit "iarta-ma" si tu ziceai "bai tarane, pai eu stau singura cu cele 4 progenituri ale tale si tu de dai guster pe net? Nu se face...", ori tacea si nu dormea noaptea sa se gandeasca cum naiba ai aflat tu, dar tot trebuia sa-i spui chestia cu "tarane", cand il prindeai pe interval, ori facea pe nervosul, ca-l spionezi si atunci, doar atunci, ii spuneai ca si-a lasat tableta cu contul deschis. Si neaparat: "Boule".

Dar, oricum, i-as fi transmis: daca vrei ceva, spune. Daca nu vrei, si tot zici ca ne iubesti asa, vezi-ti de treaba, ca fara sa te caut, actiunile tale tot ajung la mine...fara sa vrei, fara sa vreau.

Totul fara cearta, fara repros, dar evident suparata. Chiar si o pauza de telefoane.

De fapt...ai tot dreptul sa te superi.

Din punctul meu de vedere, chiar daca il inteleg, nu pot sa nu remarc cat e de fraier. Din mai multe puncte de vedere.

Ca barbat, astfel de abordari m-ar fi pus pe ganduri, m-ar fi trezit, m-ar fi oprit din visare. Si...mi-as fi apreciat nevasta de diplomatie.

Eu sper ca nu te superi si pe mine, la cat esti deja suparata...



#533
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 28 decembrie 2014 - 20:21

Buflea, nici fiu-meu n-a citit HP. A zis ca nu-i place, si gata. 

 

Mihaela, Diana e cu capul pe umeri. Ii urez o super vacanta :)

 

Mi-e foame si nu stiu ce sa maninc. Atitea de toate am mincat zilele astea ca nu mai pot sa vad mincare. Am niste pulpe facute de pe 24, ca trebuia sa le mincam pe 25, tto incercam sa le mincam de atunci, nu ne iese, azi le arunc. In afara de cipsuri si citrice nu-mi trebuie nimic. Plus ca nu cred ca incap in rochia de revelion, da' nu-mi pare rau, am gasit ieri niste cizme de interior, pe care le vinez de mult, la jumatate de pret, asa ca acum mi-as schimba tinuta numai ca sa pot sa imi port cizmele :)

 

E cald in Quebec, incredibil, nu tu schi, nu nu patinaj, am gasit ieri un patinuar pe jumatate dezghetat, azi avem in plan sa mergem la unul interior, daca reusim sa ne miscam de pe canapea :) Adica eu, ca Colegu' profita ca e cald si si-a scos echipamentul de fugit si fuge de citeva zile. Voi aveti damblaua asta? Pe-aici, pe care- auzi, se pregateste de o cursa de macar cinci kilometri, daca nu de un demi-maraton. Mie nu mi-a placut niciodata sa fug...

 

Mor de foame, da' mor, ma duc sa vad ce exista in frigider....



#534
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 28 decembrie 2014 - 20:26

Noi am ajuns acasa de la Gorj.

Suntem iar oraseni.

Acolo incepuse de dimineata sa ninga cumsecade, noroc ca pe drum a fost ok.

Asteptam si aici sa inceapa la noapte, asa cum ziceau.

E confortabil acasa... [:)]



#535
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 28 decembrie 2014 - 20:48

Daaa, vai ce dor imi e sa fug! Eu nu pot sa alerg cand scade temperatura sub 10 grade, n-am mai alergat din Octombrie si mi-e dooor! :) si ii invidiez pe cei care aleargă acum pezapada!

Sa va arat ce mi-a scris Diana: "Ce noroc am eu ca m-ati plimbat prin lume pana acuma, ca am stiut sa imi iau apa sigilata, sa sterg tacamurile cu handsprit si sa nu ma aventurez cu mancarea din prima zi :) " si "Plus ca sunt asa de "obisnuita" sa calatoresc ca nici nu mi-a trecut vreun gand prin cap pana acuma niciodata ca nu o sa ma descurc in calatoria asta singura". Handsprit e spirt :), și-a dus de acasă :). La mâncare se referă ca n-a mancat carne, si-a luat vegetarian.

#536
BellaDonna

BellaDonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.973 mesaje

Postat 28 decembrie 2014 - 21:08

Mihaela_s,

ce mult ma bucur pt voi un asa mesaj unge la inima [flo2] ce fetita mare ai, vezi ce descurcareata e [:)]

 

Rufue, Buflea,

daca vreodata (si sper sa nu) o sa am probleme apelez la voi pt sfaturi [flo2] foarte intelepte [:)]

 

Mikyyy

multa putere sa treci peste, mai mult ca sigur a fost ceva ce nu sa vrut, nu cred ca intentioana mai mult de in flirt



#537
eumada

eumada

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.106 mesaje

Postat 28 decembrie 2014 - 21:10

Rufus,tu ca de obicei...dar numai in pielea lui Mickyyy sa nu fii.......

Eu ii inteleg izbucnirea si poate a fost mai bine.....macar acum totul e ori ori....

Da` se suparau altii pe mine cand ziceam ca "barbatii este....niste [vaca] "....

 

Ma doare de ce simte fata asta acum.....



#538
BellaDonna

BellaDonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.973 mesaje

Postat 28 decembrie 2014 - 21:12

sant ingrijorata pt fratele meu, am incercat sa vorbesc cu el, de ce a ajuns la spital, nu a vrut sa-mi zica nimic ba sa suparat si sa nu deschid subiecrul, i-am zis cas ingrijorata atat vreau sa stiu ca e bine, am sunat si pe mama si nici de la ea nu am aflat prea multe,

daca au vrut sa nu-mi fac griji ei bine.....acum chir ca am intrat la banuieli si imi fac si mai multe griji [q] [q] [q]



#539
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 28 decembrie 2014 - 21:19

Rufus, merci de mesaj, ai reusit sa ma faci sa zambesc.
A fost un flirt, era oarecum evident, niciun alt mesaj in 10 zile....doar nu s-or fi conversat doar real sau telefonic de atunci pana acum. Faza cu palmele pe mine sincer nu m-a deranjat prea tare cat m-au deranjat dulcegariile. Palma aia e strict sexuala, e o aluzie, dar chiar si asa, e genul de comentariu care il poti face in public fara sa iti si propui sa o dai, nu stiu cum sa explic, e un soi de gluma cu conotatii sexuale, dar totusi o gluma. Pe cand alea cu poza in care e o "dulceee" o simt mult mai dureros. E un cuvant mult prea "intim" sa il folosesti cu un strain, fata de palma aia impersonala.

Inteleg si pe cei care spun ca pentru el chiar nu e mare scofala acea discutie si ca el ne iubeste in continuare. Nu pot spune ca mi-a dat vreodata motive sa ma indoiesc de asta pana acum, si nici acum. Iar daca poate pentru mine nu mai simte ce simtea inainte, pe copii sigur ii iubeste.

Cat despre alegerea momentului si al discursului potrivit, usor de zis, greu de facut. Si eu as fi vrut sa se desfasoare altfel discutia, si eu mi-am imaginat scenarii care de care, de la a-i trimite "din greseala" tipei o poza de familie de pe skype-ul lui, pana la scenarii asemamatoare celui postat de rufus, cu aluzii dar fara ceva concret. Insa socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa...
Cum tot ma intreba de dimineata ce e cu mine de nu sunt in apele mele, dupa cateva reprize in care incercam sa ii explic ca sunt ok, desi era evident ca nu's, am cedat si i-am trantit-o on fata. Nu direct, dar nici prea elaborat. Detaliile discutiei sunt irelevante, oricum am reusit sa ma comport totusi ca o "doamna", desi nervoasa, n-am strigat, n-am jignit, n-am facut nimic isteric, poate doar ca i-am inchis brusc atunci cand am simtit ca nu mai rezist sa port o discutie decenta!! Insa pe o scara de la 1 la 10, el cred ca era pe undeva pe la 9 la capitolul calm.

#540
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 28 decembrie 2014 - 21:33

Buflea, copiii sunt suficienti sa imi distraga atentia ziua, noaptea e mai greu.
Desi acum sunt mult mai calma. Era un banc cu itic si strul, itic avea sa ii dea bani si nu avea de unde, asa ca dupa multe nopti nedormite se duce razand la strul sa ii spuna ca nu are de unde sa ii dea banii. La care strul confuz, il intreaba ce-i de ras in aia. Pai e, ca acum n-o sa mai dormi tu!!
Asa si eu cu barbatul, azinoapte nu am dormit eu, azi e randul lui :)


Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Astăzi, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -