Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Bobocei de Octombrie 2014 - Capitolul 2

bebelus 365 zile bebe mama mamici

256 raspunsuri la acest subiect

#181
andreutza2

andreutza2

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 706 mesaje

Postat 20 decembrie 2014 - 22:34

A si din alea 3 mesaje in doua ne cerți grav ca nu reacționam cum si vrea, bă din contra mai scri si al patru- lea mesaj care tot sub forma de reproș ...

#182
Kmy11

Kmy11

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 82 mesaje

Postat 20 decembrie 2014 - 23:35

Shmily si Andeutza va sustin punctul de vedere. Si mie mi s-a parut destul de agresiv modul de abordare al Loredanei. Nu cred ca facand galagie si aducand reprosuri poti impresiona niste oameni....dimpotriva.

Noi astazi am incercat o sedinta foto. Nu prea ne-a iesit pentru ca era multa lume, acasa la niste prieteni, cu inca 2 fetite ceva mai mari (1an). Dupa 2 poze bebelina s-a suparat si nu amai vrut sa stea...asa ca noi am continuat "petrecerea" cu ce stim sa facem mai bine, papa si somn. O sa incercam o alta sedinta foto in particular, acasa...poate iese ceva asa.
Eu sunt un pic cam obosita dupa o noapte in care am dormit putin. S-a agitat maimutica tot timpul, a dat din maini si din picioare, s-a tot rasucit de pe o parte pe alta. Astazi pe zi a dormit destul de mult, asa ca imi e cam frica de noaptea asta.
O noapte linistita va doresc!

#183
Kmy11

Kmy11

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 82 mesaje

Postat 20 decembrie 2014 - 23:47

De azi avem balansoar ...si tare ne mai place in el, mai ales cand e pe pat si vedem tot ce misca in camera!_DSC2932.jpg

#184
Ellennas

Ellennas

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 132 mesaje

Postat 21 decembrie 2014 - 08:46

Buna dimi mamici si bebici!Bebe inca doarme,asa ca profit sa scriu ca sa va salut!

In legatura cu fetita bolnava de leucemie,eu am donat direct in contul tatalui,nu stiu de ce era necesar sa o contactez pe aceasta Loredana,sa intru pe facebook,etc.Nimeni nu ramane insensibil la aceste cazuri,dar ajuta cum poate si simte ca e mai bine!

Sa revenim la treburile noastre! Bebe e din ce in ce mai bine,a inceput sa doarma mai bine,parca si cu putin program (seara la 10-11,se trezeste pt papa pe la 3 si apoi la 6 si la 8,inainte sa plec eu la job)!Ieri a fost o zi superba afara cu mult soare si am stat cu el aproape 3 ore la plimbare! Sper sa fie la fel si astazi.
In rest,eu sunt fff stresata cu serviciul asta,dar cum ajung acasa ma deconectez si ofer toata atentia mea bebelusului care imi simte lipsa teribil! Poate dc as avea suport din partea sotului,as trece mai bine peste aceasta perioada,dar asta nu se intampla!Asta este, consider ca nu exista si invat sa ma descurc ca si cum as fi o mama singura! Hai ca nu vreau sa va incarc cu problemele mele,dar m-a mai descarc si eu psihic!
Va pupicesc pe toate cu bebelusi cu tot!Sa aveti o zi frumoasa!

#185
Elynko

Elynko

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 530 mesaje

Postat 21 decembrie 2014 - 10:18

De acord cu voi fetelor :)

am intrat sa va spun ca bebe nu a facut temperatura nici de data asta, totul e ok. In schimb mi a plâns aseara f mult si a fc caca de 3 ori.

 

Nu stiu cand mai reușesc sa intru sa va citesc, plecam in vacanta . 

Va transmitem : sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

Sa ne auzim cu bine, aveti grija de voi , multi multi pupicei pentru voi :)



#186
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 21 decembrie 2014 - 10:18

ellennas draga, daca simti nevoia sa te descarci iti suntem alaturi!!! nu tine in tine supararea....



#187
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 21 decembrie 2014 - 10:19

elynko, Sarbatori fericite si vacanta placuta!!!



#188
shmily

shmily

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 190 mesaje

Postat 21 decembrie 2014 - 12:03

ellennas, vad ca ti-a spus Anda deja, acelasi lucru voiam sa-l spun si eu, e bine sa te descarci si stai linistita, nu ne suparam, suntem multe care trecem prin diferite situatii si daca fizic nu putem, macar ne putem incuraja una pe alta, ne putem descarca atunci cand simtim nevoie si apoi sa fim "fresh" pt bebei...
cat despre sot, nu stiu care e situatia la tine, nici eu nu am ajutor, al meu e cu serviciul toata ziua (5-6 dimi pana pe la 10-11 noaptea), si cum abia prinde cateva ore de somn, mi-e mila sa il mai sacai si eu, sau sa-l pun sa ma ajute la copil (cand avea colici, acum din fericire am scapat si avem nopti linistite)... la cea mare a fost la fel dar desi nu il trezeam noaptea din aceleasi motive (e sofer si mi-e teama sa piarda noptile la cate ore are de stat la volan), diferenta este ca la cealalta nu eram nici eu asa relaxata, ma stresam si ma plangeam mult la inceput... apoi m-am obisnuit cand a mai crescut pitica, a inceput sa-mi fie si mai usor cu ea... acum, dupa atata vreme, sunt mult mai ok cu toate pt ca mi-au lipsit mult si pt ca din experienta stiu ce repede trec perioadele astea, si bune si rele si stiu cat de dor o sa-mi fie sa am un bebe la san, sa fie total dependenta de mine si sa simt linistea imensa pe care o simt atunci cand stau si o privesc cum doarme... cref ca e pt prima data cand nu ma mai agit cu gatitul, curatenia si pregatiri, acum e timpul sa savurez viata de mamica de bebe! ma bucur mult ca fetita cea mare e suficient de mare cat sa nu fie total dependenta de mine... stie sa se descurce singurica, astfel incat sa nu trebuiasca sa neglijez una ca sa fiu cu cealalta... iar cand doarme asta mica, facem impreuna mancare, ordine, dulciuri, ce putem... si daca nu avem chef de treaba, ne uitam la un film/desene... cand a fost mai agitata asta mica, am iesit toate la plimbare si astfel asta mica doarme si cea mare e fericita ca iesim si ne plimbam pe unde vrea ea(mall, parc)... si perioadele cand cea mare e la scoala iar cea mica doarme, sunt doar pt mine! daca mi-e somn dorm, daca nu, fac orice care ma relaxeaza...

#189
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 21 decembrie 2014 - 14:36

Buna fetelor! Nu am mai intrat zilele astea pt ca am fost plecata la Craiova. Amalia a avut serbarea si nu puteam sa lipsim. Am rezolvat si cu depunerea dosarului pentru indemnizatie, asa ca m-am linistit in privinta asta.

 

Anda, imi pare rau ca treci printr-un moment greu! Probabil ca toate stim cum e sa pierzi pe cineva drag.. Faptul ca il ai pe Sebi te va ajuta sa depasesti mai usor momentul si iti doresc sa il depasesti cat mai repede!  [grup]  Uneori se intampla lucruri care parca nu au sens, nu le gasim explicatie, nu intelegem de ce a permis Dumnezeu sa se intample o nenorocire unui om bun. Cred ca e mai bine sa incercam sa nu mai cautam explicatia, stie el Dumnezeu de ce, cu siguranta nimic nu este intamplator. Ne bucuram de viata atat cat ne este data, scurta, lunga, important este sa o traim frumos!

 

Ellennas, suntem aici pt tine, sa stii! Descarca-te, nu tine in tine!  [pup]

 

Andreutza, ce bine imi pare ca ne-ai gasit! Chiar ma intrebam ce o fi cu tine de nu ai mai zis nimic de mult.

 

Elynko, vacanta placuta sa ai! Sarbatori fericite! Asteptam sa ne povestesti dupa cum ai petrecut.

 

Kmy, e frumusica foc printesica ta! Da, e cam greu cu sedintele foto cand sunt mici, conteaza mult momentul.

 

In privinta Loredanei, eu sunt rezervata, nu ma pot pronunta nici ca a intrecut masura, nici ca a fost ok. Poate ca are o relatie speciala cu fetita sau cu familia ei, poate ca e implicata emotional mai mult decat credem noi. Zic asta pt ca eu am fost in situatia sa lupt pt viata cuiva drag, si credeti-ma, cat sunt eu de timida, nu as cere nici macar prietenilor apropiati sa faca ceva pt mine daca as sti ca-i incomodez cu ceva, atunci, cand omul drag mie era sa moara, m-am transformat, am luptat fara sa mai conteze nimic altceva. A fost o situatie critica, avea sanse f mici de supravietuire si orice intarziere de o zi conta. Trebuia sa faca o interventie in alta tara pt ca in Romania nu se baga nimeni, avea o malformatie intr-o zona a creierului unde nu se putea interveni clasic, marformatie care se sparsese. A fost cea mai neagra perioada din viata mea, o mai aveam si pe Amalia mica, eram departe de ea pt ca totul se petrece in Timisoara si eu eram acolo. Acum realizez ca intru in prea multe detalii.. Ideea e ca atunci cand lupti pt cineva drag, cand simti ca fara omul ala se termina si viata ta, ca nimic nu mai are sens daca nu reusesti sa-l salvezi, lupti si uiti si de scrupule, si de bun simt. Poate intr-o situatie de-asta este si Loredana, sau poate nu.. Oricum, eu daca am fost patita, nu pot sa o judec. Am vazut ca e real cazul si intr-adevar se pot pune bani in contul parintilor. E adevarat ca sunt multe cazuri impresionante, sunt multi oameni care au nevoie de ajutor. II ajutam pe cei pe care putem, pe cei cu care empatizam mai mult, fiecare are criteriile lui de selectie si posibilitatile lui, nici asta nu trebie sa judecam. Eu am intrat pe facebook si am cautat hainutele pt care se liciteaza dar nu am dat de ele.. Poate ma lamureste Loredana.

 

O zi placuta sa aveti fetelor! Noi iesim la plimbare cat mai este soare  [pup]



#190
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 21 decembrie 2014 - 16:48

multumesc pentru gandurile bune Silvia, uneori fac mai mult decat orice...

sper ca a fost frumoasa serbarea :)

eu inca nu am reusit sa depun actele ptr indemnizatie...astept adeverinta de la casa de pensii de o saptamana aproape, trebuie trimisa de la bucuresti si Doamne cat dureaza....





Etichetat si cu bebelus, 365 zile, bebe, mama, mamici

Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -