Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Bobocei de Octombrie 2014 - Capitolul 2

bebelus 365 zile bebe mama mamici

256 raspunsuri la acest subiect

#151
Ellennas

Ellennas

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 132 mesaje

Postat 17 decembrie 2014 - 21:02

Caresse, acum realizez...Ingrid este un restaurant foarte mare, asa de multi invitati ati avut? Noi o sa avem maxim 90-100 pers.

#152
Kmy11

Kmy11

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 82 mesaje

Postat 17 decembrie 2014 - 23:13

Buna seara mamici,
Noi suntem binisor. Incet incet parca ne facem un program. Ziua bebelina are o repriza de somn mai lung, de la 12 pana pe la 4, apoi papam, discutam si mai dormim putin. Papam din nou pe la 7 si facem baita la 8 dupa care iar papam putin. Adoarme cam 30 min si sta treaza pana la 12 noaptea..cand mananca si adoarme cam la ora 1. Somn pana pe la 4 sau 5 si dupa inca o masa doarme pana la 8. Mananca din nou si mai are o repriza de somn de o ora.

Din multe "suparari" ne salveaza suzeta. Dar daca adoarme cu ea e clar ca o va scapa si se va trezi...De multe ori stau si o pazesc, sa nu o scape :)

Luni mergem si noi la vaccin si avem emotii. Speram sa fie fara febra...

O seara linistita va urez!

#153
andreutza2

andreutza2

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 706 mesaje

Postat 17 decembrie 2014 - 23:14

Buna fetelor, revin azi dupa multeeee multeeee încercări , o perioada dupa ce am născut a fost imposibil sa mai intru pe forum, îmi dădea o eroare care nu m-a lasă sa deschid nicio pagina...
Da asa este ne am mutat pe FB s a făcut un grup de mămici Septembrie tocmai din acest motiv, nu eram singura care nu mai putea conecta forumul si mutarea s a produs, de multe ori m-a gândeam la voi si când aveam un moment liber încercam sa intru, dupa care am încetat sa mai încerc pana intr o zi sa îmi spună Roxyc ca va urmărește din umbra :)))
Normal ca am revenit imediat, dar surpriza forumul îmi funcționează , dar nu va gasesc!!!
Roxyc unde este grupul!?
Da este acolo caută!!!
Tot la odisee?
Dada...
Si tot caut de zor grupul de mămici de oct si pauza :(((
Incredibil nu se poate asa ceva, de ce la mine nu funcționează, de ce nu va gasesc!? Intram pe odisee si dădeam pagina cu pagina înapoi ca sa descopăr pagina grupului cu subiectul închis... Dam in fine, o schimbare ceva s a produs pt ca altfel nu îmi explic....
Ca intr un final am devenit nostalgica si am inceput sa recitesc forumul din urma la un capitol deja închis, dar la final știți ca este anunțul care i-l lasă Anda pagina noua click aici si tot asa click acolo click mai departe si mai departe capitole peste capitole sa ajung acum Aici la voi, care defapt puteam eu sa va caut mult si bine la mămici de Octombrie când v ați schimbat in Boboci de Octombrie...
Bine ca v am găsit!!!
Hai sa discutam si despre noi ;)
Cezariana a decurs bine, toate bune si frumoase, micuța mea m-a terminase papa și-n ora in ora si eram ca zombi, lapte aveam/am suficient, doar ca ea sugea doar la o singura titi ca mai mult nu avea putere si adormea :())
Ne am chinuit multă vreme asa si nici in ziua de azi nu a papa de la amândouă titi si doar una, normal asta înseamnă alăptat mai des si se face fomica mai repede, dar nu e o problema, m am acomodat repede cu noul meu program ;)
Sâmbăta facem 3 luni si avem 6 kg 60 cm, de dormit dormim mult si bine noaptea, eu o trezesc si ii bag titi in gurița , ea se trezește la 4 dim ca sa o schimb dupa care adoarme înapoi pana pe la 9-10 dimineata, deci suntem puturoase :)))
Amiaza nu mai doarme ,decât iepurește 10-15-30 min si e maraita sau cu chef de plimbare, bine-nțeles in brate ca tati ne a învățat in bratica si acceptam toate plăcerile ei :)
Rotarixul i-l facem in serie de 3 luni, pe luna o doza, in Ianuarie facem ultimul si dupa începem cu injectabile. Aaa Caresee la noi Rotarix este siropel pe gurița nu injectabil ca citisem ca ai făcut injectabil.
Ce sa va mai spun, a fost si răcita, a avut roșu in gat, dar ne a trecut doar cu panadol 2 ml x2 zi fără sa apelam la antibiotic. Doamne ajuta ca a trecut fără!
Ne am si botezat pe 23.11 in perioada postului, asta înseamnă ca nu am făcut petrecere, doar am făcut masa la restaurant si atât. NO party.
Am avut si colici vreo 3 sapt zilnic la ora fixa între ora 17-20 era prăpăd, nu ne a ajutat nimic, am băut eu ceai de colici si poate asta a mai ameliorat un pic. In rest totul ok... V am povestit in mare evenimentele importante si evoluția noastră . Am trecut cu bine peste toată perioada de inceput care eram panicata ca poate nu stiu sau nu m-a descurc, dar chiar instinctul matern a funcționat de minune si nu am avut nevoie de niciun ajutor, mama mea chiar plecase de la mine dupa 2 sapt prima sapt eu fiind inca in spital, asa ca mama a fost doar musafir, dar nu m-a plâng totul a decurs normal si ok si poate ca am fost si norocoasa ca sa doarmă noaptea, cu excepția ca m-a caută noaptea ca o Omiduta de titi :)
Off ce repede a trecut si din păcate si perioada asta trece atât de repede, eu o smotocesc si m-a joc cu ea si o pup si aoleoooo o mănânc cu totul atât de Draga îmi este!!!!
Cred ca înțelegeți voi sentimentul ....;)
Va pup si revin cu poze

Editat de andreutza2, 17 decembrie 2014 - 23:22 .


#154
andreutza2

andreutza2

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 706 mesaje

Postat 17 decembrie 2014 - 23:42

Uite ca acum am descoperit mai exact, nu va mai aflați la odisee si sunteți la rubrica Generația despre copii ;)
Hai ca încerc sa pun pozici

Miniaturi atasate

  • image.jpg
  • image.jpg
  • image.jpg
  • image.jpg


#155
Bobocelu

Bobocelu

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 96 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 08:58

Anda, fii tare, din pacate viata nu e intotdeauna dreapta, dar il ai pe Sebi si e de ajuns sa te uiti in ochii lui...

Caresse, bebe e bine, i-am pus supozitor la indicatia medicului si a doua zi , adica ieri, nu mai avea febra si a fost mai linistit. Doamne ajuta, ca pe mine tare ma sperie vaccinurile astea.

Andreutza bine ai revenit, ce papusica ai tu acolo :), intelegem sentimentul va si eu il pup si il smotocesc toata ziua :)

Emysa, ce wrap ai? Si eu am sisteme mai multe de purtare, dar face galagie pana il bag in ele,e adevarat ca dupa adoarme si eu am iesit si afara cu el asa, mi-am luat si protectie de pus peste...

#156
emysa

emysa

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 182 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 14:57

Bobocelu, am un wrap elastic de la Crisalida. Sunt si pe facebook in niste grupuri de babywearing ca sa vad ce sistem iau mai departe.
Azi l-am bagat putin in wrap ca sa mai exersez niste legaturi si surpriza:a adormit instantaneu:)

#157
emysa

emysa

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 182 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 15:23

Cam asa :)

Miniaturi atasate

  • 20141218_143804.jpg


#158
Loredana2008

Loredana2008

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 213 mesaje

Postat 18 decembrie 2014 - 23:29

Buna, sunt de la Pepenasi August 2014,  ma numesc Loredana si împreuna cu câteva mămici am deschis pe Facebook Licitații pt Ana, unde am scos la licitație hainute ale puilor noștri. Toate acestea sunt pentru Ana o minune mica născută pe 31.05.2014 are aproape 7 luni si este bolnava de leucemie, internata la Fundeni. Eu m-am implicat personal, am fost la spital dar nu am putut s-o vad pe Ana, mi-a fost teama, m-am întâlnit cu tatăl, am discutata cu mama, acum strângem bănuți si ii punem in contul ei. Este internata de 1 luna de zile si a început chimioterapia, va dați cred seama ce înseamnă chimioterapie la un bebe de 6 luni jumate..... Fiind sieu mămica am încercat câteva secunde sa ma pun. Locul părinților si am izbucnit in plâns...... As dori sa va puneți câteva secunde in locul lor si apoi sa va invit pe grupul de pe Facebook pentru a licita la ceva,..... Bănuți vor merge in contul Anei. Pe Facebook sunt. Salih DN, 0728176675 daca aveți întrebări.  Va multumesc si sper sa ne vedem pe grup. Sărbători minunate va doresc si sănătate multă!!!!



#159
Elynko

Elynko

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 530 mesaje

Postat 19 decembrie 2014 - 09:26

Buna dragi mamici!

 

anda- sunt alaturi de tine, curaj, fi i tare. Il pupam pe sebisor :)

 

caresse- al meu sta aproape numai cu suzi, chiar i am mai luat doua saptamana trecută, am zis sa le reînnoiesc. Eu folosesc numai avent , am avut de la 0-6 luni . A ros 3 luni doua, acum i am luat pt inca 3 luni . Sunt f bune ,ortodontice, le morfaie la greu. 

Eu as vrea sa mai scape de suzi, dar nu se poate, o iubeste la maxim:)))

 

Andreutza- pupam bebelina dragalasa, e o scumpete, ce ochisori frumosi are. Ne bucuram ca ai mai dat de veste. 

In Ianuarie facem si noi botezul si la fel, nu vreau petrecere mare. 

Nu am nimic împotriva petrecerilor pompoase, fiecare face cum dorește. Mie ,mi se pare o fala, o mândrie la multi. Increstinarea unui copil, ar trebui sa fie simpla. Acum a devenit ac eveniment ca si o nunta.

Ma scuzati daca  ,credeți ca sunt de " moda veche".

 

Noi azi mergem la control si la al doilea vaccin. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc cum o sa planga iar mititelul. Dupa cum il vad eu, cred ca am ajuns si noi pe 5,5 kg :)

au inceput hainutele sa nu i mai vina si trebuie sa schimbam si numarul la pampers 4-9 kg.

Va pupam pe toți si toate ! Sa aveti o zi frumoasa alaturi de puisorii vostri iubiti!



#160
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 19 decembrie 2014 - 09:39

multumes de incurajari dragele mele! situatia e la fel iar eu sunt lipita de telefon

bine ai revenit andreutza, e o papusa scuuumpa tare printesica ta! Sa mai treci pe la noi :)

noi avem cateva zile mai grele, ori puseu de la 3 luni ori colici,nici nu mai stiu....ieri am incercat sa-l adorm 3ore jumatate, timp in care a plans, s-a incovoiat..m-am plimbat prin toata casa, l-am si infasat si desfasat, ...am inceput sa plang,nu mai puteam, ma dureau si mainile mi-era frica sa nu-l scap daca o mai tine mult asa (la cele7kg...).Mi-e frica de ora de culcare diseara :((( nu stiu ce sa mai incerc , suzi o accepta dar nu stie sa o tina, cum o scapa cum plange...oricum nu e mare fan...voi cum i-i mai adormiti? dati-mi niste idei fiindca sunt la capatul puterilor...si evident dupa ce a adormit un pic m-am apucat sa fac un pic de curat, asa ca sunt zombie....





Etichetat si cu bebelus, 365 zile, bebe, mama, mamici

Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Amniocenteza la 19 săptămâni

    Ana1298
    - Astăzi, 16:15

  • Top 10 lucruri utile consumabile pentru bebeluÈ™i

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 11:05

  • bucurie dublata

    Andrevvv
    - Astăzi, 10:53

  • Diabet gestational

    ClaudiaRamona24
    - Astăzi, 09:07

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -