Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 4 voturi

Ghetar romanesc, cu iz nemtesc


616 raspunsuri la acest subiect

#331
Fleurdelise

Fleurdelise

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.928 mesaje

Postat 20 noiembrie 2014 - 17:51

Mihaela_s, sa-ti traiasca in sanatate si voiosie sotul si Diana! Happy birthdays!

Ce tort/torturi faci?

 

Michelle, vreau si eu reteta aia la slowcooker, poate aflu si eu cum se shreduieste carnea de porc?

 

Elyda a starnit toata diaspora pinguineza cu tuciurile ei pline de bunatati. Ieri am facut piata si mi-au cazut ochii pe ciupercile pleurotus. Au un pret de zici ca platesti greutatea lor in aur...m-am calmat.

 

Observati ca scriu numai de mancare?

Am fost la luat sange de dimineata si am venit acasa cu o foame...cat casa. Mancat zdravan, si vad ca tot  nu s-a astamparat centrul foamei din creier.

 

Strumph, mie mi-au placut felicitarile cu bradutii patchwork si oamenii de zapada din nasturi. In afara de actiuni din astea caritative, de ce nu incerci sa bagi creatiile tale si pe la mici magazine locale, gen gifts, librarii, etc. Poate scoti si un profit, ca vad ca esti foarte productiva, si imi inchipui ca si cheltui ceva cu materialele.

 

Aqai, a nins tare la voi? La noi destul cat sa curatam masinile zilnic. N-am lopatit inca, da probabil ca nu-i departe momentul. Oricum, vad ca avem o vreme in dinti de fierastrau, pana luni ajungem la +12....yey, canicula...dupa aia revine la normal.

 

Si acum imi extrag posteriorul de pe scaunul de calculator si ma duc sa mai fac una alta, ca am ore dupa amiaza.

 

Nu inainte de a vi-l arata pe fi-miu vopsind, scarbit, un dovleac mic de Halloween, sa zic ca am si eu copil crafty... (observati colegu din dreapta, care, spre deosebire de al meu, had a blast with it)

Miniaturi atasate

  • poze telefon 12 nov 2014 419.jpg
  • poze telefon 12 nov 2014 428.jpg
  • poze telefon 12 nov 2014 439.jpg

Editat de Fleurdelise, 20 noiembrie 2014 - 17:53 .


#332
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 20 noiembrie 2014 - 17:51

Buna de dimineatza mea geroasa, insorita si fara fir de zapada,

 

Strumphi, superbe felicitarile ...ai admiratzia mea dubla pentru rabdare si creativitate. Eu n-as putea in veci sa fac asa ceva, desi par atat de simple .... in primul rand nu am rabdare si desigur ca nici idei. Bine macar sa stiu ca sa nu ma apuc ...

 

MihaS, multi ani Sagetotorilor tai ...si torturi-eala placuta [:)]

 

Nu credeti ca ar trebui sa deschidem discutiile cadourilor de Craciun ? Cam ce aveti pe lista pentru copiii vostri ?

In Decembrie este si ziua Flaviei si stiu ca isi doreste un American Doll - mama ei de papusha, ca nu pricep de ce costa $100 min. Am asa niste crampe, am tot pufait si suspinat incat draga de ea a zis ca intelege si ca si-ar dori o inlocuitoare mai ieftina, un Jurney Doll ...m-am uitat pe Amazon, astea costa $50 si sunt urateeeee. Dar o sa-i cumpar ...daca pana ieri suspinam si la astea, in sperantza ca vine cu ceva la jumatatea pretzului lor, acum m-am hotarat sa ii iau. Daca de ziua ei ii iau papusha, de Craciun o sa-i cumpar haine pentru ea, asa ca pe Flavia am bifat-o ...dar ce fac cu Isterica ?

 

Aqai, Laura, Michellino, Didi, Andra, Yaga, Carmen ...si cine mai are baieti ? Cum ne scutura Craciunul asta de cadouri ?

Ah, Carmen, am vazut scrisoarea lui Eric ...robotzelul ala este foarte interesant ... mi l-am pus la wish list pe Amazon, dar ma cam strange in portofel ...



#333
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 20 noiembrie 2014 - 17:53

buflea, esti pe aici...cum se spune la fir de ata destramata?/?



#334
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 20 noiembrie 2014 - 17:55

fetele cu engleza...zau daca imi imintesc cum se zice la "fir(de atza) destramat"

urgent nevoie de ajutor...

 

 

michelle, te-as ajuta daca as intelege, ca nici in romaneste nu stiu ce e fir de atza destramat :(



#335
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 20 noiembrie 2014 - 17:59

mai...chiar nu stiu ce spun nici pe rromaneste??? adidasii aia cumparati accum 3 sapt ...au o ccusatura...cu o ata rosie si s-a rupt si se dastrama toata ccusatura.

 

...cred ca trebuia sa spun cusatura in loc de ata...



#336
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 20 noiembrie 2014 - 17:59

[s] la multi ani sot de Mihaela !!
Din ciclul Turnul Babel sau fiecare cu ce-l doare:
- facut ieri ecografie! Alergat ca nebuna si cu 2 copii dupa mine ca sa ajug la timp, reusesc sa ajung chiar inainte de ora la care aveam programarea, dar dau de una bucata secretara incompetenta care ma trimite sa astep la cabinetul 17. Pe usa cabinetului scria ecograf 4d, ori eu aveam programare la 3d, dar cum la cabinetul de langa, la 16, era 3d, am zis ca n-oifi inteles eu bine. Dupa 15 min de asteptare, in care la cab 16 era mereu full si la 17 liber, merg sa intreb la 17 daca am cumva la ei programarea. Nu doamna, aici e 4d, daca aveti 3d asteptstati vis-a-vis. Si stau si astept, mai iese o doamna, intra alta, se face 12 si pe mine nu ma striga nimeni. Asa ca sar pe asistenta cand iese sa invite o alta pacienta sa ma plang ca stau de 40 de minute la usa si nu ma mai cheama. Se uita saraca pe lista de programari, nu figuram pe ea. Merg la receptie si mi se confirma ca aveam programare dar la o alta doctorita, la cabinetul 13!!!! Evident, din programarea mea de 40 de minute s-a ales praful, ca la cateva minute dupa ce am intrat eu in cabinet a venit si urmatoarea programata, doctorita nervoasa, eu la fel, am stat mai putin de 20 de minute la ecograf, in loc de 40, a facut o ecografie de mantuiala, ma rog, eu aveam nevoie de un singur lucru de la ea, sa verifice cicatricea uterina daca mai rezista pana pe 29. Dar daca tot am avut programare, nu era nevoie sa isi bata joc de restul masuratorilor. Le-a facut doar sa fie facute, la toate ecografiile de pana acum aveam o varsta a sarcinii cu 7-10 zile mai mare decat cea calculata dupa ultimul CM (de fapt doar vreo 4-5 zile real ca la mine ciclul fusese de 24 zile in ultimele luni, dar cand calculeaza varsta sarcinii ecografistii rar de tot tin cont de asta). La tanti de ieri era fix pe fix. Bebe al meu era, ecografic vorbind, cu doar 1-2 zile mai mare ca la ultima ecografie de acum 2 saptamani!! Si luase doar 200g. Am dubii ca a masurat bine pe acolo ca se vedea pe fata ei ca era nervoasa, nu-i iesea nimic, repeta de 2-3 ori cate o masuratoare, tot se uita la ceas si mormaia ca i-am dat programul peste cap.....una peste alta o mare bila neagra pentru medlife cu ocazia asta!!

Revin un pic mai tarziu cu continuarea ca am ramas fara baterie la mobil.

#337
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 20 noiembrie 2014 - 18:00

Mvaiii de mine car de scump e Eric a lui Fleur ...ce fatzau are, Dumnezeule !!! [:-)))]

 

In alta ordine de idei, ca sa stitzi ca inca mai sunt maritata, va spun ca barbata-meu a dat in pasiunea stocurilor de pe Wall Street ...frate, m-a zapacit !!! Studiaza, citeste, asculta interviuri ...oare cand si-o pierde jobul asta se reprofileaza ? Nu mai vorbeste despre nimic altceva, ma suna la serviciu sa imi comunice cum urca / coboara stocul de la Cisco ...eu ma bucur ca nu se arunca cu capul in Wall Street fara sa se documenteze. Nu stiu insa daca o sa ma mai bucur si cand o sa inceapa sa trade.

 

Si ultima mea ingrijorare este ca sambata ma duc cu copiii la orthodent ..Alex are niste dintzi in partea de jos, cu vreo 2 in plus fatza decat spatziu are ...si sunt crescutzi unul peste altul ... mi-e groaza de ce plan o sa ne faca specialistul, cati ani si cati bani o sa poarte aparat.

Flavia, nici ea nu sta mai bine ...sus, cei doi dintzi din fazta i-au crescut unul mai jos si unul mai sus ...deci nu mai in fatza si mai in spate ...unul e crescut mai de sus dar pe aceeasi linie cu celalat. Din acest motiv este mai scurt ...sper sa exista o rezolvare si la asta.

Ma grabesc azi sa comand toate cadourile, ca sa nu cumva sa ma razgandesc dupa vizita de sambata ...



#338
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 20 noiembrie 2014 - 18:05

Michellino, sewing string ???

 

Dar cum naiba cosi tu adidasi ? Iti intra un ac normal in pielea adidasului ...

 

Asculta la mine - pe viitor, cumpara-i "Under Armour" ... recomand brand-ul asta tuturor baietzilor care terfelesc incaltzarile pe maidan sau in salile de sport. Nu cred ca exista vreun copil care sa dea cu adidasii de pamant mai rau ca Alex ... i-am cumparat 2 perechi de Under Armour - adidasi scurtzi si gheata din aia de basket. Nu numai ca au un design fantastic, dar tzin frate ... Ii are din Sept si joaca cu ei non stop diverse pe la scoala. Pur si simplu tzin. Daca il tzin pana in iunie, eu zic ca si-au meritat banii ...daca face si vara cu ei, deja sunt in extaz.



#339
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 20 noiembrie 2014 - 18:09

gata am reusit cu google translate...stitch disbanded...inainte pusesem atza si de-aia nu-mi dadea

 

...nu cos eu nimicc...ma cert ccu FILA ca dupa3 sapt adidasi purtati de 2 ori pe sapt la scoala (fara fotbal...doar basketball )si o data la biserica....nu mai au viata lunga.

 

edit. si talpa e aproape dusa, la calcaii in talpa e pe jumatate ddezlipita


Editat de michelle-usa, 20 noiembrie 2014 - 18:11 .


#340
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 20 noiembrie 2014 - 18:11

fleur, ce dulce e piticul!

 

da, la noi ninge, dar e si un vand groaznic, asa ca sunt sa zic 2-3 palme de zapada doar.

 

Craciun: eu aveam in cap sa le iau pets de craciun, dar cu mr. momo povestea s-a schimbat. i have no ideea. probabil lego, ca acum iar plang dupa lego.


Editat de Aqai, 20 noiembrie 2014 - 18:15 .



Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Bebe s-a intors deja, 28 saptamani

    marile11
    - Ieri, 22:17

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Ieri, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Ieri, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Ieri, 10:27

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -