Noi, traficantele de muraturi
Tinem postul Craciunului?
#171
Postat 17 decembrie 2014 - 14:49
#172
Postat 17 decembrie 2014 - 16:53
azi cous cous cu dovlecei ( inabusiti cu putin usturoi si condimente de cous cous - asa scrie pe punga lor)
#173
Postat 17 decembrie 2014 - 17:07
.dar nu stiu cu ce sa le mai combin.
Ca EU le.as manca si goale dar ma ustura stomacu (ranjet)
#175
Postat 18 decembrie 2014 - 08:37
Dupa mine merg cel mai bine cu chiftelute facute la cuptor din linte, fasole ( inclusiv cea verde), mazare ( inclusiv cea uscata) sau oricare alte zarzavaturi fierte si facute piure ( morcovi, varza, conopida, dovlecel) .. sau cu pateuri din leguminoase ( fasole, mazare uscata, naut, bob ) in care poti pune ce vrei tu sa iasa in stil fasole batuta.. sau cu mincarica gen iahnie ( eu fac si iahnie de cartofi nu numai de fasole), tocanite ...
azi peste ....
#176
Postat 18 decembrie 2014 - 15:55
vinete cu ton
peste prajit
#177
Postat 19 decembrie 2014 - 07:56
paste cu sos de rosii si cind era gata am adaugat si sardine din conserva scurse de ulei
peste unul plat de traieste pe fundul marii ( platessa), erau fileuri congelate pe care le-am decongelat, asezat in tava cu putin ulei, ardei gras, masline, capere si felii de lamiie , fire de patrunjel dar mi-a picat fisa tirziu ca mergea mai bine salvia .. la cuptor vreo 15 min maxim ...
azi fenicul
#178
Postat 19 decembrie 2014 - 15:34
sarmale
#179
Postat 21 decembrie 2014 - 11:08
ieri resturile de fenicul/fennel de vineri cu mega salata verde cu de toate si paste la felul 1
azi
ciorbita de rosii cu farro ( un soi de griu)
cartofi in tava la cuptor si hummus din broccoli ( exista si varianta raw vegan si varianta copti sau fierti la abur , si amestecati cu dovlecel si amestecati cu naut sau fasole boabe toate fierte deja evident ..) eu o sa-l fac din broccoli fiert la abur doar cu tahini, ulei, sare si niste boia .. mai am in plan pentru zilele astea un hummus din conopida tot asa simpla si aburita
Editat de crista-s, 21 decembrie 2014 - 11:09 .
#180
Postat 21 decembrie 2014 - 11:47
Si EU sunt in Italia dar fc juma de ora pana in Austria...am gasca care refuza meniuri straine cu mici exceptii, desi am sute de meniuri straine si delicioase...