Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Bulgarasi de Februarie 2015 (7)


296 raspunsuri la acest subiect

#141
NadiaD

NadiaD

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 65 mesaje

Postat 26 noiembrie 2014 - 12:24

Am revenit de la echo si bebica e bine , dadea din manute pe acolo ca la spectacol

#142
NadiaD

NadiaD

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 65 mesaje

Postat 26 noiembrie 2014 - 12:25


Nu inteleg de ce nu se posteaza tot mesajul ???!???!???



Am revenit de la echo si bebica e bine , dadea din manute pe acolo ca la spectacol

#143
NadiaD

NadiaD

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 65 mesaje

Postat 26 noiembrie 2014 - 12:26

Am revenit de la echo si bebica e bine , dadea din manute pe acolo ca la spectacol

Editat de NadiaD, 26 noiembrie 2014 - 12:27 .


#144
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 26 noiembrie 2014 - 13:26

Bravo Nadia! Ma bucur mult ! Acum esti linistita ! :)

#145
Soparlica

Soparlica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 568 mesaje

Postat 26 noiembrie 2014 - 14:25

Buna!

Sa o iau pe rand si sa sper ca nu sunt cu capul in nori sa fac vreo nominalizare aiurea [:-)))]

 

Kytana m-am amuzat de patania ta (desi nu este deloc amuzanta situatia). Doar ca si eu am facut luni noapte o boacana: m-am trezit pe la 2 si imi era atat de cald incat am hotarat sa opresc centrala. Am mers la termostat, am butonat dupa care m-am reintors in dormitor. Tot auzeam eu ca merge centrala continuu, doar ca ma gandeam ca sigur nu-i a mea ci a vecinilor. Mai bine ma dadeam jos din pat sa verific ca a mers pana la 8 dimineata non-stop. O dadusem pe 35 de grade nici gand sa o fi oprit-o. Asa ca...am consumat gaze cat pentru juma' de luna.

 

Miha multumesc de urari! Si voua tot binele din lume si o relatie lunga, lunga si linistita!

 

Nadia ma bucur ca bebe e bine, eu iar presimt ca voi inghiti antibiotic in urmatoarele zile. Am sa vad diseara dupa vizita la medic.

 

Andreea chiar ca ne-ai mobilizat gandirea pozitiva prin mesajul tau! [pup]

 

Lory nu m-a deranjat atitudinea ta. Oricum ai dreptate, multe gravidute fiind pofticioase intr-adevar le-as putea face rau. Eu nu sunt pofticioasa, sotul in schimb...pofteste cat pentru 10 gravide la un loc. Uneori il apuca seara cand mergem la culcare ca i s-a facut pofta de nu stiu ce, dar ca "acus, acus" vrea sa manance. Daca nu e cine stie ce mare scofala se duce si-i face, dar daca se gandeste la te miri ce minune trebuie sa-i fac a doua zi. Sa nu mai vorbesc de ciocolata care a ajuns indispensabila frigiderului nostru. Fabrica daca ar fi avut si tot nu i-ar fi fost de ajuns.

 

Cu bine!



#146
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 26 noiembrie 2014 - 15:05

Fetelor, ma bucur, pastrati ritmul. Optimismul este cheia. Si da, Alynutza, asa este, multe femei n-au aceasta sansa. Si ma mai gandesc la ceva. Daca Dumnezeu ne-a dat binecuvantarea asta, cu siguranta va sta cu mana pe umarul nostru pana la final. 

 

Uneori nu suntem constienti de ceea ce avem si nici nu pretuim realmente ceea ce avem pana ce nu primim cate un electro-soc. Eu mi l-am luat pe al meu acum 2 ani, cand am realizat ca toata viata mea (lunga sau scurta cum va fi) voi trai cu sabia lui Damocles desupra capului. Si am plans si m-am tavalit si tot universul meu s-a prabusit. Si ajunsese sa-mi fie frica si sa stranut, pentru ca da, ati ghicit, un banal stranut m-ar putea trimite direct pe lumea cealalta, daca asa mi-e scris. Si m-am perpelit si m-am gandit pentru ce m-am zbatut si am muncit zi si noapte ca sa-mi iau o masina, apoi sa-mi iau o casa, doar prin propriile forte, cand planurile divinitatii erau altele in ceea ce ma priveste. Pai cum adica sa n-am un copil? Pai eu pentru ce am muncit toti anii astia si am tras? Nu ca sa asigur un acoperis sigur pentru puiul meu? Eu cui las rezultatele muncii mele? Si am tot plans si m-am framantat si am ajuns de zeci de ori pe marginea prapastiei, mai mai sa cad in gol si am vrut sa-mi indepartez inclusiv barbatul, cica, ca sa nu-i fac rau. Si nebunia asta a durat 6 luni. Dupa care am tras linie si am zis: daca voi continua in stilul asta oricum nu pot schimba lucrurile cu nimic. ba dimpotriva, as putea grabi declansarea dezastrului. Oricum zarurile sunt aruncate si orice ar fi, doar Dumnezeu si clipa vor stii ce se va intampla. Si intre a duce o viata in care sa-mi plang de mila la orice pas si sa ma feresc chiar si sa stranut si a duce o viata in care sa ma bucur la maxim de tot ce imi ofera ea, pentru nu se stie cat timp, o ora, o luna, un an sau poate 50 de ani de acum incolo, am ales varianta a doua. Si din acel moment am renascut. Mi s-a schimbat radical optica. Si am inceput sa apreciez mai mult orice. Si am riscat, pentru ca am zis ca nu vreau sa traiesc viata unui muribund. Si cred ca am tras lozul cel norocos. Am ajuns la 30 de saptamani de sarcina, sunt in viata, ba chiar ma simt bine si daca cumva apar ceva dureri de la problema mea mai veche, asa le dau un ignore de nu se vad. Si toate astea, pentru ca viata din burtica mea este cea mai importanta. Si acum simt, exact asa cum zice Bahmuteanca la reclama aia odioasa, ca pentru bebe asta "as putea muta muntii din loc".

De ce v-am spus toata povestea asta? Doar pentru ca as vrea sa intelegeti ca intotdeauna poate fi mai rau, mult mai rau. Dar totodata, poate fi si mult, mult mai bine. Depinde doar de noi la care parte a paharului ne uitam.

 

Curaj burticute! Si optimism mult! Nici nu va dati seama cat ajuta. Voi sunteti propriile stapane ale gandurilor voastre si ale trairilor voastre. Alegeti-le pe cele pozitive si lepadati-va de cele negative. Forta chiar este in interiorul vostru! Aveti incredere si luminati-va drumul cu zambete, cu bucuria data de lucrurile chiar si cele mai nesemnificative (aparent), ca trezitul dimineata.

 

Eu sunt alaturi de voi si am prins drag de fiecare in parte, fiindca sunteti niste sufletele speciale. M avoi ruga pentru voi si pentru ca toate gandurile voastre sa reasca in unele pozitive!

 

Va pup mult.

 

PS: trezitul dimineata pentru mine e un lucru mare :)



#147
AlinaEA

AlinaEA

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 220 mesaje

Postat 26 noiembrie 2014 - 15:07

Dragelor, nu stiu cum v-a motivat pe voi Andreea, insa eu am o dispozitie tare buna. Atat de buna, incat la finalul programului ma duc sa cheltuiesc bani. Dupa achizitia paltonului de pe olx, acum ma duc sa mai caut ceva blugi prin oras.. Am crezut eu ca doua perechi de blugi de gravida imi sunt de ajuns, dar mai trebuie macar doua. Poate gasesc ceva. Aaa, si toata incaltamintea mea de iarna-toamna are toc. Si cand zic toc, ma refer la cel putin 8 cm si nu mai pot sa merg pe tocuri. Asa ca ma duc sa imi iau o pereche de ghetute, musai cu fermoar ca sa nu stau la sireturi. Deci, Andreea, happy smile for you!

 

Soparlica, asa si sotul meu, eu m-am ingrasat 13-14 kg, el 6. E pofticios rau, eu nu am poftit decat o singura data la napolitane cu lamaie, in rest nu am avut pofte. El, a poftit la mici, la struguri negri, la o friptura de vita pe plita incinsa, eventual prajituri daca s-ar putea non-stop. Ma intreb cu cine o sa semene domnisorul nostru!

 

Miha, felicitari pentru relatie, si sa aveti parte de multi multi ani impreuna!

 

Nadia, ma bucur si eu ca bebe e bine!

 

Dragelor, cu riscul ca va suparati pe mine, eu va invit la o portie de clatite cu banane, asa sa va indulciti si sa vad un zambet mare pe fata voastra! Va pup cu drag!



#148
AlinaEA

AlinaEA

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 220 mesaje

Postat 26 noiembrie 2014 - 15:12

Andreea bine ai zis. Oricate incercari, oricate suturi ne-ar da viata asta, mergem inainte. Sunt sigura ca toate am avut ceva greutati, dar astea trec si vin altele. Mai bine sa fim noi fericite asa cu ce avem. Eu sunt bucuroasa ca il am bebe, ca am un sot minunat, ca avem o casa (la care doar noi stim cat am muncit sa o avem, asa cum e ea acum), ca suntem sanatosi si mai ales, avem persoane in jurul nostru care ne iubesc. Ce iti poti dori mai mult?

Andreea, vin-o sa iti dau o clatita si sa te pupacesc. Parca esti sor-mea!



#149
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 26 noiembrie 2014 - 15:23

Alina,  [pup] . O clatita, chiar si virtuala, e mereu binevenita! Cu prima ocazie prin Buzau ma infintez la usa ta  [aerob]

Multumesc  [flo2]



#150
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 26 noiembrie 2014 - 15:43

Andreea draga,asa tare m-a emotionat mesajul tau ca m-am oprit din mancat ca sa-l citesc si evident mi-au dat lacrimile! Esti o luptatoare si un exemplu demn de urmat!  [:)]  [flo2]  Si mi-am dat seama ca intr-adevar si eu apreciez mult mai mult trezitul de dimineata de cand sotul meu s-a intepat la inceput de septembrie intr-un ac de seringa de insulina aruncat in fata blocului in Buc,chiar in noaptea in care trebuia sa plece spre Paris dupa o vacanta minutata si extrem de fericita! A urmat un tratament f puternic si un stres ingrozitor pt amandoi,de teama de a nu lua vreo boala nemernica (din cate stim,cei care se drogheaza folosesc seringi de insulina) ! Vomita mereu,nu prea mai manca din cauza medicamentelor si ajunsesem sa ma trezesc noaptea sa vad daca respira. Dar toate trec,a refacut analizele peste o luna si jumatate si nu a iesit nimic. Perioada de incubatie pt sida este insa de 6 luni,asa ca tot traim cu stresul.

M-a trezit asa de bine patania asta si m-a facut sa-mi iubesc si sa-mi apreciez si mai mult sotul!

 

Si acum,sa trecem la subiecte mai vesele ! [soricel]  Mi se pare f amuzant cu sotii vostri sunt asa pofticiosi si ma gandeam ca am citit un articol care spunea ca uneori sotii gravidutelor au si eu stari de graviditate: pofte,greturi,capricii. [:p]  [:D]

 

 

Alina,spor la cumparaturi si tine-o tot asa !  [pup] Si ai dreptate,ce ne-ar putea lipsi? [:)]

 

Pentru restul burticilor,va trimit cate un pupic si o imbratisare calda ! [il]  [flo2]  




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Astăzi, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Astăzi, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Astăzi, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -