Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Ghetar vesel si multicultural


663 raspunsuri la acest subiect

#231
ziki

ziki

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.510 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 08:59

Hello ghetar!

 

M-am intors din mini-mini-vacanta la sunny Wexford, a fost foarte frumos, am avut vreme foarte buna, ne-am odihnit si ne-am plimbat, am ras si ne-am emotionat, in functie de ce vizitam.

In prima zi am mers la farul de la Hook Head, cel mai vechi far functional din Europa, am urcat cele 115 trepte, doar ca sa ne vajaie vantul pe terasa de sus, unde nu poti sa faci un pas macar fara sa te tii de balustrada. Tot la far am mancat cea mai buna quiche si cea mai sanatoasa salata de telina/mar/morcov vreodata! Apoi seara direct la piscina hotelului, unde ne-am dat seama ce dornic de inotat e Felixosul si ce curajos se arunca in apa, desi nu stie sa inoate si nici prea des nu a fost dus la apa  [:)]

A doua zi am vizitat muzeul istoriei Irlandei, de la 5000BC la aparitia crestinismului, si terminand cu vikingii. Noi mai fusesem acolo si anul trecut, dar inca nu terminasera de construit colibele vikingilor asa ca ne-am si bucurat de ceva nou. Copiii au cautat aur si au si gasit, doar ca trebuia predat la iesire contra unei diplome de vitejie. Apoi am vizitat muzeul agriculturii, unde de fapt erau expozitii despre marea foamete, despre meserii din trecut, cu o gramada de fise pentru copii si activitati.  In jurul muzeului, insa, era un "castel", Johnstown Castle, care a fost locuit ultima oara in anii '60, si care avea niste gradini imense, un lac superb, cedri inalti, si am mai prins si o zi calduroasa si fara nor...

Si in a treia zi si ultima, am mers la Dun Brody ship, vasul care timp de 15 ani a dus mii de emigranti din Irlanda spre New York, si desi il vizitam a doua oara, am reusit sa ma gaseasca finalul proiectarii filmului de inceput bazaind. Felixosul a fost punctul atractiei pe vas, mai ales ca aveam un ghid pus pe sotii si ghid-ush, si care pusese ochii pe el. L-a rugat sa sune clopotul de pornire a vasului, sa traga usile de la vapor ca sa putem intra, l-a intrebat daca el ar fi putut trai doua luni numai cu porridge si paine, si el a zis "oh yes, I looove porridge".  Cum se indrepta ghidul spre el sa-i vorbeasca, cum lumea deja chichotea, pregatita de o poanta, ceva.

Si la final am mai vizitat un castel, ca nu duce regiunea lipsa, si gata, spre casa, cu parere de rau si amintiri frumoase.

 

Va las cateva poze, ce-i drept de data asta am stat mai mult cu ochii in zare decat in lentila telefonului si nu am mai facut atat de multe poze, dar ce bine a fost si asa!

photo 1.PNG

photo 2.PNG

10417799_600889903348847_3889649807899391731_n.jpg

1897720_600890550015449_8846545952415260187_n.jpg

 

 



#232
ziki

ziki

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.510 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 09:06

JG, bine ca a fost totul bine, felicitari Carlei ca a fost tare!  [:)]

 

Andra, La multi ani pentru majorat, sa va traiasca si sa fiti fericiti!

 

Strumpf, welcome back!  [flo2]

 

Nu am din pacate (sau fericire, ca nu va toc prea mult) timp sa mai intru in discutiile trecute, desi aveam o parere, of course!  [soricel]

Inca nu a plecat prietena mea, si asta imi ocupa tot timpul.

Va doresc un weekend frumos!

 

 



#233
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 09:11

Buflea, de ce spui ca Flavia l-a terminat emotzional pe Alex? Alex terminat emotional? A plans de ciuda.

Flavia s-a dus si le-a spus fetelor ca Alex le place. A facut-o direct, fara ocolisuri.  Ca a avut in minte ceva urme de razbunare asta e altceva.

Apoi Alex s-a suparat si a dat in ea nu pentru felul in care a transmis mesajul fetelor ci pentru ca a primit un raspuns la care nu se astepta - si toata lumea lui s-a prabusit.

Don't kill the messenger!

 

Alex e copilul cel mai mare. E dominant social, tinde spre perfectionism si are in Flavia un rival la atentia voastra.

Trebuie sa-l inveti sa faca compromisuri. Ca orice lider are tendinta de a deveni agresiv si de a-si impune mereu si mereu propriile reguli.

 

Flavia, este maleabila, generoasa, secretoasa. Nu este un follower, este doar o fetita ce traieste in umbra fratelui ei, isi doreste aceeasi atentie ca si el, incearca sa-l copieze si fiind fratele mai mare isi doreste sa se simta in siguranta cu el - in momentul in care Alex o dezamageste ea va erupe.

 

Flavia nu va fi niciodata un lider, va fi intotdeauna omul  din spatele liderului, persoana diplomata, mediatorul perfect. Va fi intodeauna cea care isi va asuma roluri pe care Alex nu va fi in stare sa le indeplineasca - asta va fi atuul ei (abia acum incepe sa-l descopere si sa-l manipuleze). 

 

=====



#234
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 09:52

Neata pinguini

Bella, bine ai revenit :-)

Ziki, frumos pe unde ati umblat; vom vizita si noi Irlanda candva.

JG, bine ca ati rezolvat.

Acum despre frati: eu sunt sora mai mare (3 ani si ceva diferenta); fratele meu a venit acasa cand a inceput scoala (pana atunci a stat la mama si matusa tatalui meu; ai mei il luau in weekend si bineinteles in vacante). Eu eram in cl.a4a, el in cl.1a...mergeam impreuna la scoala, veneam impreuna, ii mai caram si ghiozdanul, ii dadeam sa manance, faceam lectiile cu el...ne jucam impreuna, dar ne si ciondaneam sau bateam...m-a enervat o data de l-am batut cu racheta de tenis...dar nu a spus nimic alor mei..am spart geamul de la balcon, desi el ma inchisese pe balcon si eu am tras un pumn in geam, ne-am luat-o amandoi; am facut multe prostii impreuna :-) eu insa il aparam in fata celorlalti copii...daca se lua careva de el, ala era, nu scapa fara un sut in fund...am fost amandoi in aceeasi scoala generala toti cei 8 ani...el e un baiat ft inteligent, dar puturos...asa ca toti profii ma dadeau pe mine ca ex...se enerva si, cand venea acasa, ii spunea mamei : profii astia ma dispera, tb sa o dea pe sormea mereu ca ex...am avut o relatie de prietenie...cand am mai crescut si mergeam in parc cu gasca mea, ma urmarea cu gasca lui de baieti...asta ma enerva...pt ca ceilalti le spuneau tot ce fac alor mei...el nu spunea nimic...cand am avut primul prieten (fostul meu sot, care statea in blocul de vis-a-vis) si mergeam la el, fratele meu mintea daca suna mama si vroia sa vorbeasca cu mine...odata a sunat si el se facea ca ma trezeste si eu nu vreau...ne luam apararea in fata parintilor, eram o echipa...si acum ne intelegem ft bine, desi suntem departe...ma ajuta si il ajut...

o zi frumoasa ma doresc..plec la shopping si la schimbat rotile la masina...

#235
Letitia1

Letitia1

    Membru VIP

  • PAID
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 17.250 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 09:58

Intru rapid numai sa-i spun lui Nasuc ca vremea in Iasi e naspa, aseara a nins, azi e soare dar frig, la modul de 2 grade. De luni cica se incalzeste iarasi. Eu am venit imbracata ca la 20 de grade  [batcap] , am doar o flanea, ca cea mai groasa piesa de imbracaminte. Drum bun Nasuc!

Vreau sa-i spun si lui aqai ca-i frumoasa foc!!!!! Sint well jel (geloasa rau, cum se zice aici in essex).

Ralu, la multi ani flacaului! Sa-i dea Dumnezeu numai bine iar voi sa fiti sanatosi sa-l cresteti.

Acum fug la scoatere de negi, curatat de dinti, intinit rude si prieteni...un weekend minunat va doresc.



#236
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 11:09

Letitia, vacanta placuta in continuare.

#237
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 11:16

Ooo, Letitia, stai in judetu' lu' Jamie :))) ( face si el o gramada de poante de Essex boy :) )
Nasol rau cu frigulescu' asta. Nu vreau cu niciun chip .....
Ziki, taaare frumos!!! Mai zi, mai zi!!

#238
Ella73

Ella73

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.294 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 11:17

V-am trimis frigul :-)) aici e ok acum, 11° dimineata...dar am auzit de la ai mei ca in Bucuresti e frig rau...bine ca am pus acoperisul la casa...au fost ieri cu electricianul la casa, ca mai are de facut una alta, dar nu a putut lucra din cauza vantului si a frigului...acum trebuie sa izoleze casa pe afara si apoi sa punem geamurile...dupa se va putea lucra in interior...incet, incet e gata...mai pe la primavara oricum...imi place proiectul casa...mai ales ca ii tine pe ai mei ocupati...si dupa ce se vor muta la casa, vor fi iar ft ocupati :-))

astept sa imi recuperez masina cu rotile de iarna...am vazut modele faine de Ford, peste 2 ani o schimb si eu pe a mea...si raman tot la marca asta...am garajul langa mine, de masina sunt ft multumita...

#239
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 12:53

Ce joaca Simona!!! 6-2 2-0 in 43 de minute :)
O are pe Serena in finala... :)

#240
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 13:19

6-2 6-2. Incredibil..... Radwanska nu a avut nicio sansa


Panic Questions

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

  • inchidere cont

    Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 19:23

  • Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 18:13

  • demetererika554@gmail.com
    - mar 30 2024 22:38

Last Blogs

  • Placenta anterioara

    Deutzuk
    - Astăzi, 19:37

  • Emotia primului test pozitiv

    Andrevvv
    - Astăzi, 19:12

  • Anuntul sarcinii

    FloreClau
    - Astăzi, 18:44

  • Vacantaaaa

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 18:21

  • Dureri de masea în sarcină

    Ioone
    - Astăzi, 15:57

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -