Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Ghetar vesel si multicultural


663 raspunsuri la acest subiect

#221
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 22:16

Pai poate ziceti, dar eu nu sunt de acord sa dau dreptate numai unuia ...ca in orice conflict, adevarul e undeva la mijloc. Nici Flavia nu e usa de biserica ...e mai usa decat el, dar nu de biserica ...

#222
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 22:19

The squeaky wheel gets the oil...e


Hahaha ...ce-mi place asta. Pai aseara scartzaiau amandoi ...asa ca i-am uns pe amandoi, in parte :))

#223
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 22:20

The squeaky wheel gets the oil...e


Hahaha ...ce-mi place asta. Pai aseara scartzaiau amandoi ...asa ca i-am uns pe amandoi, in parte :))

#224
rall

rall

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.248 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 23:13

JG, ma bucur ca sunteti OK [pup] Is rezolvati toti dintii sau mai urmeaza?

Aqai, f frumos iti sta tunsa asa [:)]

Rufus, am scris eu despre DIGI atunci cand ai intrebat... probabil nu ai citit mesajul meu.

 

Rox, Androix are dreptate - nu exista taxa suplimentara pt. cand folosesti Vodafone-ul in locurile unde nu au ei retea [:)]

 

BellaDonna, welcome back [pup]

 

Eu azi am facut supa crema de dovleac (doar morcov, ceapa, dovleac, rozmarin trebuie.. si supa de pui). Nu imi imaginam ca e asa buna [fal] Are gust mai mult de cartof - mazare - fasole. Pe vremea asta e perfecta, e cremoasa si iti da impresia de comfort-food. Si bostanul are doar 20-30 calorii / 100 gr [:)]
Holy grail! [:D]


Editat de rall, 24 octombrie 2014 - 23:15 .


#225
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 00:32

Ladies, sir, buna seara.

 

BellaDona, buna decizie! :)

 

Aqai, imi vine sa-mi pun un sac in cap! :) Doamne, ce tinara si frumoasa esti! PE bune, m-am holbat o vreme in monitor, I'm quite impressesed. Adica si de tineretea ta, nu doar in sens de "ani mai putini" ci asa, de ce tinerete razbate din poza, si si de genele tale si marimea O. :) GAta, ca te embarasez :) Merci de poza, prea lung pentru ce sint eu capabila sa tolerez, coafura e super, dar eu am parul mult mai scurt.

 

JG, ma bucur ca s-a terminat cu bine, slava domnului ca nu trebuie sa va intoarceti. Te-ai zbuciumat atita cu dintii astia si sistemul, meriti relaxarea!

 

Buflea, OMG! Deocamdata singura chestie la care pot sa ma gindesc e ca, probabil, ii dadeam si-un sut in fund, se ducea pe deasupra scarilor, desi clar ca nu asta e abordarea. Si probabil mi-as fi cerut scuze pentru reactia de moment si i-as fi spus ca n-are nimic de invatat din ea, ca daca eu dau in el el de ce sa nu dea in sor'sa. Sau poate ca nu, dar sigur as fi vrut sa il scutur un pic. Cert e ar fi fost pedepsit pina-n ziua de apoi pentru ca a dat in sor'sa, indiferent de motiv. Chiar si daca ar fi dat ea prima. E baiat, for God's sake, e capabil sa se apere si sa gaseasca un adult, darmite sa dea el si inca sa continue in timp ce sor-sa nu se apara. Si pentru cum se poarta cu ea cind nu sinteti pe-aproape, ceva pedeapsa bonus.

 

Aseara ma uitam la Grey's Anatomy, un episod cu couple's counseling. Si, dupa ce s-au certat protagonistii bine la counselor, pina la urma au decis sa ia o pauza, ramineau in aceeasi casa dar trebuiau sa aiba vieti separate. 30 de zile. N-aveau voie sa vorbeasca, sa interactioneze, urgentele erau singurele la care se puteau incalca regulile. In prima faza mi s-a parut o prostie toata "pauza", nu ii intelegeam rostul. Pina la urma am compilat ca e probabil un fel in care cei doi isi pot da seama ca de fapt isi lipsesc unul altuia.

Nu stiu in ce masura ideea asta se poate adapta in cazul copiilor, fiecare in camera lui, pe nivelul lui - parca a zis si Aqai ca a aplicat asa ceva - citeva zile, cit ti se pare tie. Sa nu aiba voie sa isi vorbeasca, sa interactioneze, fiecare sa aiba timpul lui de meditatie, in fine, nu situ cit mediteaza copiii la virsta lor, cert e ca daca nu se au unul pe altul o sa realizeze ca e plictisitor. 

 

Cred ca iti trebuie un mijloc sa controlezi ce fac ei la after, zilnic. Ca situatia poate sa escaladeze din nou. 

 

Imi pare rau, e naspa tare si tu trebuie sa stai sa echilibrezi lucrurile, o sa fii in echilibru instabil o vreme...

 

Tuturor, o seara frumoasa, somn usor, pe miine :)

 

Simonna



#226
BellaDonna

BellaDonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.973 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 01:05

Ladies, sir, buna seara.

 

BellaDona, buna decizie! :)

 

[flo2] vreau sa spun ca mia placut foarte mult ce ai scris ca simti tu despre Canada, emotionant, si mie imi place si am vizitat de cateva ori, si eu simt despre America la fel , e tara care mie si sotului meu a oferit enorm si am invatat forte mult,si cum se zice pe aici [:)] : God bless America!



#227
oana_MVT

oana_MVT

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.426 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 01:08

Ralu sa iti traiasca feciorul!  Sa va distrati si voi ca la 18 ani.

 

Buflea here are my two cents.  Eu am un frate cu 2 ani mai mic.  Cu fratele am fost la cutite pana am plecat la facultate.  La scoala nu ne prea intalneam nu stiu cum se face ca am mers la aceleasi scoli.  Ne-am evitat cu success.  Acasa insa numai in batai am tinut-o.  El era cel care le incepea si el era cel care le termina plangand ca a fost mai mic si slab de mic iau eu ma zdrahoana asa.  Stiu ca mama trebuia sa ne despata in vacante, de fapt nici un bunic nu ne primea pe amandoi deodata, pe rand cu draga inima.  Asta pana pe la 10-12 ani.  Dupa ne duelam in vorbe bineinteles cand nu erau parintii prin preajma.  Acum avem o relatie normala nu pot sa zic ca suntem foarte apropiati dar ne pasa unul de altul si ne respectam.  Prin prizma copilariei mele ce povestesti tu are un grad de normalitate.  Nu zic ca e bine ce se intampla. 

 

Nici baietii mei nu se pupa toata ziua.  Tudor are o placere deosebita sa il chinuie pe Eduard ori fizic or prin vorbe.  Plange asta mic de se scutura.  Cand prinde momentul il taxeaza pe Tudor, a avut o perioda cand arunca cu ce prindea.  Dupa ce si-a luat Tudor cateva cuburi/carti in cap fugea din calea lui Eduard.  Orice om rezista, inghite, tace pana se umple paharul apoi gaseste metoda de a se apara intr-un fel sau de a se razbuna. 

 

Ce as face eu?  Alex e cel care a creat toata situatia asta, acum sufera consecintele, Flavia s-a razbunat iar fetele nu il plac pentru ce e bully.  Eu i-as spune clar ca acum sufera consecintele faptelor sale si i-as mai spune ca sunt dezamagita de comportamentul lui.  Apoi as trece pe partea sentimentala si l-as intreba cum s-ar fi simtit el in locul Flaviei. 

Si Falviei i-as explica ca nu a facut bine. Sunt sigura ca a vazut cat a suferit Alex sisi-a dat seama cat l-a ranit.  Apoi i-as inspira incredere sa vina la mine sa imi spuna tot ce se intampla zilnic. 

 

Eu sunt data peste cap, tocmai am aflat ce s-a intamplat la un liceu din zona, oare cand se vor lua masuri ca sa nu mai ajunga armele pe mainile copiilor?



#228
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 02:29

Update ...

Sunt la petrecerea de Halloween a scolii ...ca de obicei, fetele danseaza si baietzii se alearga.

Flavia danseaza cu Ana (fetitza irlandeza) si ...Ella, fetitza bully. Sunt nedespartite. Se duc toate trei la buda, vin toate trei la apa, danseaza in cerc.

Alex alearga ...joaca tag (leapsha) cu ...gemenele. ...mda, alea care il urau si dispretuiau ieri. Alea pe care le place el . Nu mi-e clar cum se joaca tag asta, dar alea il alearga pe Alex prin sala si cand Alex se duce la buda, il asteaptala iesire ...

Numai eu m-am gandit si necajit toata noaptea, si azi m-am varsat pe la voi ...si vad ca viata merge mai departe, ca si cei din familia mea ...dau din umeri.

Pare o poveste cu final fericit ...for now.

Editat de buflea, 25 octombrie 2014 - 02:55 .


#229
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 04:18

Buflea, m-am pornit cu povestea nasterii si imi recitesc blogul. Uite ce-am gasit, era in clasa a sasea (aproape 12 ani), numita Ariel era "in vizor" rau, da' rau, din anul precedent: 

 

"Azi a fost Valentine's Day. Radu a primit "o carte" (felicitare) de la Ariel. Care nu-i marturiseste mare lucru, doar ca o sa-i simta lipsa de la anul incolo si ca el e "mon meilleur ami-gars".

Mamaliga l-a facut. Mamaliga si praf si pulbere si orice altceva.
A stat o ora si i-a scris sapte variante de raspuns. Inimioare si poza lui pe-o parte si ceva e genul: nu numai ca esti fata care-mi place cel mai mult, esti PERSOANA mea preferata, "comme un etre cher", zise copilul. Daca nici asta n-o impresioneaza si nici acum nu-l lasa s-o pupe...
Fata din mine da sa zica: Bine, Ariel, nu te lasa! Mama lui Radu insa ar vrea s-o bage un pic cu capul in zapada pe numita Ariel, poate se trezeste si nu-i mai supara baiatul... :)"

 

Ma bucur ca s-au calmat copiii, da' ma gindesc ca trebuie sa trezesti cumva in el sentimentul de "frate mai mare", nu numai ca nu ma ating de sora-mea, dar ii iau gitul oricui o face!

 

Oana, chiar m-am gindit la tine sperind ca nu era scoala voastra. S-a ticnit lumea de tot, da' de tot.

 

Simonna



#230
J G

J G

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.955 mesaje

Postat 25 octombrie 2014 - 04:43

Apoi daca trebuie sa ma odihnesc noaptea, mi se pare normal sa ma trezesc din cauza migrenei. Si din cauza ca boul de chiurg u a scos toti ditii care trebuiau, a mai lasat unul la care inca nu a aparut dintele de lapte, ca si-a imaginat el ca ala a cazut de ceva vreme si a crescut ca prin farmec, asa ca ma gadesc acum ca in 2-3 saptamani o sa am motive sa ma stresez din nou.

 

Buflea, greu moment. Eu il pedepseam grande pe Alex, chiar daca plangea.

Cam asta e relatia dintre Carla si prietenul ei cel mai bun, Mircea. E cu un an mai mare si din cand in cand il apouca sicanatul (dar desigur nu asa de grav, ca nu-si permite) iar Carla tace tace pana i-o trage in stil mare. Bieinteles ca si eu vorbesc cu ea sa reactioneze mai devreme, etc, sa nu se razbune.

 

Nu comentez mai mult decat au spus fetele, doar in legatura cu un lucru: credinta ta ca Alex e alpha si sora-sa e follower, next door girl etc. Nu stii lucrul asta, personalitatile lor sunt in formare. Si atentie la ce a spus Flavia, ca ea simte ca degeaba iti spune, ca nu "rezolvi". E posibil ca ea sa vrea ca tu sa rezolvi mai serios lucrurile si chiar daca vrea mai mult decat e corect (normal, la varsta asta) trebuie vorbit cu ea despre asteptarile astea.

Iti spun si eu ca "din avion" se simte multa emotie cad vorbesti despre Alex. E mult mai vizibil decat Flavia.

Nu te supara pe mine, daca nu-ti covine ce am scris pune pe seama faptului ca e 5 dimineata, ora la care nu pot fi realmente coerenta [:D]




Panic Questions

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

  • inchidere cont

    Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 19:23

  • Anamaria Pandele
    - apr 02 2024 18:13

  • demetererika554@gmail.com
    - mar 30 2024 22:38

Last Blogs

  • Dureri de masea în sarcină

    Ioone
    - Astăzi, 15:57

  • Geanta bebeluÈ™ului

    Ioone
    - Astăzi, 15:25

  • Trimestrul III - morfologie

    Ralu31031992
    - Astăzi, 13:54

  • saptamana 24-28 test glucoza

    Ralu31031992
    - Astăzi, 13:44

  • Prom Dress Dos And Don'ts to Steal The Spotlight

    Ozma123
    - Astăzi, 11:01

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -