Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Ghetar vesel si multicultural


663 raspunsuri la acest subiect

#151
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 12:36

Ha, ha, ha!

Imi place carnea cruda, aia toacata si amestecata cu de toate de mici, carnati, chiftele, perisoare fie pui, vaca, curcan, porc. Intodeauna imi rezerv o portie si o mananc pe paine sau nu.

 

De aceea si ador biftecul tartar.

 

=====

Androix  [:)]



#152
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.602 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 12:40

mi-am amintit in legatura cu ce spunea michelle despre tabara in care este acum will.

intr-o astfel de tabara a fost anul acesta un coleg de clasa al fetitei mele, are deci 7 ani si un pic, tabara era organizata de sensei-ul cu care face karate, si era genul de tabara de cercetasi, de supravietuire, cum s-o numi.

si ei au iesit noaptea in padure, cu echipare in 10 minute (anuntata pe neasteptate pe la ora 22), cu simulari de genul "acum va ataca un urs, cum va aparati, cum trebuie sa va organizati ?"



#153
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 12:43

Biftec tartar n-am mancat, dar daca as da de unul pregatit de un conoscator, cred ca as incerca.

Cred.



#154
DidiAlex

DidiAlex

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.128 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 12:43

Am luat copilul Acasa. A Plans cand m- a vazut, si m - tinut cateva Minute in bratze. In curtea scolii. Si cu toate ca marti Zicea ca ramane la hort sa probeze Burger acu a vrut Acasa . Io am fost acolo just in Case :)... Erau Copii a caror Copii nu venisera. Tare pierduti erau . Acu doarme :) ach si nu Mai are voce :))) asa ragusit e, dar ii sticlesc ochii cand povesteste .. Emotii emotii

Editat de DidiAlex, 24 octombrie 2014 - 12:45 .


#155
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.602 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 12:47

Ha, ha, ha!

Imi place carnea cruda, aia toacata si amestecata cu de toate de mici, carnati, chiftele, perisoare fie pui, vaca, curcan, porc. Intodeauna imi rezerv o portie si o mananc pe paine sau nu.

 

De aceea si ador biftecul tartar.

 

=====

Androix  [:)]

 

nu incetez sa ma minunez si sa inteleg cat de diferiti putem fi, in atatea privinte (vorbesc la modul general)

io mi's la polul opus, prefer carnea bine facuta (la gratar, prajita), daca vad ca e rozalie sau iese zeama/sange din ea, refuz s-o pap. nu stiu de ce, asa sunt de cand ma stiu.



#156
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.190 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 12:49

Si mie imi place tocatura cruda, cu ceala, verdeata, de mic copil lingeam castroanele cand facea mama de mancare si toca carnea. Ce ramanea, la mine ajungea...



#157
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 12:52

Wow rox, esti eroina mea! :)

Eu nu gust nimic, asta iarna a gustat sotul carnea de carnati. La sarmale pun putin degetul pe limba, dupa ce l-am introdus in maglavais ca sa vad daca e destul de sarat.

Puiul de ce nu? Si porcul poate avea salmonella.

 

 da, dar cu puiu am o problema cu oasele :)) si carnea are alta consistenta...

 

Viviana, stiam io ca esti de a mea, inca o data!! [pup]

 

Androix, mie asa mi s-a zis, asa am raportat, deci o fi vreo greseala undeva pe la rds. nu ma pasioneaza oricum sa trec la ei [:)]

 

Ruf, fac deci data viitoare? sau te duc intr-un loc unde mananc eu. ca nici eu nu mananc oriunde. in mod clar nici nu sunt multe locuri in care e pe meniu.

 

eu stiu ca multa lume are groaza de carne cruda, dar e nejustificata. o bucata de carne de foarte buna calitate pierde mult din savoare daca e facuta pana la "bine facut". asta pentru noi astia carnivorii [:D] (probabil ca am fost vanatorii de acu ceva zeci de mii de ani [:)])



#158
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.744 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 13:00

Buna dimineata,

 

la multi ani de primul majorat-de care stiu eu;D - live pe ghetar! Andra mama, tine inima in piept si lacrimile-n batista, ca mai ai inca vreo 2:) si sa dansezi cat poti la petrecere, ca asa tin minte ca iti place sa dansezi!

 

jg, suntem in tribune langa tine!

 

didi, ce doctor te tot tine in sala de asteptare si de ce?

 

si acum.... RAPORTUL

 

am facut pilaf. L-am trimis pe dl aqai la kumon sa dea ochii cu tanara zoe si eu inarmata cu orez lipicios de la magizn, carne de pui si carnati(ca nu m-am hotarat cu ce, am zis ca il fac cu amandoua) am facut un pilaf grozav pe care toata lumea l-a mancat. Ba chiar vor copii sa primeasca si la scoala azi in lunch bag.

 

asa incat corina, rox, daniela, mihaela, si toata lume a care mi-a fost aproape, multumesc ca la oscar, nici nu stiti ce plina de impliniri si reusite culinare ma simt!

 

bineinteles ca l-am si ars un pic, dar l-am prins la timp si nu s-a afumat cu totul. L-am lasat pe foc si m-am dus peste drum sa-mi iau copiii de la vecini, ca plecasera acolo sa se joace, sa nu li se lungeasca urechile asteptand dupa pilaf dupa matematica intensa :D de la kumon.

 

si da, azi suntem chemati si la kumon, ca tudor cica pune prea multe intrebari. Si le ia prea mult timp. Si vor sa ii raspunda intr-o sesiune separata. Doamne, fata aia zoe nici nu isi da seama ce instincte de vanator imi trezeste:)))) din momentul in care s-a intamplat ca ea si tudor sa puna mana pe acelasi bag deodata si ea i-a spus superior: 

 

we don't grab!

 

maybe you don't am zis in sinea mea, ca obviously tudor does. And btw, good for you, ce tanara manierata esti, sa te pupe mama pe crestet, ai ajuns pana la varsta asta frageda si stapanesti perfect arta de a te uita de sus la un copil si a-l zbrobi cu cuvinte perfect alese si tintite.

 

ah. Too bad we don't care.

 

zice dl aqai aseara la intoarcerea de la kumon: tu la scorpia aia mica m-ai trimis pe mine? (A reusit printre altele sa-l convinga pe alex ca daca nu face fiecare pas exact the kumon way, he's gonna be kicked out of the program. Si alex anyway traieste pentru reguli, va dati seama ce-i in sufletul lui cand eu, in lipsa mea de consideratie, i-am zis ca nu-i musai sa desfaca foile din booklet, pot sa stea si toate laolalta, ca anyway imi e mai usor sa le corectez) plus ca l-au confuzat un pic si n-a inteles el exact unde trenuie lasate temele nemarcate de ei si le-a adus inspoi acasa.

 

motiv pt tanara zoe sa-l ia la impins vagoane, ca nu a adus tema. Eu: sa stii ca a adus-o in fiecare zi. Ea, ignorandu-ma si uitandu-se direct la gandacul de alex, peste ochelari: fa-ti timp si cauta bine in toata casa, cine stie pe unde ai ratacit tema.

 

acasa ma uit, tema trimisa inapoi nemarcata de ei, la gramada cu mormanul de lucrari marcate. De aia il trimisesem pe dl aqai sa vorbeasca cu zoe, sa-i mai explice odata copilului in ce bin se lasa tema. Cica sa nu zicem de-a dreptul ca au busit-o ei.

 

zoe nu s-a dezmintit. Nu stiu exact ce i-a spus jumatatii mele, dar el e oricum scurt de rabdare si ieri isi pusese braces si se si controversase artistic cu dna profesoara d la universitate cu care avea curs. Deci fitilul era de mult ars. Deci n-as vrea sa fi fost in pielea tinerei zoe cand el i-a spus, din cate il stiu eu mai rece precum gheata de la poluri si cu o privire de-ti sta in gat:

 

I expect by the end of class alex understands exactly what he needs to do.

 

credeti-ma, e de rau, orice persoana rationala s-ar gandi care de lucru serios when he uses the voice and the look. 

 

doamne, ce roman dezlanat am scris despre zoe!



#159
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 13:07

puah, Zoe sucks ca sa zic asa :)))

auzi la ea, pune prea multe intrebari....

felicitari pentru pilaf. (nu pot intelege cum lasi mâncarea pe foc cu focul aprins si pleci din casa... nu puteai sa închizi plita...? [:D] stiu ca ai electrica dar tot se gateste. [:p] asta ca sa nu te mai simti chiar asa bine [:D])



#160
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.602 mesaje

Postat 24 octombrie 2014 - 13:09

rox, s-ar putea sa aiba legatura cu nevoile organismului, cu obiceiurile alimentare, habar n-am.

eu as putea foarte usor sa devin ovo-lacto-vegetariana, pot sta zile sau saptamani in sir fara sa simt nevoia sa mananc carne.

sotul, in schimb, e jale daca n-are carne in mancare in fiecare zi, zice ca nu se satura. si da, lui nu-i place carnea bine facuta, ci mai in sange, asa.

uneori mai cumparam carnati semiafumati (dar nu din aceia cruzi, proaspeti) de la supermarket; el devoreaza imediat o bucata de carnat, cu toate ca in opinia mea ala e semi-crud. cica de pofta si fiindca ii place.


Editat de CorinaDani, 24 octombrie 2014 - 13:12 .



Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Ieri, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Ieri, 13:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -