Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * - 3 voturi

Ghetar vesel si multicultural


663 raspunsuri la acest subiect

#51
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 23 octombrie 2014 - 19:04

Karu, e o mistoaca intelectuala!! [pup]

Eu fac mereu pilaful in cuptor, Aqai, eu zic ca daca nu ai chef sa mesteci si sa pazesti la el e ideal. Si in cuptor iese mai zemos daca are mai multa apa/ supa.

#52
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 23 octombrie 2014 - 19:09

Mvai, dar mie imi place de mor pilaful putin prins. Nu ars si cu miros/gust de afumat. Doar usor prins. Il las special sa se prinda putin la fund si sa capete o culoare maro deschis.

 

Toata lumea se bate sa racaie cratita.



#53
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 23 octombrie 2014 - 19:10

ups, sorry, n-am vrut sa-mi bag picioarele in gura, but I did it. iar tre' sa-ti fac matanii si doamne greu gasesc emoticonul ala...


Zece pe zi doamna! :)))) tztztz(bătaie din degetul aratator al mâinii drepte, mana stânga proptita in șold) :))

#54
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 23 octombrie 2014 - 19:20

Karu, e o mistoaca intelectuala!! [pup]

Eu fac mereu pilaful in cuptor, Aqai, eu zic ca daca nu ai chef sa mesteci si sa pazesti la el e ideal. Si in cuptor iese mai zemos daca are mai multa apa/ supa.

 

 

nah, ca mi-am fcut curaj sa intreb: si in ce anume faceti in cuptor? ca eu pt cuptor am doar tavile alea late pe pizza, o tava de tort si una patrata de praji si 1 vas de sticla. 

 

ah, ba nu, mai am un fel de oala cu capac de facut friptura! cred ca aia ar fi buna

 

din asta: 

Miniaturi atasate

  • 12.jpg

Editat de Aqai, 23 octombrie 2014 - 19:20 .


#55
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 23 octombrie 2014 - 19:25

pai mie numai din ala imi iese :D. chiar si cand fac orez in lapte. odata nu am reusit sa-l fac neafumat, dar acolo torn o gramada de scortisoara si mai ascud :D

 

 

Nu ars si cu miros/gust de afumat. 



#56
danielag

danielag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.114 mesaje

Postat 23 octombrie 2014 - 19:25

În cuptor merge într-o oală de email obișnuită, una de inox sau într-una de fontă:

 

cocotte-ovale.jpg

 

Ideea e să nu aibă mânere care să se topească la căldură.

 

 


Editat de danielag, 23 octombrie 2014 - 19:27 .


#57
danielag

danielag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.114 mesaje

Postat 23 octombrie 2014 - 19:30

Aqai, cratița aia de friptură cât e de mare? Dacă e prea largă nu știu cât merge, că se va evapora lichidul mai repede.



#58
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 23 octombrie 2014 - 19:31

nah, ca mi-am fcut curaj sa intreb: si in ce anume faceti in cuptor? ca eu pt cuptor am doar tavile alea late pe pizza, o tava de tort si una patrata de praji si 1 vas de sticla.

ah, ba nu, mai am un fel de oala cu capac de facut friptura! cred ca aia ar fi buna

din asta:


Eu am oale de inox si simple de email, ambele merg la cuptor.

#59
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 23 octombrie 2014 - 19:37

daniela, e mare. dar pot sa cumpar una mai mica la fel :)

 

voi ma supraestimati pe mine eu am 4 oale in toata casa, din inox cred, 3 oale una mica, medie, una mai marisoara au manere de plastic si una GIGANTICA in care fale dl aqai ciorba de fasole cu ciolan. e atata de gigantica incat nu ar incapea in cuptor.

 

in schimb, ciolanul fierbe lejer. gigantic, la randul lui.

 

de curiozitate: oare oala aia care v-am aratat-o in poze pot s-o folosesc si pe aragaz, nu doar in cupor, sau e exclusiv de coptor? ca eticheta am aruncat-o, pe atunci nu ma framantau astfel de intrebari


Editat de Aqai, 23 octombrie 2014 - 19:39 .


#60
danielag

danielag

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.114 mesaje

Postat 23 octombrie 2014 - 19:46

Dacă e email mai gros, ar trebui să meargă și pe aragaz. Dacă e mai subțire poți să ai surpriza că se deformează fundul cratiței. Și fiind mare, focul n-o să o încălzească uniform.

 

Mai bine încearcă pilaful pe aragaz, într-o oală de inox și când e pe trei sferturi fiert și mai are lichid, ia-l de pe foc, pune-i capac și se umflă el în legea lui.

 

Uitam să zic: neapărat foc mic, chiar foarte mic.

Chiar, voi aveți plită pe gaz, sau din aceea electrică? Când am fost în Ca mi-a luat ceva timp să mă obișnuiesc cu plita electrică, ardeam mâncarea [:D]


Editat de danielag, 23 octombrie 2014 - 19:48 .



Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Dublu test pozitiv È™i nopÈ›i întregi nedormite!

    Ana1298
    - Astăzi, 17:26

  • Gata vacanta!

    Andreeaflore1991
    - Astăzi, 16:16

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Astăzi, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -