Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 2 voturi

Universitatea Ghetarului: temele puilor de pinguini!


687 raspunsuri la acest subiect

#381
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 20 octombrie 2014 - 22:15

sincer, cred ca-i mai bine s-o inveti pe flavia sa se protejeze si sa riposteze.

si spune-i ca poate sa ia model de la alex. adicatele alex sa-i arate cum.:)


Nu stiu cum sa ii spun asta. Nu e vorba ca o bate cineva, sau Alex se bate cu cineva.

Alex, ca si Ella probabil, este fornator de opinie, leader prin definitzie ...el conduce si ceilaltzi il urmeaza. La fel si Ella ...Flavia este follower prin personalitate . Acasa il copiaza pe Alex, la scoala pe Ella sau alte fete infipte.

Nu stiu cum se rezolva rautatzile de genul "nu ma joc cu voi decat daca ma caratzi in bratze pana acolo" sau "nu va jucatzi cu Flavia ca m-a enervat". Inteleg ca sunt mai multi followeri si fiecare doreste sa ii faca pe plac Ellei si de aceea daca Ella se intoarce impotriva cuiva, nimeni nu indrazneste sa ia atitudine.
Aceste rautatzi nu se intampla tot timpul ...are zile in care Ella e cea mai buna prietena a ei ...probabil alea sunt zilele in care Ella o are pe Flavia in gratzii si poate foarte bine sa fie impotriva altcuiva. Sunt sigura ca sunt doar catziva leaderi si mai multzi followeri ...deci oricine poate fi victima sau favorit.

La polul opus e Alex, unul dintre leaderi ...nu stiu daca si el e nesimtzit cu followerii, dar este cel putin arogant si indiferent. La 4 case de noi sta Johnatan. Johnatan este un baiat deloc sportiv, civilizat, ochelari grosi pe nas, cam nerd, care vrea si el sa fie bagat in seama. Pentru asta face glume, zice Alex ca sunt cam " stupid" glumele lui. Se maimutzareste, face pe clown-ul, sta prin preajma celor cool, la soccer aduce mingiile din tufe ...

Mai, oricat am incercat sa il imprietenesc pe Alex cu Jonathan, nu a mers ...nu vrea play date cu el, a refuzat toate invitatiile la ziua lui, nu vrea sa-l cheme pe nicaieri ...ce sa-i fac, nu pot sa ii bag pe cineva pe gat. Tot ce fac este sa il vorbesc mereu de bine.

#382
Carmenbr

Carmenbr

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.070 mesaje

Postat 20 octombrie 2014 - 22:21

Vin sa va spun ca dra Kari e ok, in limite normale si ea si familia ei. Kari [il]

Am si eu nevoie de sfaturi de la fetele din Bucuresti. Care sunt clinicile private care au asigurari medicale bune? Ma intereseaza clinici private care au servicii 24 din 24, 7 zile din 7, adica au si servicii de urgenta in caz de ceva. Din cele incercate de voi sau daca ati auzit de la cunoscuti ca nu sunt dezamagiti de serviciile oferite. Am nevoie de un top 3-4 daca se poate. Multumesc.



#383
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 20 octombrie 2014 - 22:28

Buflea, eu am sfatuit-o pe Ana s-o lase pe Ella ei in lumea pe care o stapaneste, ca nu are nevoie de ea. Ea nu- si doreste neaparat in gasca asta, are alternative insa. Adica regatul asta al Denisei nu e foarte intins, deocamdata.

Ooooo, eu sunt anti-Ella declarat. Cand e buna prietena cu ea, ma cearta si tac. Cand o ia in bot, imi povesteste, ca stie ca o urasc.
Aparent insa, daca Ella hotaraste sa nu vorbeasca cu cineva, putini sau nimeni nu mai e prin preajma victimei. Iar Flavia nu are puterea sa-si faca o gashca impotriva ei.

Editat de buflea, 20 octombrie 2014 - 22:30 .


#384
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 20 octombrie 2014 - 22:40

Karula, d-nul doctor e acum prin beciurile primariei, band sampanie si mancand ce stiu eu ce sofisticaturi ca nu mai raspunde la mesaje :). Am primit si poze cu beciurile, mama ce candelabre :). Nah, multzam de invitatia la ciorba, dar e de dimineata pana seara la lucrari si apoi serile vezi cu ce si le ocupa :). Miercuri noaptea porneste spre casa, dar e imbracat de iarna aproape, nu va suferi de frig, ca de la frig a plecat :). 

 

Nu, fetele mele nu au momente de tandrete. Aveau mai demult, acum sunt prea mari. :) Oricum sunt atat de diferite...si eu cu ele de obicei vb separat, ca nu au interese comune si nici povesti care sa le intereseze reciproc. Rar stau impreuna acasa, si cand se intampla, apar frecusuri :). Ca altfel sunt eu arbitrul de serviciu. Asa am fost si azi, dar de departe.

 

Da...aqai asa ziceam si eu...valeu...dar a trecut. Erau adevarate foiletoane acasa cu Diana cand venea de la scoala afecatat de comportamentul uneia sau alteia...acum era in grup acum se trezea ca nu mai e...pana am sfatuit-o ca daca ele nu o vor sa nu le vrea nici ea, sa isi gaseasca alte prietene in clasa. Ca alea de le vrea ea, nu sunt ne nasul ei daca se comporta asa. Si asa a facut. Apoi a fost mai bine. Si cele pe care le voia, nu a mai tinut legatura de multa vreme, pe cand cu celelalte se intalneste si acum, desi uan e la liceu in Stockholm si vine acasa cand si cand, iar altele sunt la alt liceu sau alte clase. 

 

Nu au fost bullied niciuna, doar frecusuri din astea intre ele, rautati. 

Silvia ii prefera pe baieti uneori, a zis ca cu ei poate fi directa cum ii place :). Pe cand cu fetele trebuie sa fie tot pe dupa deal, pe dupa vie :)). In plus ea n-a fost niciodata cu papusile si era mai greu cu fetele la varsta mai mica, nu erau multe ca ea. :) Uite, cu fata ta Alina s-ar fi jucat cu siguranta! :)

 

Carmen, multumim de vesti, o salutam cu drag pe Kari, ma bucur tare mult ca e bine. 



#385
elyda

elyda

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.011 mesaje

Postat 20 octombrie 2014 - 22:48

Conform zicalei"fiecare de ce-l doare" eu am rezolvat problema...intr-un final.:))
Dupa ce am asteptat 8 ore un medic care a considerat ca are ceva mai bun de facut decat o cezariana unei paciente care astepta de 30 de ore , am facut in sfarsit cunostinta cu Vasilică.:))
Si e domnul Vasilică un zdrahon cu par negru si plin de bijuterii:)):)):))

Nu e plangaret deocamdata, sper s-o tina tot așa !:)):))


Nu am avut probleme cu Vasilică dar taticutul lui , un alt zdrahon de 2 metri incepuse la un moment dat sa se scurga pe langa ziduri, sa se coloreze in niste culori cu nuante galbui si sa vrea neapărat...dar neaparat, sa iasa din spital pe undeva, o usa inchisa, un geam de la etajul1...gaura cheii...nu conta.El avea o treaba undeva...oriunde...numai sa fie afara !:)):))

Na belea! Ce fac eu acum, cum ridic zdrahonul de jos sa nu se impiedice de el saracutele, neajutoratele femei care ieseau din sala de nasteri dupa o distractie de-a dreptul dementiala ?:))
Cum sa explic eu cui ma intreaba :) de ce e barbatul, masculul, stalpul familiei , lesinat si ingalbenit subit la 10 metri de usa salii de operatii de unde nu iesea nici un semn cum ca acolo se intampla ceva deranjant pentru fiinta-i masculina?:)):))
Si cand voiam sa ma duc la el sa-l scutur incetinel, duios, specific feminin:)), iese o duamna (ca altfel nu poci sa-i zic:))) cu papucii murdari puuuutiiiiinel cu sange.:))
Si am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea mea:)):))
A inceput domnul, barbatul, masculul sa naduseasca si sa se mai mult ingalbeneasca...iar eu am inceput sa rad cu lacrimi!
I-am spus sa stea jos pe scara ca eu am treaba sa rad de el!:)) Ca daca da sfantul sfantuletul sa lesine tocmai acum cand eu rad de el si imi strica distractia care se acumulase in mine dupa 12 ore de stat pe la usi intai il omor cu mana mea apoi le spun asistentelor sa-l duca la nevasta lui care e pe masa de operatii si care i-a facut mandretea de flacau.
Si-l filmez in timp ce...dupa ce...

Si-a mai revenit cat sa isi vada baiatul, ca apoi iar l-a luat cu ameteala...dar s-a tinut pe picere.:)):))

Si dupa ce am asteptat sa vedem ca si mama este ok, am plecat la drum dupa 14 ore de stat prin spital.
Si-mi zice masculul, barbatul, stalpul si sustinatorul femeii neajutorate, ca el are emotii ca mai e in stare sa conduca pana la noi in sat si ca trebuie sa se concentreze deosebit:)) sa ajungem cu bine.:)):))

-Vrei sa fac o crima in curtea spitalului , sperand sa ti se dea primul ajutor mai repede????:)Aici e maternitate baiete, in cel mai rau caz pentru tine si cel mai fericit pentru mine:)) te alegi cu o operatie miiiiica mititica de fimoza!:)):))Asa ca mana pe covrig si mână catre casa, ca maine venim iarasi!:)):))
Sunt acasa, deci l-am intimidat!:)):)):))Adevarul ca ma ajuta si fizicul !:)):))
Sunt fioroasa rau cand vreau.:)):))

Editat de elyda, 20 octombrie 2014 - 22:54 .


#386
mihaela_s

mihaela_s

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 28.840 mesaje

Postat 20 octombrie 2014 - 22:51

Bravo Elyda! Sa fie un Vasilica sanatos, mancacios si la...punga gros! :)) (era sa scriu altceva, sa ma scuzi :)). 

 

Ma duc la nani, ca dupa tura de seara maine urnmeaza una de zi. 



#387
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 20 octombrie 2014 - 23:05

Hahahaha ...Elydo, mai mult ai avut de furca cu Berbecul Vasilica decat cu iedul lui ...

Bun venit lui Vasilica pe lumea asta !!!

Editat de buflea, 20 octombrie 2014 - 23:06 .


#388
elyda

elyda

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.011 mesaje

Postat 20 octombrie 2014 - 23:07

Si inainte sa ma retrag sa-mi fac somnul de frumusețe, vreau sa ii spunn Strumphitzei ca ma bucur ca s-a razgandit.:)
Nu era pacat sa tina frumusete de creţulina ascunsa?:)

#389
elyda

elyda

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.011 mesaje

Postat 20 octombrie 2014 - 23:16

Sar'mana pentru urari !
Le transmit maine mai departe.


Si pentru a nu fi inteleasa gresit, cum ca as avea ceva cu barbatii sensibili, sentimentali si cu o lacrima in coltul ochiului in situatii care o cer, vreau sa spun ca imi plac toate astea la un barbat.:)):))
Mai am sa ma obisnuiesc cu leșinul in situatii lesinatoare:)) si pot sa spun ca accept ca barbatii e si ei oameni:) si ca atunci cand lesina o fac barbateste sprijinindu-se pe bicepsi sau pe pătrățelele de pe burtă. :)):))

Nu ca femeile neajutorate care cad ca fleasca-pleasca !:)):))

Deci...am indreptat situatia la 90 de grade,:)):)):))Nu mai rad de barbati ever!:)):))Nici macar atunci cand vad ca situatia lor e cam stramba!:)):))

Editat de elyda, 20 octombrie 2014 - 23:24 .


#390
Carmenbr

Carmenbr

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.070 mesaje

Postat 20 octombrie 2014 - 23:23

La multi ani lui Vasilica junior! [flo2]




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Minunea asteptata din burtica

    RoxiMada
    - Astăzi, 15:26

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -