Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Felicitaaaaaari Teardrops! Felicitaaaaaari Mon! Aspirante optimiste! (852)


776 raspunsuri la acest subiect

#341
anca_30

anca_30

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 61 mesaje

Postat 25 ianuarie 2015 - 14:52

Fetele mele dragi, vad ca toate avem o perioada mai incarcata emotional...

Lavinia, am aflat mai nou de la medicul de familie ca in timpul tratamentului cu Dostinex nu aveam cum sa raman insarcinata, ci din contra... Eu am vazut pe prospect ca nu se ia daca se doreste o sarcina, dar m-am gandit ca endocrinologul meu stie ce face. In consecinta, au trecut 7 luni si ... nu am ramas. Mi s-a spus ca de acum incolo, dupa ce l-am intrerupt poate aparea bebe. 

Maryella, acorda-ti un timp de liniste, lasa supararea in urma...nu poate face decat rau. Schimba medicul, si nu uita ca tu ai o trompa perfect permeabila care poate foarte bine sa aduca un bebe. Continua investigatiile cu pasi marunti si cu incredere. Eu am o vorba: daca renunti, batalia este din start pierduta, dar cu fiecare incercare iti acorzi o sansa. Forta si increderea o luati din dragostea dintre tine si sotul tau. Si sunt convinsa ca va iubiti mult.

Doina, imi pare rau pentru ziua 1. Si eu aveam uneori cicluri de 40 de zile, dar cu tratamentul asta s-a mai scurtat. 

Teo, te imbratisez tare, tare ! 

Saptamana viitoare incep si eu incet-incet cu analizele de rutina. 

Sa aveti o duminica frumoasa si linistita ! Va pup  [pup]  [pup]



#342
albinutateo

albinutateo

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 322 mesaje

Postat 25 ianuarie 2015 - 15:45

Maryella te imbratisez tare. Ai dreptate ca incrancenarea nu duce nicaieri. Cred ca eu sunt cel mai bun exemplu. Am 4 luni de cand stau pe margine si iau pastile peste pastile... Si voi mai sta inca 3. Trebuie sa te linistesti. Cum zicea si Anca... ai o trompa complet functionala si cred ca ar trebui gasita o solutie fara sa recurgi la operatii si alte lucruri riscante. Stresul e cel mai mare dusman al sarcinii. Linisteste-te... ia-l pe sot de manuta si plecati undeva departe... sa faceti ceva impreuna... departe de tot.. sa uitati de tot... si sa va iubiti mult... sa va amintiti de tot ce aveti frumos. Eu sunt sigura ca bebe va veni negresit si vei fi o mama minunata... valabil pentru toate fetele de aici. Asa ca te imbratisez tare tare, capul sus si nu renunta la visul tau. E o batalie pe care o vei castiga! [pup]

 

Doina imi pare rau. [pup] [pup]

 

Anca iti doresc sa fie totul bine. Si eu te imbratisez. Da... din pacate toate avem o perioada mai trista dar sper sa treaca repede. Eu una am obosit. Incep sa ma enervez din orice pentru ca parca nu se mai termina problemele. Mi-as dori sa inchid ochii si cand ii deschid sa fiu din nou ca inainte. Dar din pacate nu se poate. [pup]

 

Va pup pe toate. [pup] [pup]


Editat de albinutateo, 25 ianuarie 2015 - 15:45 .


#343
Gazela

Gazela

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 406 mesaje

Postat 25 ianuarie 2015 - 15:57

Dragele mele....de ce e așa de trista căsuța asta?

Vin eu cu voie buna, va transmit niste praf de burtica pffffuuuuu pffffuuuu, cert berzele astea leneșe sa se puna pe treaba, sa nu va mai supere atâta, sa vina cu cate un bebe la fiecare...:)

Stiu ca e prea puțin ca sa va ridic moralul, îmi pare rău pentru fiecare dintre voi in parte ca treceți prin momente grele si stiu ca atunci când se aduna cresc exponențial si parca nu mai aveți putere ca tot altele vin...dar din proprie experiență va spun ( poate țineți minte anul trecut problemele cu soacra si nu numai, au fost 3 inmormantari , 3 luni la rand, din familie) ca după o perioada dificila vine una frumoasa, stiu ca e ușor de spus si e mai greu când ești in propria piele...dar capul sus ca toate se rezolva cumva...

Va pup pe toate si va sunt alaturi :* :* :*

#344
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 26 ianuarie 2015 - 10:35

neata, fetele mele dragi!

 

nici eu nu vin cu vesti bune. si eu sunt suparata si nervoasa... la mine insa e din cauza fetitei. joi seara cand am venit de la munca a inceput sa se planga ca o doare piciorul. avea o umflatura la nivelul tijelor. vineri am stat numai la spital, ecografii, radiografii etc. acum e acasa dar nu are voie sa mai mearga, sta iar in pat.

maine sau miercuri mergem la Constanta sa o opereze: a facut un hematom/granulom la intrarea tijelor, la genunchi.

si pe fondul acestei suparari cred ca am dereglat ceva ca ieri am avut o sangerare din senin. astazi ma doare burta f tare, asa ca presimt ca vin rusii mult mai devreme, sunt z 25 deabia.

 

anca, bafta cu analizele si sper acum ca ai intrerupt acel tratament sa vina si bb [flo2]

 

lavinia, [pup]

 

doina, imi pare tare rau pentru Z1. nici nu stiu ce sa iti spun, stiu ca te afecteaza foarte tare asa ca iti trimit un mare pupic [pup]

 

teo, ma bucur ca esti inca optimista si alaturi de toata lumea chiar daca esti inca in pauza. o atitudine pozitiva sigur nu poate aduce decat lucruri bune [flo]

 

maryella, ma bucur ca ai reusit sa te linistesti. eu cred ca situatia nu este foarte rea. cum ar veni ai sanse 50-50, poate chiar mai mult. cum au iesit analizele sotului? eu sper sa se aseze toate bine si sa vina si bb. [floare3]

 

gazela, multumim pentru praful de burtica [flo]



#345
maryella77

maryella77

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.736 mesaje

Postat 26 ianuarie 2015 - 18:20

Silvia imi pare rau pt cea mica;sper sa se recupereze repede si in curand sa fie doar o amintire urata.

Eu una ma retrag din cursa pt bebe: sotului i-a iesit f proasta spermograma: oligoastenoteratozoospermie. Bani de FIV nu avem, trebuie sa strangem daca mergem pe drumul asta, asa ca de acum incolo intru sa va sustin pe voi,sa va spun ce stiu si sa va incurajez. La mine atatea s=au intamplat zilele astea incat mi-e din ce ince mai clar ca nu imi e dat sa fiu mama biologica. Cu cat fac mai multe investigatii, analize,cu atat ma departez mai mult de bebe. 



#346
albinutateo

albinutateo

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 322 mesaje

Postat 26 ianuarie 2015 - 18:47

Silvi imi pare tare rau. Sper sa se recupereze repede cea mica si la tine sa nu fie nimic grav. In legatura cu forumul... normal ca o sa intru sa fac galerie. Daca pot sa suntin cu o vorba buna, o voi face. Nu costa nimic. Pup si capul sus. O sa se faca bine si in curand va fi doar o amintire neplacuta.

Maryella imi pare tare rau. Nu exista nici un tratament, naturist sau nu, pentru ce i-a iesit sotului tau? In legatura cu FIV te inteleg. Putine femei isi permit. Stiu ca inainte o parte din cheltuieli erau decontate de stat dar din pacate nu cred ca mai exista facilitatea asta. :( Dar nu te intrista.... desi stiu ca e greu sa nu faci asta. Poate cu ajutorul lui Dumnezeu vei strange banutii necesari... sau/si poate va ganditi la adoptie. Sunt multi copilasi care asteapta sa aiba o familie... iar tu vei fi o mama minunata... indiferent de situatie. Eu sper sa nu renunti de tot si sa pastrezi in suflet o farama de speranta ca intr-un fel sau altul iti vei implini visul. Te imbratisez tare tare si sper sa mai intri. Mie imi prind bine postarile tale, sfaturile si incurajarile. Te pup.

Eu sunt la jumatatea tratamentului + 3 luni pauza. Dupa perioada asta voi incepe si eu sa sper la o minune... cu ajutorul Domnului sper sa fiu bine.

Va pup

#347
Floric

Floric

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.523 mesaje

Postat 27 ianuarie 2015 - 11:02

Mary, asa veste chiar nu ma asteptam. Of...sunt uluita. Stiu ca iti vine greu insa mai crede in sansa ta si ai credinta caci stii tun cum se zice, se intampla minunea cand nici nu te astepti.

Relaxati-va amandoi si mai lasati analizele doctorilor si voi sa aveti parte de iubire si implinire. Si daca incercarea voastrea va fi sa fie FIV, atunci sigur veti gasi posibilitatea sa ajungeti si acolo. Eu te stimez pentru ca imi sunt dragi mesajele tale, parca sunt un pansament. gandeste-te ca dupa ce am citit mesajul tau cu zmeurul am luat is uite unde am ajuns. Deci....nu pot sa te uit.

 

Fetele, eu am fost la control. Sarcina este acolo, intrauterin. Insa tot acolo este si fibromul. Si asta imi da fiori. Deocamdata mi-a dat sa iau doar utrogestan, 1 pe zi. Spaima mea vien din faptul ca medicamentul cu care am dus toata sarcina trecuta nu se mai fabrica (gynipral). Eu ma rog sa fie totul bine si parca refuz sa cred ca nu exista medicament inlocuitor. Voi merge peste 2 sapt din nou la control.

 

Albinuto, esti bine?



#348
lalitica2000

lalitica2000

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.264 mesaje

Postat 27 ianuarie 2015 - 13:47

Hey, hey, hey...ce fac frumoasele mele?

 

Floric felicitari pentru batul cu doua liniute. Voi de cat timp incercati sa aveti bebe?

Sarcina usoara si ai incredere in bulinuta ta. Ai vazut ce bulinute luptatoare sunt in aceasta casuta, toate au evoluat frumos. Sunt convinsa ca emotii exista si nu poti scapa de ele, cel putin pentru o perioada dar incearca sa te concentrezi pe lucruri frumoase, sa vizualizezi doar ceea ce este pozitiv. Cu speranta si incredere inainte.

 

Gazela felicitari pentru caruciorul albastru. sarcina usoara in continuare.

 

Silvi imi pare tare rau pentru C. Cred ca numai la asta nu v-ati asteptat...offf...de ce trebuie sa sufere copiii asa de mult, nu inteleg. Multa sanatate, recuperare usoara si fara alte eveniment nedorite.

Legat de sangerare, pe mine acea sangerare ma duce gandul la sangerarea de implantare. Stii ca semnele de gravideala sunt ca cele de la menstruatie. In week-end te asteptam cu vesti bune. 

 

Doina imi pare rau pentru Z1 dar este totusi o imbunatatire a lungimii ciclului fata de luna trecuta. Sa fie cu ochisori luna asta.

 

Mary imi pare extrem de rau pentru vestile pe care ni le-ai adus....DAAAAR....nu iti pierde speranta. Stiu ca o laparoscopie te sperie, dar eu trecuta prin doua pot sa iti spun ca nu e mare lucru. Rezerva ovariana iti este afectata atunci cand se umbla la ovar, atunci cand ai chisturi endometriozice, ceea ce nu este cazul la tine. precum am mai spus eu am doua laparoscopii si ultimul AMH este bun. Am o colega care vazand ca in decurs de un an si jumatate nu ramane insarcinata, si-a facut o laparo sa vada ce are inauntru si un AMH. la laparo totul a fost Ok in schimb AMH a iesit 0,8 si era tare suprata ca ea nu va avea niciodata copii. La 2 luni d ela laparo a ramas insarcinata si cand fetita a facut 1 an, a ramas din nou. Acum mai are 2 luni si naste si al doilea copil. Precum vezi AMH nu are cea mai mare relevanta.Inainte sa va ganditi la FIV, ganditi-va si la alte metode: natusiste, homeopate (mai ales ca tu esti priceputa la astea) sau o inseminare care costa mai putin decat un FIV. Tu avand o trompa buna si una mai putin buna, dar nu compormisa total, sanse sunt. Am inteles ca o cura la Sovata face bine la permeabilitatea trompelor.

Sa stii ca si sotul meu a avut probleme cu spermograma cand incercam prima data (sper ca sotul tau nu a fost racit in ultimele saptamani si ca nu a luat medicamente pentru ca ele influenetaza rezultatul) si in afara de nr de spermatozoizi care era in grafic statea cam prost cu mobilitatea si morfologia. Tin minte ca diagnosticul era de astenoteratozoospermie moderata si i-am dat niste naturiste vreo 3 luni.

Nu iti pierde speranta, lupta pentru ceea ce doresti, nu te lasa. Avem voie sa mai si cadem din cand in cand ca doar oameni suntem, dar pe urma tragem aer in piept, ne ridicam si mergem mai departe.

Incearca sa iti gasesti un doctor bun si dedicat pe infertilitate, in care sa ai incredere si sa mergi pe mana lui. Ia-ti o pauza sa procesezi toate vestile pe care le-ai primit in ultimele zile si cand va simtiti pregatiti reluati procesul bebe. Au fost multe cazuri fericite de femei care au ramas insarcinate natural avand soti cu spermograme proaste.

Din pacate nici o interventie ori cat de invaziva sau neinvaziva ar fi, nici un doctor nu ne poate da siguranta da maine vom fi mame. Din pacate vremurile pe care le traim ne fac s atrecem prin tot felul de transformari si azi o analiza sa iasa aiurea si peste ceva timp sa fie OK, si invsers. Nimeni nu are solutia, datoria noastra este sa incercam, sa nu traim cu regretul ca faceam X sau Y poate era altfel.

iti doresc sa iti gasesti linistea care sa te ajute sa mergi mai departe, indiferent de calea pe care o alegi.

 

Teo, bate-le-n-noroc de tratamente care te tin in loc. Sa se termine odata sa te poti apuca de treaba. Imi place atitudinea ta, esti o luptatoare si sigur va veni si ziua mult visata in care ne vei anunta ca esti insarcinata. Doamne Ajuta!

 

Anca bafta la analiza, sa ai valori bune.

 

Fetelor lasati butoiul acolo unde e, nu va bagati in el ca nu va sade bine.



#349
silvi8

silvi8

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.360 mesaje

Postat 27 ianuarie 2015 - 14:48

fetele mele dragi, ma bucur ca nu ati plecat de tot din casuta noastra.

 

lali, marryella, teo, Floric - va multumesc pentru gandurile bune. Dr. de la constanta a refuzat sa ii scoata tijele. i-a dat un gel care sa disperseze cele adunate acolo. zice ca e un granulom de contiguitate (sper ca e corect) si ca daca umbla la tija va trebui sa puna alta, si se va intampla acelasi lucru. ca e prea slaba (a slabit 4 kg de cand sta la pat). asadar dam cu gel si face miscare progresiv, repaus cand o doare si tot asa, macar o luna sa mai prelungim perioada cu tije...

 

lali, din pacate , mult mai devreme au venit rusii. asadar Z1. tu cum esti?

 

floric, ici nu stiam ca nu mai exista gynipral. eu am fost dependenta de el la prima sarcina. tot asa nu se mai fabrica polidinul.

 

maryella, imi pare tare rau ca au venit toate vestile astea rele gramada, dar nu trebuie sa iti pierzi speranta. spermograma sotului am citit pe la alte fete ca se poate imbunatati, iar la tine situatia nu e foarte rea. lasa-ti un timp sa poti intelege mai bine toate informatiile si sa poti decide cand nu mai esti atat de afectata.

nu stiu cat costa un FIV, nici care sunt veniturile voastre, dar daca asta e singura solutie, ma gandesc ca veti reusi sa strangeti suma. pana atunci insa, eu cred ca e foarte important sa iti  gasesti un alt dr. pentru ca pe a ta nu o vad prea serioasa si implicata.

stii ca de curand si corina era foarte trista si renuntase la tot si credea ca singura solutie pentru ea e adoptia, si iata ca astazi face 12 saptamani. asadar, nu trebuie sa ne pierdem speranta. eu daca nu reusesc nici anul asta, renunt eu, pentru ca asa vreau. deja mi se pare prea mare diferenta dintre C si bb dar daca deabia acum am primit ok-ul pentru bb, am spus ca trebuie sa incerc sa nu regret apoi.



#350
Floric

Floric

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.523 mesaje

Postat 27 ianuarie 2015 - 21:18

Lali, de vreo 3 ani. Cel putin de un an jumatate imi urmaresc toate semnele, caledar, etc. Stiu ca trebuie sa ma gandesc la lucruri frumoase insa stau cu frica in san pt ca simt burta plina, ca inainte de menstruatie si evident ceva dureri mai ales cand stau la serviciu pe scaun.


Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

  • Agitatie pe final

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 12:03

  • Saptamana 28

    Deutzuk
    - Astăzi, 11:08

  • Testul de toleranta la glucoza

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:36

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -