Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Scoala si zacusca. Pe Ghetar.


810 raspunsuri la acest subiect

#411
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 22 septembrie 2014 - 03:43

Ladies, buna seara!

 

Am aterizat azi noapte, Mexicul e exact asa cum l-am lasat anul trecut, fierbinte, petrecaret, cu oameni amabili si valuri albastre. Cred ca eu pentru asta muncesc, de fapt nu cred, sigur, 10 zile in Mexic ma scot din toate bolile si depresiile, nu ma doare nimic, n-am nici un gind negru, ma las purtata de valuri aiurea, Colegu' zice ca fac wave-surfing, si sint pur si simplu fericita.

 

Am citit din urma, raspund un pic, pe urma descarc poze si zilele viitoare va arat si voua ce copii frumosi am facut eu! :)

 

Didialex, e plin de Pokemon in Ca, da' plin. La Walmart, dom'le, dupa ce eu i-am cautat pe te miri un de si-am cheltuit o avere pe ei! Mai ales pe carduri, doamne, cit a incercat Radu sa-mi explice ce semnificatie aveau toate alea si cine avea mai multa putere decit cine! Sa-ti traiasca feciorul cel mare, sa-ti aduca numai bucurii! 

 

Aqai, imi pare rau de vacanta ta, sper ca te-ai mai consolat intre timp. Am un amic care merge in munti prin Vermont, doarme in cort si urca pe munte in zone unde tre sa iti ingropi propriile "creatii" ca sa lasi natura asa cum a fost. Si mai am nistre amici care merg intr-un loc care pare fantastic din ce-am vazut din pozele lor, tot undeva la SUd de Qc, deci se poate, ati avut voi ghinion. Si, daca mai vii in Qc, intreaba, sint zone superbe, dar superbe! Bravos pentru noul sensei!, I got you, sister, cu disciplina si cu tot!

 

Ica, tu nu ai un wrap de purtat pe Saul? Eu am avut unul dar l-am folosit putin, dar o vizualizez pe prietena mea al carei baietel avea reflux gastric si trebuia sa stea cit mai mult vertical, asa ceva, devenise experta in wrapurile astea, facea tot ce avea de facut cu cel mic in circa. De fapt ce vorbesc, am un flash-back si mi-amintesc ca am calcat hainele pt Rev cu Catrinel in wrap, ea e nascuta in Septembrie, la Rev avea trei luni, ea dormea pe burta mea si eu calcam. Poate te-ar ajuta cu plinsul lui, ar fi multumit sa fie linga tine si tu nu te-ai mai stresa asa.

 

Vad ca toata lumea a inceput scoala, va urez un an scolar cu peripetii putine :)

 

SI ma intorc la istoriile noastre de Mexic, pe care il iubesc, il iubesc, il iubesc! Si unde era sa nu ajungem, ca am plecat, eu, mama prudentei, care ajunge in orice aeroport cu cel putin trei ore inainte de plecare, doar cu doua ore mai repede de acasa. Am zis ca e sase dimineata, facem 15 minute pina la aeroport, am check-in facut on-line, deci lasam valizele si avem timp sa bem si-o cafea. 

 

OMG, ca era sa pierdem avionul! Din cauza traficului, a cititoarelor electronice de documente care nu-i recunosteau numele Catrinicii si-a trebuit sa facem coada de check in, a grupului de vinatori care s-a imbarcat inaintea noastra si avea o mie de pusti si cutii si containere si fiecare trebuia etichetat si sigilat si mai stiu eu ce si a noastra, moe si Colegu', care am lasat copiii la gate si ne-am dus la buda. Cind a zis in difuzoare: Last boarding call for Westjet, vecina de cabina a tras apa! asa ca n-am auzit destinatia, mi-am vazut de relaxarea mea, l-am auzit doar pe Radu panicat ca striga din usa: "Mami, aia zic ca inchid gate-ulHaideti o data!" Ha, eu vin, da' tat-so avea o problema mai dificila ca a mea, asa ca efectiv i-au verificat pasaport si bilet fara ca el sa fie acolo, eu stateam cu un picior in aeroport si unul in tunelul ala de duce la avion, pina la urma a venit si el, cu ochii pe sus si fara nici o problema pe lume, cica nu se auzea difuzorul in buda lui!

 

Oh, mor de somn, multe peripetii n-am avut, l-a atins o meduza si i s-a spuzit bratul, Catrina a facut o reactie la alge nu va spun cit de urita, pe urma a piscat-o o albina, eu m-am taiat la picior, moderat, mult singe dar durere mai deloc, Colegu' s-a belit si el prin niste pietre, dar am avut si benadril si pansamente si vointa sa trecem peste ca si cind n-ar fi si-am avut o super vacanta! Abia astept sa ma intorc! :)

 

Pe miine si ma bucur ca sinteti aici!  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]  [flo2]



#412
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 22 septembrie 2014 - 04:00

Vb ieri oare despre evolutii si involutii despre comparatii. Uitati niste desene a unui copil care la 3 Ani era sub sub medie la vorbit la motorica la tot. Si care pt faptul ca era asa intarziat nu a primit avizul gradinitei pt scoala .
Cu si despre Pokémon de la 5 dimineata ca nici somn n- are :)
Munceste la desenele astea ca nici la toaleta nu are timp sa mearga acu la 10 Ani ultimul nu e gata ... Cred ca cel de sus

Mama! Ce meserias e! Ce pokemoni adevarati face! Bravo lui, m-a darimat! :) Si cite amintiri mi-ai trezit cu desenele astea, am avut casa plina, doar ca Radu le copia cu calc si pe urma le colora si le bibilea si le lipea cu scoci pe pereti prin toata casa... Bravo! :)



#413
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 22 septembrie 2014 - 04:06

Da ..asa erau si astea. Pai or fi ale femeii / firmei de care vorbesc. Intre timp le-a pus si gluga ...

Cand a venit la Shark Tank prosoapele erau simple, probabil ca dupa investitie, le-au pus personaje din Disney ...

Buflea, prosoape de-astea a avut si Radu cind era mic, acum 10-12 ani, nu-mi vine sa cred ca tu nu le stii :) Da' ai dreptate cu prosopul cu gaura... cred ca trebuie sa ai fler!

Simonna



#414
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 22 septembrie 2014 - 04:10

sper sa aveti selectie buna pe netflix, a noastra in canada e very thin si very crappy compared to US.

 

Pe la noi e plin de lume care are netfix de USA...  



#415
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 22 septembrie 2014 - 04:56

Karula, daaaa, dati pe razatoare dovleceii. Cu rantas ardelenesc, cu marar si cimbru. Asa faci si tu?

Chextia e ca mie nu-mi iese rintasul de cind m-am mutat in Canada... suspectez teflonul, de fapt, nu Canada, dar imi iese o porcarie, asa ca nu mai poci gati cum stiu eu... Incerc din an in paste, iar se taie, iar se umple de cocoloase... Mihaela, in ce il faci?

S.



#416
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 22 septembrie 2014 - 05:12

Te cred, dar la mine e musai. :) Am incercat. Cum spuneam, prajesc faina foarte putin, mancam rar, foarte rar asa ceva...dar atunci musai sa aiba gustul ala. 

Io-s cu Mihaela la asta :) 

Cind e musai e musai.

De-aia nu mai fac supa de mazare, supa de visine, supa de pastai galbene... Si ce gust, Istenem, ce gust! 



#417
Simonna

Simonna

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.362 mesaje

Postat 22 septembrie 2014 - 05:24

Nu v-am spus? Tai seara o ceapa si o pun langa pat, sa respire Chira mai bine. Si Iana... o mananca! Nu se poate abtine :))

Ianaaaa!!!! E mortala! Mi-o imaginez cum se da jos din pat, tiptil, si o fura....  [:-)))]



#418
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 22 septembrie 2014 - 07:27

Ceapa ziceti?! avem si noi experiente proaspete in domeniu :))
curatasem vreo 7-8 cepe pentru zacusca si le lasasem pe masa ca trebuia sa fug sa o iau pe Malina de la scoala.
La intoarcere, Daria, victorioasa imi inmaneaza un sandwich facut in lipsa mea, dupa spusele ei si ale sora-sei un deliciu, ele mancand deja cate 2-3 fiecare. Sincera sa fiu, nu era deloc rau, dar mie nu mi-ar fi trecut in veci prin cap sa incerc asa ceva: paine cu unt la microunde presarata cu ceapa tocata grosier, frunze de marar si branza rasa!!! Astea le -a gasit fata mea pe masa, astea le-a folosit!!! si ceapa din belsug. pana sa pun eu zacusca la facut mai aveam fix 3 cepe!!

#419
roxanaz

roxanaz

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.452 mesaje

Postat 22 septembrie 2014 - 07:34

buna dimineata

Mihaela, nu e cine stie stiintificenie de data asta, e congresul national de farmacie.

Micky, bun sandwhich-ul! daca era si ceapa murata ... deja era delicatesa :)))) (or fi vazut la Jamie [;)])

Simonna, bine ati revenit. poze..? [;)]



#420
ralualexandrei

ralualexandrei

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.333 mesaje

Postat 22 septembrie 2014 - 07:35

'neata!!!!

 

Iaca gata weekendul.

 

Sanatate  bolnaviorilor!Vad ca bantuie raceala pe ghetar si cred ca a batut  si la usa noastra ca Edy dimineata cam tusea.

 

Am avut weekend incarcat,sambata Edy a scapat de pansament si fire .Robert s-a intors acasa din cantonament plin de julituri ,bataturi si vanatai.

La Steaua e munca serioasa insa asa greu cum a fost I-a placut.Sambata urmatoare avem primul meci.

 

Sambata au fost ocupati cu sortarea jucariilor pt Targ si eu cu zacusca si alte gateli,duminica ne-am infiintat la targ cu sacosi pline de jucarii .Am avut placerea sa ma intersectez cu Alinuk si gasca ei insa pe Papanash si pe al ei scriitor  i-am ratat [doh] .

 

Nu stiu cum s-a facut ca au cumparat cel putin la fel de multe jucarii pe cat au vandut [:D] insa ce mi-a placut  a fost ca jucariile ramase nevandute le-au donat.

 

Au fost asa de incantati de noile achizitii incat toata dupa-amiaza s-au jucat linistiti [pk] ,pe seara s-au uitat la "Cum sa dresezi un dragon 2" ,sufrageria era cinema ca pusese ursu sonorul de la pc prin statie si legase si pc-ul de televizorul mare.Moama cum se auzeau virajele si buselile [fal]

 

 Ma duc la treaba si va doresc spor in toate tuturor!

 

 

 

 

Miniaturi atasate

  • 1236033_810102215679489_8686698086300112472_n.jpg
  • 10262118_810102315679479_426083047263488720_n.jpg

Editat de ralualexandrei, 22 septembrie 2014 - 07:37 .



Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Morfologie trimestrul 1

    ZDenisa
    - Ieri, 22:56

  • Morfologie trimestru 1

    Mica13
    - Ieri, 20:46

  • 6 luni

    EusebiaRalu
    - Ieri, 19:29

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Ieri, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Ieri, 13:30

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -