Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Bulgarasi de Februarie 2015 (6)


415 raspunsuri la acest subiect

#321
Lory2014

Lory2014

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 2.628 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 12:14

Buna burtici,

 

Eyna ma bucur ca totul merge bine! Cu vergeturile nu stiu ce sa zic, cred ca, pe undeva, e si o componenta genetica si vestita bafta! Dar si eu, ca si Andreea, iti zic ca mustela e o crema f buna. Eu nu am avut si nu am vergeturi dar prietena mea cea mai buna da, unele vinetii care s-au estompat doar cu crema asta.

 

Alina la multi ani, cu intarziere! [flo2]  Sa fii sanatoasa si, peste cateva luni, mandra mamica a unui bebelus perfect! Pe unde mai umbli zilele astea? :) 

 

Nico eu zic ca daca tot ai reaparut sa si scrii, nu doar sa citesti! Ce fac cei 3 muschetari?

 

Alinuta ia-o incetisor asa cu caratul. Adica opreste-te la fiecare etaj, trage aer in piept si continua. Daca si inainte carai (desigur, nu o remorca, vorbim de 5-6 kg cum ai zis) si daca placenta si colul sunt sus, inchise, etc, nu ar trebui sa fie o problema! Cu intepaturile as tinde sa zic ca incepe sa fie cam normalitatea- de acum toate o sa tot simtim si contractiile bh si intepaturi si amortiri. Ehhh, ne cresc bebelusii, fetelor!

 

Iuli felicitari pentru ca totul e bine si bebelina creste frumos! Mie tensiunea nu mi se pare mare decat daca erai cu ea foarte mica inainte (eu am uzual 7 cu 5, maxim 8 cu 5 si cand am avut 9 cu 6, era toata lumea in extaz). Dar si daca o aveai micuta, 12/6 nu e deloc de speriat. Ce nazbatii mai face micul?

 

Soparlica felicitari pentru Puturos [il] , sa fie sanatos tun. Va fi iubit nebuneste, sunt convinsa. Inteleg si reactia ta, toate sunt normale si toate se vor aseza, asa cum le e rostul. Sa scapi repede de "magarie" cu ajutorul antibioticului. Si multumim mult pt ca te rogi si pentru noi!

 

Andreuta fingers crossed astazi la reintalnirea cu Stef! [il]  La tine inteleg ca se ghideaza doctorul dupa marimea bebelui? Cu agitatia da, reactioneaza si ei, dragii, asa cum pot, cand mamicile lor intind coarda :D mai mult decat le-ar placea puilor! A mea se calmeaza daca mangai burtica in timp ce stau pe partea stanga si daca beau ceva cald. Si-i cant, desi veleitatile mele de soprana sunt egale cu cele ale unui trombon dezacordat. :) 

 

Gabi tinem pumnii pentru luni si ne rugam ca vestile sa fie dintre cele mai bune!!! [flo2]

 

Diella nimic?? Simply voi ce mai ziceti? Cum e vremea la voi? (v-a "calcat" Gonzalo?) Eileana? Carmen? Floryma? Oana mica?:) Adwyna? Adelina? Haideti fetelor cu un rand, sa stim ca totul e in regula!

 

Noi suntem bine. Saptamana viitoare merg iar la spital, pentru masurarea colului dar deja a devenit asa o obisnuinta, incat nici macar maciuca aia nu ma mai deranjeaza [soricel] . Bursucica e energica, reactioneaza deja si la anumite mancaruri/bauturi, burta creste si tot creste. Totul in parametri, speram ca si cei de la spital sa ne dea vesti bune despre col (data trecuta scazuse nitel).

 

Happy Halloween! Aici e nebunie mare, fetita noastra este deosebit de incantata si costumata  [bat]  [:D] .

 

Va pup si va doresc un weekend frumos! [pup]



#322
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 12:34

Lory, da, din pacate, dupa asta se ghideaza, desi nu inteleg de ce, mi se pare o greseala. Eu am aproape 26s de la ultima menstruatie, iar bebelul e dezvoltat cam pentru vreo 27s si jumatate. Dar cu siguranta nu putea fi conceput inainte de ultima menstruatie. sa stii ca si eu am observat ca de cateva zile se mai linisteste cand pun mana pe burtica, dar nu pentru mult timp. Isi schimba repede pozitia si isi reia tirul. Dar ador toate miscarile lui si ma panichez maxim cand e puturos. Saru'mana pentru pumnii stransi. Doamne ajuta sa fie bine! Petrecere frumoasa de Halloween! Pupici de la noi.



#323
Helen29

Helen29

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 64 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 13:58

Alynutza cate saptamani ai?Eu am 23 si am acelasi "feeling" ca si tine.Il simt pe bebe jos si mi se contracta uterul.Mie nu mi se pare chiar ok,dar toata lumea in jurul meu zice ca e normal si sa nu mai fiu asa sensibila.Asta dupa ce am fost deja de doua ori internata in spital,de ma stiu deja asistentele si doctorii :D Dar ce sa fac,daca eu sunt mai panicata asa de felul meu...



#324
Helen29

Helen29

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 64 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 14:07

Soparlica,eu am simtit de la inceputul sarcinii ca e fetita si asa si e:) Deja mi-au zis 4 doctori care m-au consultat,deci e sigura treaba.Dar am stat sa ma gandesc ,daca imi ziceau ca e baietel,oare imi pica bine?Adevarul e ca indiferent ce ne-am dori,important e sa fie sanatos ,pt ca iubirea de mama o ai si fata de baietel ,dar si fata de fetita.Asa ca eu zic ca o sa-l iubesti foarte mult si o sa te incante,de o sa ajungi sa te intrebi:Doamne,ce m-as face fara el? [pup]



#325
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 15:38

Alynutza cate saptamani ai?Eu am 23 si am acelasi "feeling" ca si tine.Il simt pe bebe jos si mi se contracta uterul.Mie nu mi se pare chiar ok,dar toata lumea in jurul meu zice ca e normal si sa nu mai fiu asa sensibila.Asta dupa ce am fost deja de doua ori internata in spital,de ma stiu deja asistentele si doctorii :D Dar ce sa fac,daca eu sunt mai panicata asa de felul meu...

 Helen eu am 24 sapt si jumatate . Pana acum nu m-a deranjat dar aseara chiar simteam cum e toata lasata in jos si apasa . Si contractii nu am mai avut niciodata pana acum toata noaptea... e drept ca nu f dureroase,doar asa,o intepatura. Acum daca fetele zic ca e normal si dr mi-a zis ca nu crede ca e grav stau linistita pana luni cand se intoarce.Adevarul este ca eu in afara de durerile de la inceputul sarcinii nu am avut nici un fel de dureri si oricum sunt panicata de felul meu,asta e clar  [:)]

Nu ma deranjeaza sa ma doara doar sa stiu ca e normal si ca bebe e bine...

 

Hai ca m-am apucat sa fac niste mini tarte cu crema de vanilie si fructe si am pus prea multa apa la aluat,sa vedem daca pot sa-l repar sau il arunc si fac altul  [batcap] mereu grabita,tipic pt mine  [:)]  [soricel]



#326
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 17:55

Alynutza - nu iti face griji. Este o chestiune foarte comuna. In perioada asta ei au acces cam la toata cavitatea abdominala + pelvina. In functie de cum se intoarce si de ce manevre face, durerile sunt mai inalte sau mai joase. Si eu am avut problema asta si m-am temut... pana mi-a explicat doctora de la ecograf ce si cum...si ca totul e ok. Atunci mi-a trecut panica. Mai nou il simt pe micutul meu cum urca si se face ghemotoc in dreptul buricului. :)
 
Andreea - mult succes la analize! Sigur sunt foarte bune!
 
Soparlica - Doamne ajuta! Iti spun un secret... mi-a luat o saptamana si ceva sa ma acomodez cu gandul ca e baiat. Am facut si atacuri de panica...dar nu ma manifestam ca mi-era ca pe urma foloseste sotul pretextul sa imi scoata ochii atunci cand o fi mare. M-am aratat incantata... desi in sinea mea imi venea sa mor de ciuda ca nu e fata. Acum e dragostea mea cea mai mare. Cand m-am dus ultima data la ecograf am avut emotii cumplite sa nu ma trezesc ca s-a transformat in fata. Abia m-am obisnuit cu ideea ca mormolocul meu are putulica.
 
Lory - distractie placuta!! [pup]
 

Eu pot afirma cu mandrie ca de cand am luat sperietura cu bebelinul meu sunt atat de preocupata de sanatatea lui incat nu ma mai simt insarcinata. Nu mai simt durerea, nu ma mai afecteaza nimic. Misca, ma bucur, nu misca, stiu sigur ca doarme. Am crampe dureroase sau alte probleme... trec. Ma gandesc ca orice ar face acolo e bine. Sa ma loveasca cum si cat o vrea numai el sa fie bine. Nu ma mai intereseaza nimic. Cred ca asta inseamna dragostea de mama despre care tot auzeam si care nu stiam exact cum se manifesta.

 

Va pup



#327
Gabriela33

Gabriela33

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 615 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 18:40

Bună seara ,

Ce frumos ai descris Miha , nici nu se putea mai bine . Asta este adevarata dragoste de mama , indiferent ce iti face copilul tau , fată de el nu poti avea resentimente .
Si eu de cand cu diagnosticul meu faimos , nu mă mai doare nimic . Vreau doar sa stiu ca sunt sănătoase , eu o sa am timp să-mi revin .
Luni seară intre 16-17 merg la eco , Dumnezeu sa ne aibă în paza Lui , sper din tot sufletul să fie bine bombonicile mele .
Mâine am musafiri , asa ca azi , am întins coarda prea mult si am facut curat mai general . Acum stau in pat ca ma doare mijlocul :(

Multi pupici !!!!

#328
AlinaEA

AlinaEA

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 220 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 18:49

Seara buna dragelor si Happy Halloween. Am apucat si eu sa va citesc din urma si multumesc frumos pentru urari. Acum, vin cu o mare rugaminte. Stiti cumva remedii naturale pentru raceala/gripa? Sunt varza, ma dor toate alea, nasul curge, gatul doare si deja simt ca sunt la capatul puterilor. Mai aiurea e ca am inceput si tusea asta urata cu eruptii. Medicul mi-a spus ca nu am voie decat Oscilo, in rest NIMIC. Deja ma enerveaza medicul asta, nu ma lasa sa iau absolut nimic. Am baut cred, o groaza de ceaiuri de nu mai stiu de mine. Ma dor si dintii! Va rog, orice sfat e binevenit. Pur si simplu numai pot!

Va pup si bebei cuminti!



#329
Gabriela33

Gabriela33

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 615 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 18:58

Seara buna dragelor si Happy Halloween. Am apucat si eu sa va citesc din urma si multumesc frumos pentru urari. Acum, vin cu o mare rugaminte. Stiti cumva remedii naturale pentru raceala/gripa? Sunt varza, ma dor toate alea, nasul curge, gatul doare si deja simt ca sunt la capatul puterilor. Mai aiurea e ca am inceput si tusea asta urata cu eruptii. Medicul mi-a spus ca nu am voie decat Oscilo, in rest NIMIC. Deja ma enerveaza medicul asta, nu ma lasa sa iau absolut nimic. Am baut cred, o groaza de ceaiuri de nu mai stiu de mine. Ma dor si dintii! Va rog, orice sfat e binevenit. Pur si simplu numai pot!

Va pup si bebei cuminti!

Ai voie si paracetamol SIMPLU. Baie la picioare cu sare multa,lamaie multa sa mananci . O frectie usoara ,fara ati apasa mijlocul cu apa si otet, hidratare si stat in pat . La farm.  gasesti homeopate , paragripe si homeovox , se iau in sarcina 

Sanatate multa !



#330
alynutza85

alynutza85

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 573 mesaje

Postat 31 octombrie 2014 - 20:31

Seara buna dragelor si Happy Halloween. Am apucat si eu sa va citesc din urma si multumesc frumos pentru urari. Acum, vin cu o mare rugaminte. Stiti cumva remedii naturale pentru raceala/gripa? Sunt varza, ma dor toate alea, nasul curge, gatul doare si deja simt ca sunt la capatul puterilor. Mai aiurea e ca am inceput si tusea asta urata cu eruptii. Medicul mi-a spus ca nu am voie decat Oscilo, in rest NIMIC. Deja ma enerveaza medicul asta, nu ma lasa sa iau absolut nimic. Am baut cred, o groaza de ceaiuri de nu mai stiu de mine. Ma dor si dintii! Va rog, orice sfat e binevenit. Pur si simplu numai pot!
Va pup si bebei cuminti!


Alina si eu am fost racita si mi-a trecut in cateva zile. Eu imi storceam pe gat zeama de lamaie in fiecare dim sa omor microbii din gat,intr-o noapte m-am incumetat sa dorm cu cartofi felii stropiti Cu spirt la gat si a doua zi imi trecuse aproape de tot gatul. Am facut si frectie cu spirt,inhalatii cu apa cu sare de mare,cimbru si eucalipt si cam atat. Pt tuse cred ca poti sa iei sirop natural de pin sau patlagina. Si pt nas infundat( eram infundata in fiecare seara) amesteci cateva picaturi de ulei de eucalipt cu putin ulei natural si te ungi pe zana toracica sau poti sa mai pui in putina apa pe calorifer.
Insanatosire grabnica ! :*

Editat de alynutza85, 31 octombrie 2014 - 20:40 .



Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

  • Organizarea garderobei - sfaturi utile

    Ana1298
    - Ieri, 18:19

  • A 15a postare

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 11:33

  • Cea mai asteptata ecografie

    Roxana3001
    - Ieri, 11:06

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Ieri, 08:13

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -