Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Mamici de Oct. 2014 - FELICITARI schumpi! (Bobocei de Octombrie 2014) - 11

sarcina gravida nastere bobocei septembrie octombrie 2014

192 raspunsuri la acest subiect

#21
mytzyus

mytzyus

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 191 mesaje

Postat 14 septembrie 2014 - 22:07

De cate ori am fost la,spital ca mi-era foarte rau m-am dus singura si mereu se lua medicul de mine ca nu sunt normala la cap..sa conduc in asemenea stare si de fiecare data imi zicea ca ma crede in stare sa vin singura cu masina si cand m-or apuca durerile facerii :)) iar eu ii ziceam ca orice este posibil. Totusi..daca fac asta cred ca tati e in stare sa ma stranga de gat :))) 

 

Dureroase e putin spus..m-a luat plansul de durere..dar dupa 2 no spa si 2 ore in pat m-am mai linistit un pic. De cateva zile totusi nu mai avusesem dureri..nu stiu ce m-a apucat azi ca nu am facut nimic. Maine sper sa ma simt mai bine si sa pot calca hainutele bebelinei si sa le pun in sertare in ordine ca imi stau pe creier. Si ca sa va mai amuz un pic..cand au facut patutul mama si tati l-au facut in alta camera ca sa nu ne aglomeram inca..dar stand eu azi in pat si vegetand mi-am dat seama ca nu va intra pe usa si va trebui demontat iar :))) poate nu chiar de tot..dar oricum :)) va fi amuzant sa ii privesc din nou cum se chinuie cu patutul :)) 

 

Sonda din cate stiu se pune doar la cezariana ca dureaza ceva pana te dai jos din pat si te poti duce la buda. Sau...stiu eu aiurea? 



#22
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 14 septembrie 2014 - 22:14

Anda, oricum la nastere naturala nu se pune sonda, nu? la cezariana daca se pune sonda dupa ce se face anestezia, nu mai simti. asa ca sa stiti fetelor sa cereti asa!

 

De Galactogil am auzit si eu ca e bun. Eu nu am luat nimic pt lactatie inca. Daca e nevoie sunt cateva farmacii langa spital, trimit sotul si imi ia.



#23
shmily

shmily

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 190 mesaje

Postat 15 septembrie 2014 - 07:21

buna dimineata! 

azi am emotii, incepe scoala, piticuta mea intra clasa a 3-a si am schimbat-o la alta scoala... cred ca in jumate de ora pornim, e f nerabdatoare.

eu pentru lactatie nu voi lua nimic, nu am luat nici prima data si am avut laptic suficient! probabil ma voi aproviziona cu ceaiuri acasa(nu ptr lactatie, ceaiuri de plante, de fructe, etc, ptr a bea lichide cat mai multe)... data trecuta, dupa ce am nascut, sora mai mare m-a sunat si m-a batut la cap sa nu fac figuri si sa mananc mancarea din spital, chiar daca mi se pare fara gust sau nu-stiu-cum... cand ne dadeau ceai dimineata, doar faptul ca era cald il deosebea de o cana de apa... dar il beam, ca "trebuia"... apoi acasa, a stat mama cu mine vreo 2 saptamani si ea statea cu pitica, mi-o aducea mie doar s-o alaptez iar cand venea dupa un timp s-o ia inapoi imi aducea cate o cana de ceai cald... la fel, zilnic insista sa mananc doar mancare gatita si cat mai multe ciorbe, supe... a fost f bine si ptr asta imi pare f rau ca mama nu ma mai poate ajuta si de data asta... sper sa am timp macar (asta mi-am propus) sa gatesc cateva mancaruri pana sa plec la spital, sa le congelez, ca mi-ar fi mai simplu si usor... oricum, cred ca daca am grija la alimentatie, voi avea suficient laptic si de data asta, sanii picura daca strang un pic de ei de prin luna a 6-a...

gata, m-am intins cu povestile... ne mai citim diseara, merg la scoala si apoi la serv... cred ca sunt acasa dupa ora 4...



#24
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 15 septembrie 2014 - 08:43

Shmily, ii tin pumnii micutei tale sa aiba o prima zi de scoala frumoasa! Cred ca are emotii avand in vedere ca schimba doamna, colegii.. Probabil ca si tu ai pt ea. 

 

Mytzy, sper ca azi te simti mai bine!

 

Sa avem toate o saptamana usoara! Fara dureri, arsuri sau alte neplaceri!



#25
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 15 septembrie 2014 - 09:19

da, am auzit totusi ca se mai pune sonda si la nastere naturala cu epidurala ca tot nu simti cand vrei sa mergi la baie...nu stiu....dar ramane clisma...astea cred ca sunt momente neplacute... [fri]

dar buna ideea, sa ii zic sa puna sonda dupa ce va face anestezia (daca se va intampla asta)!

 

Shmily, succes in prima zi de scoala!! Da ce de emotii...o sa treaca bine si se va obisnui cu noul colectiv :) sa ne spui cum a fost

 

mytzy :) super faza cu patutul - era cat pe ce s-o patesc si eu, dar incape la limita :) o sa aiba un pic de lucru tati, dar ptr printesica lui ce nu va face?



#26
GeoM80

GeoM80

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 215 mesaje

Postat 15 septembrie 2014 - 10:07

Dragi mamici cu pitici la scoala si la gradinita, cred ca sunteti la fel de emotionate ca si prichindeii vostri odata cu inceperea noului an scolar. Mult succes piticilor si rezultate pe masura asteptarilor!

Fetelor, pe zi ce trece sunt din ce in ce mai emotionata. Numai la nastere ma gandesc, la cum va fi inainte, in timpul si dupa. De vreo 2 zile bebelusa mea este foooarte activa, in special seara, cand are aproape o ora de fitness. Oare agitatia asta a ei inseamna ca vrea sa ia o gura de aer cat mai repede?
Anda, pierdusem din vedere ca cezariana e precedata de clisma. Nici nu stiu daca mai degraba mi-e frica sau jena. Citeam acum experienta unei fete de la nastere si uite ce spune de clisma: "N-ai de ce sa te sperii - nu doare deloc!! - e putin incomod, asistenta iti baga niste apa in fundulet cu un furtun foarte subtire, dar zic din nou, nu doare, nici macar nu ustura! ai doar o senzatie ca trebuie sa te duci la WC - ceea ce si faci cand termina asistenta de bagat apa. Vreo 20-30 de minute o sa le petreci la WC."
Ma mai sperie faptul ca dupa operatie nu ai voie sa mananci nimic, doar sa bei apa, cel putin asa am citit oe forumuri. Eh una sunt f rea de foame. MI se face rau daca nu mananc. Ptiii, ma trec o mie si una de senzatii si de emotii.

Editat de GeoM80, 15 septembrie 2014 - 10:20 .


#27
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 15 septembrie 2014 - 10:12

Anda, clisma si mie mi se parea aiurea asa ca idee.. dar acolo nu a mai fost asa.. Singura chestie e ca trebuie sa ajungi imediat la baie.. Acum am vazut ca daca gravidutele folosesc supozitor cu glicerina inainte, nu li se mai face clisma, asa e la spitalul la care nasc eu, nu stiu in rest. Desi eu sunt o fire rusinoasa, acolo nu am mai avut nicio treaba, aveam alte prioritati. avand in vedere ca nu am reusit sa ma ridic din pat decat in a 3-a zi, deci nu puteam merge la baie singura si sonda mi-o scosesera deja, faceam pipi in pat intr-o plosca si mai faceam si des de la perfuzii. Daca ma gandesc bine e destul de aiurea, mai ales ca mai eram si cu alte persoane, dar atunci nu conta decat sa ma recuperez mai repede si sa merg sa-mi tin copilul in brate. A fost f greu pt mine sa nu merg la ea atata timp..auzeam clopotelul cum suna din 3 in 3 ore si vedeam mamicile cum plecau pe rand la puii lor iar eu nu puteam. imi doresc foarte mult de data asta sa fie altef! O sa lupt cat pot cu mine, o sa cer vitamine si eventual transfuzie de sange mult mai devreme daca e cazul. Poate nu va mai fi.. Atunci mi-au facut in a 3-a zi pt ca imi era din ce in ce mai rau si dupa transfuzie mi-am revenit.



#28
silviapatru

silviapatru

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 495 mesaje

Postat 15 septembrie 2014 - 10:14

Asa e, Geo, nu doare deloc clisma! Eu zic sa stai linistita in privinta bebelinei, nu cred ca vrea sa iasa, pur si simplu a fost ea mai energica zilele astea. Si la mine uneori se tot agita, alteori e asa linistita ca trebuie sa o impung eu ca sa se miste


Editat de silviapatru, 15 septembrie 2014 - 10:16 .


#29
Andreea11Matei

Andreea11Matei

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 82 mesaje

Postat 15 septembrie 2014 - 10:19

Neata fetelor! Sa avem o saptamana minunata, bebeii sa fie linistiti in burtici (nu foarte linistiti ca apoi intram in panica:)) ). Mai nou, ma trezesc in fiecare noapte undeva in jurul orei 3-4 si nu ma mai ia somnul. Ma macina gandurile, cum o sa fie, daca apar probleme etc. Si tot asa in fiecare seara. Nu va spun ca daca nu simt bebelina in timpul asta, intru si mai tare in panica, imi fac scenarii ca am dormit pe burtica si am sufocat-o si de asta nu mai misca, incep sa imi masez burtica, ma ridic, ma plimb prin camera, numai sa o simt si sa ma linistesc. Si cand intr-un final, saracuta de ea se trezeste datorita paranoii mele, ma linistesc si eu un pic si imi revine somnul. Mititica de ea, ce o fi in gandul ei: "am o mama nebuna care ma trezeste in fiecare noapte sa fie sigura ca mai traiesc" :(. Stiu ca nu este in regula dar am auzit o gramada de povesti pe la stiri si pe forumuri, intamplari nefeicite incat acum mi-e teama sa nu cumva sa se sufoce si ea. Mai are si circulara in jurul gatului ceea ce ma ingrijoreaza si mai tare. Daca se strange cordonul si nu mai poate respira? :( Oooff, odata cu apropierea momentului mult asteptat, apar si grijile din ce in ce mai mari... :(. 



#30
Anda08

Anda08

    Membru senior

  • Administrators
  • 4.849 mesaje

Postat 15 septembrie 2014 - 10:19

Da, cred ca mai mult jena ....  eu sunt de fel rusinoasa si mai timida, asa ca ma gandesc cu groaza la momentele astea....oooff of of, sper ca pe moment sa nu imi pese si sa ma gandesc doar la bebe, evident asta fac si acum dar...nu mai zic nimic...

 

silvia, sper sa fie altfel ptr tine de aceasta data!

 

Schumpi oare ce face??? Sper ca e bine si ea si bebica!





Etichetat si cu sarcina, gravida, nastere, bobocei, septembrie, octombrie, 2014

Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control lunar

    Vasilescu Georgeta
    - Astăzi, 12:38

  • Agitatie pe final

    Roxi_pisicul23
    - Astăzi, 12:03

  • Saptamana 28

    Deutzuk
    - Astăzi, 11:08

  • Testul de toleranta la glucoza

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:36

  • Planificarea pe etape

    RoxiMada
    - Ieri, 19:33

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -