Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Mamici de Februarie 2015 (Bulgarasi de Februarie 2015) - 4


202 raspunsuri la acest subiect

#171
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 10:02

Gabriela,  iti tin pumnii! Sunt convinsa ca vor fi cele mai bune rezultate! Trebuie sa fie astfel! [pup]

 

Kytana, Andreea, Carmen, ... FETELOR! V-ati cam distrat in weekend ca pe aici bate vantul! Cum mai sunteti??



#172
floryma

floryma

    Membru incepator

  • Membri
  • PunctPunct
  • 431 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 10:55

Hello burtici si bulgarasi  [soricel] ,

 

Cum ati petrecut week-endul?

 

Gabriela....nu o cunosc pe dna. doctor decat din cele citite pe forum de-a lungul anilor, am inteles ca este super ok si ca se ocupa cu precadere de sarcini gemelare. Desi si dr. meu tot in Polizu este si eu am fost o "clienta" fidela a spitalului in ultimul timp si nu numai insa nu am vazut-o si in persoana. Eu iti doresc sa fie totul bene si sigur asa o sa fie. Faci interventia intr-o zi de sarbatoare si nu are cum sa nu iasa decat bine. 

Gata cu renovarile?

 

Diella...da mirecuri pe 3 la pranz am eco de 16 saptamani si fac si cvadruplu test, am niste emotii de "fac pe mine" la propriu si nu figurat. Cum eu stau acasa si am timp sa ma analizez, mi se pare ca burtica stagneaza in crestere de 2 saptamani si vreau sa cred si sper cu tarie ca bebe este bine, ca eco o sa iasa foarte bine si analizele la fel de bine.

 

Va pupicesc pe toate de nu va vedeti  [flor]



#173
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 11:09

Floryma, stai linistita... e impresia ta din cauza ca o privesti mereu. In realitate ea creste incet, incet... dar SIGUR! Si eu mai am uneori pareri d-astea. As vrea sa vad o explozie... dar va veni si vremea aia :)

Sunt convinsa ca bebe e bine si analizele la fel!

 

Pupici [pup]



#174
Andreea2014

Andreea2014

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 561 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 11:59

Neata burtici dragi,

 

Va multumesc din suflet pentru sustinere si gandurile de bine. Nu aveti idee cat de mult m-ati ajutat. [pup]

 

Avem contract pentru nastere, celule stem si pediatrie. Am fost astazi si am rezolvat. Doamne ajuta sa fie totul bine.

De ieri ma simt chiar foarte bine, parca mi-a sters cineva cu buretele toate durerile. Azi am revenit la birou; sper sa fie totul bine cu burtica.

 

Miha, nu stiu ce sa zic relativ la hemoragiile nazale. Am citit in cartea de gravidute ca din luna a patra ne putem astepta la sangerari nazale si ale gingiilor. Acum, ca si in cazul durerilor, nu stiu exact care este limita superioara a "normalului". Poate ar fi bine sa dai o fuga la medic, sunt sigura ca el va sti cel mai bine ce trebuie facut. Ai mare grija de tine; sa te faci bine repede.

 

Kytana, ce mai faci? Cum te mai simti?

 

Gabi si Flory, va tin pumnii pentru investigatiile medicale. Doamne ajuta sa fie totul bine.

Ca tot ziceati de senzatia ca burta a stagnat. Eu am stat acasa 9 zile fara ca sa ies macar 5 minute din casa. Si incepusera gandurile negre ca poate bebe a patit ceva, caci nu imi explicam cum dupa atatea zile de tratament si repaus total eu inca nu ma puteam indrepta de spate din cauza durerilor de burta. SI ma gandeam ca poate bebe a patit ceva, mi se parea ca burta e in fiecare zi mai mica, intr-o seara pana si barbatul mi-a zis ca lui i se pare ca mi s-au micsorat sanii (a zis asta fara ca sa stie de gandurile mele negre). SI va dati seama cand l-am auzit si pe el cu impresiile astea, am zis ca-i clar. Vineri seara cand am mers la control, am vrut sa imbrac o fustita care imi era lejera bine si surpriza, o simteam ca ma tine pe burta si in plus nici cureaua nu se mai inchidea la fel, ci cu vreo cativa milimetri mai larg :) Ieri am imbracat o rochita foarte lejera, iar in dreptul sanilor am simtit ca fermoarul se poticneste, de unde altadata trecea fluierand. Deci nici burta si nici sanii nu mi s-au micsorat, ba dimpotriva :)

 

Sa aveti o saptamana frumoasa cu burtici vesele! Va pup.



#175
Eleina

Eleina

    Nou venit

  • Membri
  • Punct
  • 48 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 12:14

Buna fetelor,

 

Ma bucur sa vad ca sunteti bine.. .cu multe emotii si trairi dar bine!

Sanatate multa va doresc!

Si noi ne-am relaxat in weekend,  am fost la balta si ne-am plimbat un pic la aer curat!

Eu fac in continuare tratamentul pt infectia mea si saptamana viitoare avem programare la eco.. abia astept!

Spre deosebire de voi, eu dupa trei luni jumate am inceput sa am o stare generala mult mai buna , fara dureri! Am observat in schimb ca daca in primele trei luni toate alimentele mi se pareau ff sarate acum este invers am impresia ca nimic nu are sare!

Doamne ajuta!



#176
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 12:37

Andreea, am tot citit si eu si m-am mai calmat. Se pare ca datorita volumului mare sangvin capilarele de la nivelul nasului au tendinta sa mai plesneasca. De unde mai pun si faptul ca am probleme cu operatiile repetate la nas... pot sa ma tot astept la surprize. Important e ca acum  am inteles si m-am mai linistit :D. Spor la lucru si ai grija de Stefanut! [pup]

 

Eleina, ma bucur ca te-ai mai relaxat si te simti bine. Ai dreptate, cam din 3 luni si ceva am simtit si eu o ameliorare generala. Ca mai apare cate un episod neplacut... mergem inainte! Dar per ansamblu starea e mult mai buna! [pup]

 

Eu azi am crampe. Bebe creste :D. [bib]



#177
Soparlica

Soparlica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 568 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 12:54

Bun gasit!

Eu am avut un weekend impartit in doua: sambata roboteala pe langa casa, ieri relaxare si lancezeala la nasici in curte.

Acum sunt la scarbiciu si incerc sa-mi dau seama de unde sa incep si unde sa termin cu hartogaraia pentru dosarul de examen. Dar nu intru in panica, pana pe 17 este timp sa le pun la punct pe toate.

Ma bucur ca voi sunteti bine. Eu...parca acum imi incep perioada sarcinii. Greturile au inceput sa devina mai pronuntate. Iar ieri din cauza asta numai cu fata stramba am stat. Azi nu mai zic, bine ca sunt singurica si nu ma bazaie nimeni.

 

Ei, nu ma mai ridicati atata in slavi pentru o rugaciune ca imi iau nasul la purtare! Eu sunt omul care face si spune ceea ce simte si gandeste asa ca... sunt de parere ca am facut ceva normal. Si voi mai face.

 

Kytana cunosc acea biserica. Daca in copilarie visam sa fac nunta la Casin, dupa ce am trecut intamplator prin zona cu sotul meu si am intrat in acea biserica am visat impreuna sa ne casatorim acolo. Insa nici bugetul nostru, nici al nasilor nu ne-a permis si am preferat sa canalizam in alta parte excesul de bani care trebuia dat acolo. Poate la nunta de argint vom reusi sa ne indeplinim visul.

 

Miha (sper ca esti mai bine!) nu stiu cum ti-a venit in minte chiar fizica atomica, dar eu sunt specializata sa predau atat chimie, cat si fizica. Ca lucrez in cercetare e alta poveste [viki]

 

Ce va mai "laudati" voi cu burticile voastre. Ma bucur! Eu sunt o burtoasa din fire si nu se vede nimic, nimic. Colegele asteptau azi sa ma vada schimbata, dar au fost dezamagite cand m-au vazut identica si in hainele obisnuite (pantalonii pe care ii port azi chiar imi sunt la fel de largi si trebuie sa-i salt mai tot timpul ca nu suport curea). Sotia varului mi-a zis ca la ea prima sarcina a inceput sa fie vizibila aproape de 6 luni. Daca totul e bine cu bebe nu-mi pasa daca nu am burta prea mare.

Totusi o schimbare (in bine) s-a produs: sotul meu cand ne trezim ma saruta intai pe mine apoi mangaie burtica si zice ca se joaca si el putin cu fetita lui. Iar daca mai lenevim in pat ne spune ca suntem doi puturosi [:)]

 

Va las acum, sa ne auzim cu bine!



#178
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 17:06

Soparlica, ma bucur de vesti. Nu stiu de ce am facut acea asociere dar... creierul functioneaza uneori fara noi :)) *suna urat, sper sa se inteleaga ideea :)).

 

Si da, cred ca ai dreptate... in general se considera burta vizibila cam din 5-6 luni. Acum noi suntem mandre si ne bucuram ca ne dam noi seama de crestere. Vedem burticile dar putem, deopotriva sa parem doar putin balonate sau ca am mai fi pus cateva kg. Vorbesc in numele meu cel putin. I-am aratat ieri fratelui meu pe Skype burta...mandrie mare pe capul meu... el in schimb s-a uitat si mi-a aruncat flecar un: 'mare lucru, te-ai ingrasat!' ... deci e clar ca nu e mare lucru :)).

[pup] [flo2]



#179
Carmen_K

Carmen_K

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 720 mesaje

Postat 01 septembrie 2014 - 22:14

Buna fetelor

 

va multumesc pentru ca v-ati gandit la mine! Sunt bine, doar ca am avut un weekend tare haotic, cu reamenajare, cu boli (mai intai s-a imbolnavit fiica-mea, cred ca ii ies ori caninii ori ceva maselute ca sambata a fost maraita tare, nu ii placea nimic, diaree, nu a avut chef de papa... ce mai, o minune, ieri a continuat dar parca ceva mai bine, insa inca are diaree). Apoi m-am imbolnavit si eu! Ca na, doar nasul infundat nu era suficient, a trebuit sa racesc. Cu tuse, dureri in tot corpul,raceala serioasa. La care evident nu pot sa iau nimic decat paracetamol, care oricum nu ma ajuta mare lucru! Nu am reusit sa gasesc ridichii negre sa imi fac sirop, asa ca o tin pe ceaiuri dar inca nu au efect. 

 

In plus sunt alergata tare la servici, si nici sa fiu bolnava nu pot! Dar trec ele astea trei saptamani si o sa ma linistesc si eu.

 

Gabi,succes la servici! 

Andreea ma bucur ca esti mai bine si ca te-ai intors la servici. Am prietene in tara care eu nascut la Regina Maria si care au fost tare incantate!

Sopirlica, multumim pentu rugaciuni :)

Miha, mie in pozele de pe google drive mi se pare ca ti se vede chiar bine burtica :).

Kytana, tu ce faci? Cum merge cu raceala?

 

Pup toate fetele, aveti grija de voi si de burtici  [flo2]



#180
miha05

miha05

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 859 mesaje

Postat 02 septembrie 2014 - 08:44

Neatza burtici!

 

Ce mai faceti? Carmen, multa sanatate si recuperare usoara printesei...!

 

Eu am constatat ceva de dimineata {intelepciunea filosofului la prima ora a diminetii :))}... de cateva zile nu ma mai trezesc noaptea sa ies afara. Chiar citeam zilele trecute ca aceasta este o caracteristica specifica trimestrului II dar nu credeam ca voi fi atat de norocoasa.

 

Voi cum mai stati cu iesitul afara noaptea?

 

[pup]




Panic Questions

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - Ieri, 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

  • Fată sau băiat

    Nataliaracila
    - apr 06 2024 20:17

  • MiÈ™cările bebeluÈ™ului

    catalinabd
    - apr 04 2024 05:53

Last Blogs

  • Nasterea prin cezariana

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 10:27

  • Alăptare 🤱🏻

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 09:57

  • Burtica 35

    Roxana3001
    - Astăzi, 09:02

  • Tantrumuri bebe 1 si burtica care pune presiune

    Deutzuk
    - Ieri, 22:26

  • Sarcină

    Erika91
    - Ieri, 21:11

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -