Sari la conținut

Sari la conținut


- - - - -

Udrea presedinte?


27 raspunsuri la acest subiect

#1
BlackCat4evR

BlackCat4evR

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.952 mesaje

Postat 19 august 2014 - 08:16

Ar putea fi o alternativa viabila la presedintie?



#2
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 19 august 2014 - 08:26

Nu. Nu poate fi. Asa cum nici Monica Macovei nu poate fi.

In primul rand sunt femei si poporul nostru, inca nu e pregatit pentru o femeie in fruntea statului.

In al doilea rand, Udrea, chiar daca este vocala, tine la tavaleala mai mult decat oricare alt politician nu are sanse. 



#3
BlackCat4evR

BlackCat4evR

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.952 mesaje

Postat 19 august 2014 - 08:43

Nu e chiar personajul meu preferat, ca sa zic asa, dar, ce-i al ei e al ei, stie sa acceseze fonduri externe... Cel putin eu asta am vazut... 

Dar intre ea si Iohannis? Care ar fi un rival mai de temut pentru Ponta? Iohannis cred. Sau...? 



#4
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 19 august 2014 - 08:49

Asa cum se desfasoara lucrurile azi  nu cred ca Ponta are vreun rival.

Campania electorala a lui Ponta se bazeaza in principal pe ura fata de Basescu. Mai nou masina de propaganda PSD-ista a nascocit tandemul Iohannis presedinte - Basescu prim-ministru. Ceea ce e o mare aberatie.

Astfel Udrea cade in planul II. 



#5
Rufus

Rufus

    Membru VIP

  • Moderators
  • 15.555 mesaje

Postat 19 august 2014 - 08:55

Mie imi place de Udrea, am mai spus-o.

Are tot ce-i trebuie, si ca femeie, si ca politician.

Dar nu este nimerita (sau cel putin acum) de presedinte.

Fie ca lumea nu este pregatita pentru a alege o femeie, fie ca deocamdata starneste multe controverse. Ba cu posetele, ba cu fustele...o prostie, dar asa gandesc romanii in prezent.

Monica Macovei ar fi mai votata, ca nu e tanara si nu poarta fuste scurte, dar nu este asa abila ca politician.

Imi pare rau, dar niciuna nu are sanse.

Iar Johannis este sapat chiar din interiorul aliantei, alianta care nu prea functioneaza.

Imi pare rau, dar Ponta nu prea are rivali...mai ales ca vad ca lumea continua sa creada in povestile lui. Mi se intoarce stomacul pe dos cand vad cate minciuni toarna, iar lumea le crede...este absolut un dezastru. Daca nu iese lumea la vot si lasa decizia pe mana antenistilor plagiatori, ne scufundam. Si nu incet...ci in viteza.



#6
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 19 august 2014 - 09:00

Asa, e Rufus. Cand l-am auzit ieri pe Ponta cum spunea ca are si el de gand sa se plimbe pe la Cotroceni mi s-au intors matele pe dos.

Apoi l-am vazut sporadic pe Tariceanu la Antena 3. A pus tunurile pe Antonescu.



#7
BlackCat4evR

BlackCat4evR

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.952 mesaje

Postat 19 august 2014 - 09:01

Buey, dar voi ma demoralizati rau de tot!!!



#8
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 19 august 2014 - 09:38

Desi nu mi-era antipatica pana acum, dupa ultimele mizerii facute in PMP, am ajuns s-o detest. Sincer. Nu e cu nimic mai buna ca Blaga, de exemplu.

O vreme o admirasem pentru ca asa cum spunea cineva mai sus, a fost unul din politicienii cu rezultatele cele mai vizibile atat cat a condus un minister. Ca a bagat si-n buzunar gramada, asta-I partea a doua.

Insa cum de ceva vreme am mai mult timp liber la dispozitie, am inceput sa citesc mai mult, si ce-am citit nu mi-a placut absolut deloc.

N-o sa intru in detalii, ca nu-si au rostul, insa Udrea nu are nicio sansa, este foarte prost vazuta de electoratul "basist". Nici Cristian Diaconescu n-ar fi avut sanse, cu toate ca ar fi fost poate cea mai buna optiune pentru noi, un fost diplomat de cariera, consilierul presedintelui ani intregi, la origine PSD-ist, adica avea viziuni de centru-stanga mai mult decat de centru-dreapta, neimplicat in scandaluri politice, in cercetari penale, cel putin in teoie asa ar fi aratat portretul unui candidat ideal la fotoliul de la cotroceni.

Doar ca Diaconescu e prea "sters" ca si figura politica, putini sunt cei care au auzit de el, si si mai putini cei care chiar stiu ce ii poate pielea. Ori cand popularitatea ta tinde spre zero, poti sa fi cel mai competent pentru functia respective, nu te voteaza mai nimeni, mai ales in conditiile in care ai in spate un partid fara prea mare forta electorala, fara o acoperire teritoriala semnificativa.

 

Udrea pe de alta parte, este singurul politician care ii poate tine piept lu Ponta la o dezbatere televizata, dar nu in sesnsul bun al cuvantului, ci doar pentru ca sunt singurii care pot sa ofere circ pe paine poporului, iar poporul iubeste circul. Nu ca ar avea vreunul prea multe argumente economice, vreo viziune, vreun trecut imaculat, ceva care sa-I recomande. Ii recomanda doar "gura mare" si aberatiile pe care le scot pe ea adesea. La capitolul aberatii, nu ma pot abtine sa pun un link de la ultimele declaratii ale lui Ponta, care atunci cand toti specialistii vorbesc de 2 trimester cu scadere economica, adica intrare in recesiune, el vede crestere: http://www.hotnews.r...cina-oameni.htm. Pentru ponta, cifrele clare, oferite de institutul de statistica, n-au nicio relevanta, conteaza dor cine le interpreteaza:

"Problema esentiala este modelul eocnomic, avem doua viziuni. Viziunea pe care USL a promovat-o a dus la crestere eocnomica - avem crestere  economica pe primul semestru, cresterea numarului locurilor de munca … si viziunea dlui Basescu care spune ca Romania se prabuseste economic, care spune ca trebuie sa taiem taxele si sa taiem de la oameni implicit."

 

Revenind la candidati, Iohannis e un mar la fel de putred ca si Ponta, doar au umblat luni intregi la brat, in tandem presedinte/premier, amandoi politicieni de carton, corupti si usor manipulabili. Oricare ar iesi, tot prost ne va merge. Doar ca Iohannis e o leaca mai "curat" ca Ponta, adica nu minte cum respira, nu iese toata ziua buna ziua cu declaratii aberante la televizor, se mentine intr-un con de umbra, care il ajuta sa aibe acel aer de "nou/altceva" in politica.

 

Monica Macovei ar ramane (evident din punctual meu de vedere) singura candidatura viabila. Desi theoretic Diaconescu ar avea mult mai multe plusuri pentru acesata functie, lipsa lui de vizibilitate si popularitate ii ofera un mare handicap electoral. Monica pe de alta parte e probabil imediat dupa Udrea in randul femeilor politician ca popularitate. Si cand zic popularitate ma refer strict la cat de multi au auzit despre ea. La absolut toate arestarile din ultima vreme, numele ei si al Codrutei Kovesi au fost cele mai vehiculate, asa ca in orice colt de tara ai merge, e imposibil ca cineva sa nu fi auzit de ea (nu se poate spune acelasi lucru despre diaconescu, despre care cel putin jumatate din populatie n-a auzit in veci) Are deci avantajul popularitatii, are calitatile necesare pentru a fi un conducator correct, dar are 2 mari dezavantaje: este femeie si nu are niciun aparat de propaganda in spate. Daca in randul orasenilor cu acces la internet acest handicap nu e semnificativ, in randul celor din mediul rural e. Pentru ca desi exista multi de "dreapta" sau "basisti" si in acele zone, lipsa unei informari corecte si pertinente ii va face pe ei sa se indrepte spre candidatii dreptei care vor fi cel mai bine promovati in zonele lor. Iar un primar PNL-ist/PDL-ist nu-I va face niciodata campanie Monicai Macovei ci evident lui Iohannis.

 

Hai ca m-am intans o gramada, cert e ca dreapta nu are candidat viabil. Iar Udrea n-o sa ia nici macar 5% la aceste alegeri, pentru ca procentele luate de PMP la europarlamentare n-o sa I se transfere ei automat, din contra, multi din cei care au votat PMP o sa voteze acum Monica Macovei sau Cristian Diaconescu



#9
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 19 august 2014 - 09:49

Ca tot spuneam ca udrea e singura care poate oferi circ pe paine poporului, uite ca si altii cred la fel:

 

http://www.hotnews.r...ian-basescu.htm

 

"Cu Elena Udrea candidat si cu Traian Basescu principalul ei sustinator, Ponta castiga la sigur. Nu-i prea greu de imaginat ce va urma in campanie. Liderul PSD va resuscita tema anti-basismului, iar Udrea este catalizatorul perfect, inutil sa elaboram de ce. Orice incercare de a discuta despre economia in prabusire, despre dezastrul guvernarii Ponta, va fi lejer deturnata. Este suficient un deget intins de PSD&moguli catre posetele si extravagantele Elenei Udrea si totul s-a sfarsit.

Din pacate, in ringul mediatic vor ramane doar Basescu-Udrea si Ponta-PSD, ceilalti vor privi de pe margine si vor mari confuzia in electoratul de dreapta pe masura ce numarul candidatilor dreptei creste de la o zi la alta. Deja alegatorii sunt zapaciti: Iohannis, Macovei, Diaconescu, Tariceanu, Catarama, acum Udrea. Ce naiba sa mai inteleaga?"



#10
ellinia

ellinia

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.041 mesaje

Postat 19 august 2014 - 09:54

Dreapta e mult prea divizata. Iar lui Ponta i se potriveste sintagma "dezbina si cucereste".

L-am auzit aseara la tv spunand ca singurul candidat viabil de pe dreapta e Tariceanu, ca in turul doi se "vor bate" el si Tariceanu... Nu e deloc fantezist un scenariu de genul acesta. I se va face campanie lui Tariceanu prin Antene, Romania TV si TVR1, Digi tv, au la dispozitie atatea canale! Electoratul va fi derutat, chiar am auzit o cunostinta zilele trecute zicand ca Tariceanu e adevaratul liberal, ca pe el il voteaza, asa ca va urpe mult de pe dreapta.

Misiunea "Tariceanu" va fi asemenea cele "Diaconu" de la europarlamentare. PSD-ul va prefera sa cedeze din voturi pentru a le recupera apoi in turul 2.




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

  • Bye bye la job

    FloreClau
    - Ieri, 19:30

  • Palpitatii puternice

    RoxiMada
    - Ieri, 17:33

  • Care este cel mai frumos lucru în a fi însărcinată?

    Ddeenniissaaa
    - Ieri, 15:52

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -