Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 5 voturi

Ghetar in plina vara


669 raspunsuri la acest subiect

#561
icailoaie

icailoaie

    Membru matur

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunct
  • 1.526 mesaje

Postat 22 iulie 2014 - 09:42

Strumph si eu zic sa urmezi sfatul elydei.. ia aceasta necestitate de a veni in Romania ca si pe o vacanta si las-o pe pitica ta sa profite maxim de ea fara sa stie ce sunt alea necazuri. Si incearca si tu sa te relaxezi, sa te linistesti si sa profiti de ea pe cat posibil. Ii ai pe cei din familie alaturi asa ca nu te mai gandi la ce e mai rau si traieste fiecare zi asa cum iti este data [flo2]

 

Buflea aceasi senzatie o am si eu in legatura cu concediile.. vad ca urez la toata lumea concedii placute, vad cat se distreaza, poze, postari etc... si am senzatia ca eu sunt singura care traiesc intr-un univers paralel si nu plec nicaieri [:-)))] cat despre slabit, nu iti mai face ganduri rele.. cu timp si efort sigur o sa reusesti doar e vorba de sefa Buflea!  Sa fi tare da in legatura cu tatal tau? O sa fim langa tine din tot sufletul si cu tot ce e nevoie.. sti ca e ceva ce nu poate fi evitat dar nu lasa ca toate astea sa te schimbe. Asa cum ai spus si tu, simtul umorului, firea , rasul, vocabularul, modul tau de a ridica tuturor moralul este ceea ce te reprezinta si noi nu vrem alta Buflea. Asa ca fi barbata!

 

elyda foarte frumoase incurajari pentru Buflici a noastra. Chiar esti o puternica [flo2]

 

eumada din cate se vede pe tine te-a cuprins deja febra vacantei. Sa te distrezi si sa faci absolut tot ce ti-ai propus [:)]



#562
Mickyyy

Mickyyy

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.478 mesaje

Postat 22 iulie 2014 - 10:23

Neata si de la noi!

 

Cand intru pe ghetar dupa o pauza lunga (ma rog, vreo 4 zile in cazul meu, dar 4 zile pentru voi inseamna zeci de pagini), deja toate problemele s-au rezolvat :))

 

Viviana, sanatate multa sotului, si nicio alta complicatie post-operatorie [pup]!

Cat despre medici si diagnostice.......asa-i la noi, eu am avut acum cativa ani o problema cu urechea, nici in ziua de azi nu stiu ce diagnostic am avut, am vazut 4-5 orl-isti si vreo 2 neurologi, fiecare mi-a pus propriul diagnostic, asa ca de la sindrom Meniere pana la accident vascular am auzit de toate. Iar la mine cu apendicul a fost exact pe dos ca la voi, eram in clasa a 8-a, inainte de admiterea la liceu, si aveam ceva simptome asemanatoare cu apendicita, asa ca ai mei m-au dus de urgenta la spital, eu, speriata de bombe, cand ma palpa medicul ziceam ca doare (durea, dar doar pentru ca apasa tare, nu durea ceva in interior), si intr-un final ai mei au zis ca mai bine sa ma opereze sa nu cumva sa m-apuce criza la examenul de admitere. Si m-am operat, am facut rahianestezie, si-I auzeam pe doctori vorbind, ca as fi trait ani buni cu apendicul ala, ca nu era nevoie sa-l scot, n-avea nicio problema!

 

buflea, strumphi   [grup] .

 

yagmur, felicitari pentru noul job [flo]

 

Eu am avut un week-end prelungit, ieri nu m-am simtit in stare sa vin la birou, desi cred ca as fi putut s-o fac, cu un pic de effort din partea mea. Dar am zis ca mai merit si eu o zi de odihna din cand in cand, tot am prea multe zile de concediu nefolosite.

Numai ca mi-am cam facut de cap in week-end, lucruri obisnuite, dar pe care nu le-am mai facut de ceva timp din lipsa de bani (nu ca acum as fi avut [batcap]  [batcap] ). Efectiv, nu stiu ce mi-a venit, probabil m-am saturat sa tot calculez si rascalculez la ultimul ban ce cumpar, unde ies cu copii, asa ca am fost la Auchan si le-am lasat sa-si cumpere chestii care nu erau bugetate, am fost la strand si ne-am indopat cu mici si inghetata (la preturi de-alea nesimtit de mari), ca sa mergem la strand le-am luat costume de baie la fete, nu cine stie ce chestii scumpe, dar chiar aveau nevoie (ca Lizi saraca n-a avut niciodata propriul costum, mereu doar ce ramanea de la surori, iar Malinei ii ramasese mic ultimul costum pe care-l luasem).....cert e ca la final de week-end, cand am tras linie am realizat ceea ce stiam deja, ca am intrat in banii de chirie, si habar n-am de unde-o sa-I pun la loc [batcap]  [batcap]  [batcap] . Ma rog, trebuie sa gasesc o solutie pentru vreo saptamana (ca pe 5 iau salariul), si mai am o saptamana timp sa ma gandesc la ea [:D]. O sa gasesc cu siguranta, n-ar fi prima luna cand ajung in situatii limita, doar ca e prima luna in care ajung strict din vina mea, ca m-am aruncat la cumparaturi "non-urgente".

 

Insa, ca tot vorbea elyda de problem adolescentine, am ajuns la o concluzie tragi-comica, Malina e deja domisoara [fri]  [fri] , ma uitam la ea in costum de baie la piscina si ma-ngrozeam [batcap]  [batcap]  [batcap] . Efectiv, avea forme de domnisoara, cu toate ca abia au inceput sa-I creasca sanii. Sora-sa, Daria, desi cu un an mai mica, e inca un copil pe langa ea, are o alta conformatie, ca sa nu mai zic de Lizi, care are inca fata de bebelus mai mare.

Oricum, eu sper ca Malina sa mai copilareasca vreo cativa ani, chiar daca mie mi se pare ca se maturizeaza mult rea repede!



#563
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 22 iulie 2014 - 10:40


Deci am pus ziua de 25 pe agenda.

 

Azi ma duc la Politie sa discut cu cel la care a ajuns reclamatia mea. Am senzatia ca au fost si alte reclamatii, dupa cum vorbea. O sa vad azi. N-am asteptari prea mari...dar este un pas necesar. 

Eu mi-s in urma:

1. Ce-i pe 25? August presupun.

2. De ce a facut Rufuselu' reclamatie.

 

=====

Azi sunt tare pusa rau in priza si am a zice niste chestii.

 

Maica-mea are 78 de ani, e bolnava. Niciodata sub nicio forma nu ar face sau spune ceva care sa ne destabilizeze pe noi copiii ei.

Soacra-mea si socrumiu (cu cratima sau fara, I don't care!) 80 si 84 plang toata ziua. Cu lacrimi. Mergem la ei, plang. Ca sunt asa si pe dincolo, ca sunt batrani, ca nu-s mai vad copiii.  Si da-i si plange cu lacrimile garla.

In loc sa avem zile frumoase in familie, in loc sa ne simtim bine unii cu altii, sa povestim, sa ne amintim ne incarcam cu lacrimi si emotii negative.

Pai asta-i viata?

Odata mi-am ingrosat obrazul si i-am zis ca eu as fi multumita sa ajung la 80, ca probabil nu o sa apuc 70. Ce atata lacrimogeala? Murim cu totii la un moment dat.

 

Acu' i-am dat interdictie la spital la fi-su. De cand a aflat plange-ntruna. Pai, ce facem aici? Il sustinem sau il plangem de parca l-am conduce pe ultimul drum?

Ca ea e obisnuita ca baietii ei sa fie sanatosi. Ete, fleosc! Baiatu tau e de-o seama cu Rufus, mai mare decat tatal lui Ica ( [:-)))] ) vine o vreme cand mai clachezi pe ici pe colo, mai un genunchi mai un apendic. Acu' hai sa ne luam de maini si sa-ncingem hora plangerii.

 

Cu alte cuvinte, Bufleo, revino-ti. Tatal tau e foarte bolnav, are dureri mari, e depresiv, e speriat de moarte, nu are de ales intre mai multe drumuri, nu mai are nici speranta. Este cumplit de greu sa ajungi sa depinzi de altii pentru cele mai marunte nevoi fiziologice - simte rusine, simte ca a dezamagit, sila fata de el insusi. Simte furie, invidie pe cei care-si continua viata, se intreaba de ce tocmai el. Remomoreaza ce nu a facut ca sa  ajunga aici.

 

Iar tu draga mea? Iti cumperi haine de doliu? Te lasi impresurata de toate emotiile lui negative? Pai asta-i OK? 

Ai viata ta de trait - nu pe a lui. Ai viata copiilor tai de condus. Flavia si Alex sunt cei mai importanti.

Oh, esti grasa? Ei si? Mi-ar placea sa cred ca lumea ne place pentru ceea ce avem inauntru nu pentru grasimea ce-o afisam.

 

Stii ce? pe 25 o sa vin la intalnire, cu toate kilele mele in plus si o sa rad cu toata gura. Si nu o sa-mi pese cand imi veti admira molarii lipsa.

 

Ce alegi? Sa te prabusesti in tine insati, sa plangi de mila ta si a tatalui tau sau sa iei taurul de coarne si sa incerci sa iesi dintr-o situatite ingrozitoare? Protejandu-te pe tine iti protejezi familia. Nu uita ca tu esti motorul.

 

Bre, e timpul sa cam termini cu ghidusiile astea.



#564
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.190 mesaje

Postat 22 iulie 2014 - 11:09

Mickyy,  varicela mea nu s-a rezolvat  [:-)))] chiar si in absenta ta! Mai are de trait alaturi de mine, vad.

Andreea supravietuieste muult mai bine, o singura noapte s-a mai vaitat de mancarimi, pe urma a dormit dusa. Au cam inceput sa faca coji bubele ei...

Eu.. sunt mai ca ursul, ma misc greu si zac toata ziua. Ma doare capul, am mai facut febra, ma mananca bubele rau, mi s-au inflamat toti ganglionii posibili si imposibili si ma dor. Noaptea nu reusesc mereu sa ma odihnesc, ma doare si in gat, ca bineintles ca au aparut si inauntru, am si in urechi,, ieri mi-au aparut si pe degete... mi-am scos toate inelele - verigheta si inca un inel de fapt, si cerceii

Deci de la mine nimic nou...toate-s la fel.

 

Buflea, imbratisari! [grup]

Yagmur bafta la noul job! suna mai interesant

Viviana, ma bucur ca sotul tau este ok! Refacere usoara in continuare!

Sistemul medical in Ro inca are multe puncte slabe, asta e clar. Cu salvarile, uneori sutn prompti, alteori, fac magarii, vin tarziu, gresesc adrese... Alteori or fi ei plini de bunavointa, dar la orele de varf, bulevardele sunt foarte aglomerate... Pt mine cand au sunat la 112 cu accidentul ala de masina, au venit cred ca in 2-3 minute si m-au dus imediat la urgente, cu toate ca nu eram atat de rau...

 

Va pup pe toti si pe toate si ma scuzati ca ma tot vait, dar uneori efectiv nu mai pot. De f mult tim nu m-am mai simtit asa de rau atatea zile... A mai fost cate o raceala, vreo viroza, dar ma simteam nasol 1-2 zile...



#565
viviana

viviana

    Membru VIP

  • Moderators
  • 26.324 mesaje

Postat 22 iulie 2014 - 11:18

Daca intrati aici veti vedea puiutii de pisica. Unul dintre ei o asteapta pe fii-mea.

sunt mici, mici si simpatici. Abia astept poze cu ei mai mari.

 

Ps: ei se nasc albi si dobandesc colorul ceva mai tarziu.



#566
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.190 mesaje

Postat 22 iulie 2014 - 11:23

Ce draguti sunt! Si ce mici...  [:)]

Voi ce va luati, mascul sau femela?


Editat de monicabo, 22 iulie 2014 - 11:24 .


#567
CorinaDani

CorinaDani

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 13.602 mesaje

Postat 22 iulie 2014 - 11:33

mvaiii, viv, ce minunatii de pisoi !!!



#568
aminna

aminna

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.799 mesaje

Postat 22 iulie 2014 - 11:45

Daca intrati aici veti vedea puiutii de pisica. Unul dintre ei o asteapta pe fii-mea.

sunt mici, mici si simpatici. Abia astept poze cu ei mai mari.

 

Ps: ei se nasc albi si dobandesc colorul ceva mai tarziu.

 

ce dulci sunt!!! abia astept sa-i vad in cateva saptamani [:)]

 

deci fetita va luati, inteleg?



#569
kariguld

kariguld

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.428 mesaje

Postat 22 iulie 2014 - 11:54

transmit de la cratita de data asta. barbatul vrea supa de rosii, asa ca va primi una. (nu in freza, ca nu prea mai are par) 

 

legat de ce spunea buflea si kg in plus. din cate te cunosc virtual dupa ceea ce scrii, parca se zabt in tine doua personalitati. modul de a scrie pare al fi al unei persoane puternice, bine ancorata in realitate, cu ceva mi'se'rupism. pe de alta parte, scri adesea despre sentimentele tale negative, neputintele interioare, teama, lipsa de curaj. 

acuma am sa spun ceva, ce de obicei nu fac, sau daca o spun o fac privind persoana in ochi. (ma uit in ochii tai acuma, da?) 

tu spui mult prea des despre tine ca ti-e teama, ca nu ai curaj, ca te dispretuiesti, etc. crezi despre tine toate astea, si aici e cheia. 

aminteste-ti cum erai in trecut. la 18, 20, 25, 28 ani. cu siguranta nu erai asa cum esti astazi. stii de ce? ptr ca, candva ai inceput sa spui si sa crezi despre tine ca nu poti, ca ti-e teama, ca nu ai curaj, iar toate astea s-au inradacinat f bine in tine, mai ales in subconstientul tau. ai ales sa crezi asta, asta ai primit si ai astazi. 

 

insa viata este o suma de alegeri. care stau in mana noastra. f interesant, nu? ciudat, cei mai multi oameni aleg de multe ori aspectele negative, cand cele pozitive sunt exact la indemana ca cele negative. 

ce vreau sa spun, este ca poti sa faci schimbari. poti sa alegi astazi sa schimbi ceva. 

pare greu si complicat, insa nu este. alegerile te-au facut ceea ce astazi esti. poti sa fi cea de odinioara, cu siguranta poti asta. 

daca ceea ce ti-am spus te deranjeaza, alege sa ignori. 

 

 

si subscriu la ce spune Viviana cu toalele negre. poate ca e necesar sa le cumperi, insa nu trebuie sa te lasi afectata de aspectul asta. 

 

 

 

nu stiu daca v-am mai povestit, sunt deja multi ani de cand ai mei parinti (probabil 10) zburau cu un avion micut in Canada, iar pilotul din motive de vreme nefavorabila aproape a prabusit avionul. a reusit cumva sa aterizeze fortat, si a salvat viata celor 8 pasageri. 

noi copiii am aflat abia dupa ce s-au intors acasa. socul nu a mai fost asa mare. tata ne-a spus atunci cam asa 'va veni o zi cand noi va trebui intr-un fel sau altul sa plecam din lumea asta, datoria voastra este sa nu va prabusiti si sa va traiti viata mai departe'. 

 

 

 

gata supa intre timp.  [:)]



#570
monicabo

monicabo

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 9.190 mesaje

Postat 22 iulie 2014 - 12:11

Mama, ce repede ai dat gata supa!

 

Ai dreptate in tot ce scrii, iti admir sincer modul de gandire [flo2]

 

Buflea e speriata acum, dezorientata, pusa in fata faptului, sunt sigura ca se va descurca, si cu luciditate chiar, la cum am perceput-o aici, printre voi, pe ghetar. 

Si... la chestii de genul asta e greu oricum, si subit daca se intampla, e socant, daca e dupa o lunga suferinta, iarasi e coplesitor...

 

Colac peste pupaza, cu toate varicela asta a mea, pe ca o injur ca la usa cortului, weekendul trecut mi-a murit bunica. Chiar daca era de asteptat, avea o varsta (91), tot m-a afectat faptul ca s-a dus. Si nici nu am apucat sa o vad in zilele premergatoare (tot din cauza varicelei asteia idioate), am fost ultima data la ea cu tatal meu si cu copiii, la inceput de iulie, prin vre 2-3 iul. Pe urma nu s-a mai pus problema, ca a facut cea mica varicela, stiam ca o sa facem si noi, si nu stiam cu cat timp inainte sunt contagioasa, si am vrut sa nu risc, sunt mult batrani in caminul ala (era internata intr-un camin de batrani, privat, caci nu se mai putea ingriji singura, chiar daca cu mintea era super-bine), cu imunitate slaba mai mult ca sigur, si nu am vrut sa fac vreo prostie. Dupa aia, din 17 iul. am facut si eu, asteptam sa-mi treaca, ca sa ma mai pot duce si nu am mai apucat, s-a grabit sa se duca dincolo :(

Era om batran, gandind la rece, era normal sa se duca..... dar de afectat tot m-a afectat. Inmormantarea a fost ieri, dar nu am avut cum sa fiu prezenta.




Panic Questions

  • miha444
    - mar 22 2024 16:22

  • Progesteron in sarcina

    Flor_i
    - mar 18 2024 13:02

  • Cat mănâncă bebe la 2 luni

    mada204
    - mar 08 2024 16:24

  • PoÈ›i naÈ™te mai devreme de termen?

    Ezraa
    - mar 08 2024 06:39

  • Dermatita atopica

    MGeorgi30
    - mar 02 2024 13:10

Last Blogs

  • Vitamine preconceptie si in sarcina

    Deutzuk
    - Astăzi, 14:03

  • Pregătindu-ne pentru sosirea micuÈ›ului

    AdrianaBlo
    - Astăzi, 13:30

  • Morfologie 2

    Erika91
    - Astăzi, 12:04

  • Locul de muncă È™i sarcina

    Ioone
    - Ieri, 23:41

  • Kinetoterapie

    Vasilescu Georgeta
    - Ieri, 23:32

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -