Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 5 voturi

Ghetar in plina vara


669 raspunsuri la acest subiect

#521
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 17:53

Viviana, prin cce ati trecut!!! Multa sanatate sotului si sa auzim vesti numai de bine.

 

aici cand fetita vecinilor a avut dureri abdominale la miezul notpii cand au dat telefon la dr . era dr si asistenta pe fir...ca sa se convinga ca are sau nu  simptome de apendicita si sa stie daca e de dus la urgenta sau nu, I-au pus pe parinti sa o apese abdominal in partea buricului si in dreapta. a pus-o pe fetita sa sara in sus de citeva ori.

ziceau ca daca nu are dureri in timpul asta...nu e apendicita. si asa a fost....ca nu a avut. a fost doar indigestie cu dureri abdominale.

 

 

ica rabdare, rabdare...ca vine si pinguinul mic. stai sa vezi ca nu mai e mult.



#522
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 18:06

Acum despre noi …

 

Nimic special … e vara, e frumos, in weekend am stat pe langa casa. Din cauza ca Flavia nu poate tzipa, manca, alerga excesiv din cauza gatului …asa ca cel mai seafe mi s-a parut sa stam acasa. Am avut o tentaiva sa mergem la livada, la cules de visine, dar ne-am trezit prea tarziu. A sunat al meu si cica au trecut visine, au numai blueberries si nu ii plac, deci nu am fost. Pe langa casa insa, chestie care o facem in fiecare zi, nu se mai termina treburile frate …nimic nu ma agaseaza mai tare decat statul in weekend acasa si muncitul asta fizic care te epuizeaza mai tare decat dusul la serviciul  … iar am ajuns la concluzia ca pe mine ma “relaxeaza psihic” serviciul. Sper din suflet sa nu ajung vreodata sa trebuiasca sa stau acasa, sa muncesc fizic, sa pregatesc 3 feluri de mancare pe zi care in 2 ore nu se mai vad, sa fac curatenie, sa sap in gradina, sa spal, sa matur, sa sterg non-stop …arrrhhhhhh !!! Pur si simplu, daca stau acasa, nu pot sta si eu relaxata pe terasa, sa-mi beau o cafea …mereu vad ceva de facut – ba sa smulg o buruiana, ba sa dau cu solutzie de paienjeni pe langa casa, ba sa dau cu solutzie de buruieni printre pietrele de la terasa …

 

Nu ma intrebati ce am facut sambata, dar dupa amiaza, epuizata deja, am fost la mall cu Flavia sa imi cumpar haine … m-am ingrasat o masura, asta peste grasimile de care ma plangeam vara trecuta … sunt efectiv epuizata emotional cu silueta asta. Am tot sperat sa slabesc si sa intru in hainele de asta vara si de acum 2 veri …asta pana m-am vazut in niste poze facute la serviciu de o colega, in care aveam o rochie pe mine care pocnea pe burta. Infiorator, gretzos …asa ca am decis sa ma duc, sa imi cumpar haine pe masura …asta e … Trebuie cumva sa ma impac cu mine insami, ceea ce e foarte greu … am incercat de toate, Rina, Montignac, gym (asta vara) …nu mai pot slabi. De fapt nu pot trece de prima perioada, aia in care faci schimbarea si ti-e rau fizic. Stiu ca dureaza 1-2-3 saptamani si dupa aia trece, dar pur si simplu nu am puterea emotionala sa rezist acele 1-2-3 saptamani. Pot da vina pe diversele probleme care ma incearca anul asta – Alex si infectia lui, Flavia si operatia ei, tata, mai ales tata. Pot da vina pe menopauza care ma incearca probabil … poate din cauza lor nu am capul limpede casa ma focusez pe slabitul asta …sau poate pur si simplu nu pot, sunt lasha, nu am vointza ….cred intr-adevar ca imi trebuie un ajutor specializat, pentru care imi trebuie timp si curaj …si nu am nici una, nici alta. Va spun sincer ca efectiv a devenit o obsesie – nu ma mai uit in oglinda, nu imi place sa fac poze, ma scol in fiecare dimineata cu gandul “de azi nu mai mananc” si traiesc toata ziua cu regretul ca bag ceva in gura.

In plus, au inceput sa ma doara picioarele … nu stiu de ce, dar daca merg, merg da ?, nu alerg …ma dor picioarele, muschii, de zici ca cine stie ce effort am facut …imi pun sincer problema daca o sa mai pot skia la iarna, ceea ce ar fi o mare lovitura pentru mine …am citit pe net ca asta e semn de diabet, poate am diabet …desi cica la diabet slabesti brusc. ..in fine …

 

Alt motiv pentru care m-am dus sambata la shopping au fost hainele negre … nu am haine complet negre in garderoba si probabil ca in curand o sa-mi trebuiasca …mda, tata e foarte rau !!! Vineri am sunat si era numai el acasa, mama era la biserica … vorbea exact ca un om drogat, adica fara sa miste buzele, plangea si se vaita …printre oftaturi, sughitzuri, icneli, pufaieli am inteles ca nu mai poate, ca este terminat, este distrus, nu se mai poate da jos din pat, trebuie ajutat si pana la baie, ii e sila de el, are incontinentza si de cateva zile se chinuia cu scaune moi, in conditziile in care nu se poate da singur jos din pat …si in plus, il doare, il doare, il doare …rau. Sa nu-l mai intrebam daca il doare, ca il doare … si nu mai poate sa suporte … Ia tramadol, care este o morfina sintetica, si asta il mai linisteste, dupa care il adoarme si se scoala de durere …si o ia de la capat. Nu mai stie cand e zi sau noapte, doarme cand ii vine, se scoala cand il scoala durerea, nu mai iese din casa, se vede pe el in ce hal a ajuns si vrea sa se termine …. Vedeti, oare de ce nu exista eutanasiere si la adultzi ? Ca este tatal meu drag, de ce sa se chinuie asa pana boala asta i-o ataca un organ vital ? … Eu as avea taria sa trag cablul din priza. Asa simt, ca as putea face chestia asta daca ar fi legal …

 

Ceea ce m-a zdruncinat si mai tare, a fost ca vineri la telefon, spunea si chestii fara sens – sa il inmormantam la locul de veci pe care il au, dar sa avem grija ca sunt o gramada de persoane care vor sa ni-l ia, ca in Romania toata lumea fura si sigur o sa ne luptam pentru el (?????) …m-am speriat !!! Am sunat-o insistent pe mama care, la biserica fiind, nu raspundea …apoi am sunat-o pe vara-mea care era la Piatra … am crezut ca imi pierd mintile efectiv. Intr-un final m-a sunat mama inapoi – care era mult mai calma decat mine. De piatra mi s-a parut … vorbea rece, apasat si sigura pe ea … nici mama nu mi s-a parut in firea ei, mda, ea este o femeie foarte ratzionala dar parca era asa o piatra fara suflet … cred ca nici nu mai are lacrimi sa planga … mi-a spus sa stau linistita ca locul de veci e acolo si e al nostru, a platit toate taxele, nu ni-l ia nimeni, e pregatit. Am intrebat-o daca trebuie sa vin mai repede, sau rezista pana in august …si mama a zis ca rezista. Pentru ca inca mananca, are pofta de mancare … si pentru ca a promis ca o sa reziste pana vine fata lui acasa … asa ca, pentru ca nu stiu ce sa fac ca sa-I fie lui bine, sa-mi fie mie bine, sambata mi-am cumparat haine negre – ca sa simt ca fac ceva, sa fac un pas inainte in ceea ce urmeaza, sa inteleg ca asta este urmatoarea etapa, ca sa imi spun ca am facut ceva spre “inainte”, ca nu ma mai agatz de trecut si ca nu stau pe loc … mi-e frica ca o sa imi pierd simtul umorului, firea, felul, ca o sa devin o baba grasa si uricioasa, invidioasa pe toti si pe toate, mi-e frica ca n-o sa mai rad prea curand …si rasul este tot ce imi mai place la mine.



#523
Qarina

Qarina

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 10.754 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 18:17

ufff, buflea, imi pare rau sa aud toate vestile astea.... poti sa dai cu ceva dupa mine ca stii cum sa ma gasesti, dar poate niste couselling nu ti-ar ajuta si tie?

 

how to deal with your parents, how to accept yourself?

 

si poate sa-ti schimbi un pic optica despre prioritati in viata, cum ar fi sa vezi ce-i cu diabetul ala for sure sa sa incei sa vezi gym-ul ca un mod de viata sanatos cu o rutina saptamanala si nu ca un mod de a slabi?



#524
michelle-usa

michelle-usa

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 19.697 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 18:19

buflea, dupa tot risul cu tabacitul fundului cum spunea aqai...plang si plang pt tine.

o imbratisare si o rugaciune din partea mea...ca stiu cat de greu ti-e sufletul.



#525
strumphitza

strumphitza

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.666 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 18:20

Buflea, te imbratisez! parca ai scris de mine in mesajul ala, nu degeaba suntem nascute in aceeasi zi si suntem cam in aceeasi situatie acum cu tatii nostri... Eu de cand am luat biletele de avion ma tot intreb si ma framant, nu cumva sa ajung prea tarziu.. desi tatal meu e inca ok acum sa zicem, ... dar ... stiu ca suna urat si ciudat, si eu m-am uitat prin magazine si online dupa haine negre, ca nu am deloc nimic negru... offf



#526
eumada

eumada

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 14.106 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 18:21

of buflea,of.....ia-le incet scumpa mea.Inteleg ca te doare,inteleg ca te dor toatedar fa un efort si incearca sa le lasi sa curga.O sa fac un efort si daca vii la piatra la sfarsitul lui august....cand ziceai tu sa vin sa te vad ...sa te strang in brate ca esti nacajita acu`..rau de tot.Si multe n-am ce sa zic.Da` stiu ca esti nacajita si ajunge.



#527
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 18:26

Buflea, despre intalnirea de la Bucuresti:londonezul si-a luat bilet de avion pe 25 august.Avionul soseste la ora 00,35.Eu oricum vin cu sotul sa il luam dar nu stiu cum sa fac sa vin mai devreme sa ne intalnim si apoi ce fac eu pana la ora aia.Si sotul nu prea poate sa vina sa bananaie cu mine prin Bucuresti toata ziua.
Asa ca ma gandesc ce si câte "combinaţii de n luate câte k "(matematica din liceu inca ma bantuie):))sa fac sa împac si intâlnirea si sotul si londonezul.

Deci e mai incurcat decat daca ar fi vorba doar de-o capra si de-o varza...:)):))...ca ar fi vorba doar despre mine:o capra cu creierii varza!:)):)) dupa cate se vede(citeste):)):)):))
Astazi vorbesc in cimilituri.:))

Ah, stai Soro ...ca nu e greu deloc. Vii in Buc pe la 17-18 cel tarziu si mergem la o carciuma unde stam pana la 23:30 cand matale iei drumul aeroportului si noi restul drumul paturilor ...la carciuma vii cu sotul, daca vrei sa mi-l arati, ca stii ca eu am reputatie de seducatoare a barbatilor prietenelor mele ...ca sa nu se sperie de compania femeleasca, il putem constrange pe Rufus si Tora, sub titulatura de " cuplu serios si domestic" ...si dam verde tuturor barbatilor de pinguine doritoare, sa se prezinte la intalnire si sa se consoleze cu randul 2, fiecare in spatele pinguinei din dotare si fara posibilitatea de a-si schimba locul (hmmm, poate nu ar trebui sa le spunem asta ca poate nu mai vin)... Cat despre mine, nu va deranjati sa imi puneti pe nimeni in randul 2 ca oricum nu e loc, ocup 2 randuri ...

Editat de buflea, 21 iulie 2014 - 18:27 .


#528
elyda

elyda

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.011 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 18:27

Buflea, dupa cate vezi eu nu sunt o persoana cu toate ţiglele pe casa.:)) Imi place sa rad , sa glumesc, sa fac băşcălie (mai ales)de mine si de altii(cand o merita:))), imi place sa fac muuulte lucruri pe care acum 6 ani când i-am pierdut pe ai mei unul dupa celalalt , credeam ca nu o sa le mai pot face.

Nu am devenit (încă)o baba urâcioasa(pe Trubadur nu am curaj sa il intreb:))), nu am ramas agatata de perioada aceea.Nu spun ca e usor, pentru ca as minti.E al naibii de greu, durerea aceea nu o sa treaca niciodata DAR o sa te obisnuiesti cu ea, o sa fie întotdeauna prezenta numai ca o sa stea acolo intr-un colt de suflet si o sa te ajute.O sa te ajute sa iti amintesti cu drag de cel plecat, o sa te ajute sa plangi cand se strange prea multa, o sa te ajute sa recunosti cate ceva din tatal tau in comportamentul tau, al lui Alex sau al Flaviei.

Si trecand prin dureri de gat, streptococi, dureri de dinti bărbătești:), greve adolescentine , dureri de picioare, kilograme care in loc sa-si vada de drumul lor se indragostesc subit de tine pentru ca ești atractiva :) si alte chestii placute:)), or sa treaca anii si ai sa vezi ca o sa fie bine.O sa plangi,o sa razi si o sa treci si peste asta amintindu-ti de tatal tau ori de cate ori sufletul o sa simta nevoia.

Editat de elyda, 21 iulie 2014 - 18:33 .


#529
elyda

elyda

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 4.011 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 18:28

Strumph, acum ca ai scapat de cumparatul scutecelor pune banii pe care ii dadeai pe ele de-o parte ca numai maine nu-i poimaine si-ti cere mândra tabără in Tenerife si te prinde cu cardul dezbracat!
Nu vezi ca copiii astia sunt din ce in ce mai precoci:) si mai pretentiosi?:))

#530
aminna

aminna

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 5.799 mesaje

Postat 21 iulie 2014 - 18:31

Buflea, despre intalnirea de la Bucuresti:londonezul si-a luat bilet de avion pe 25 august.Avionul soseste la ora 00,35.Eu oricum vin cu sotul sa il luam dar nu stiu cum sa fac sa vin mai devreme sa ne intalnim si apoi ce fac eu pana la ora aia.Si sotul nu prea poate sa vina sa bananaie cu mine prin Bucuresti toata ziua.
 

 

pai e luni, unii mai si munceste (chiar daca-i luna de concedii), asa ca fixeaza-ti (inca) o intalnire dupa 6-7 seara. Yagmur, ne bagam sa-i tinem de urat fetei pana la miezul noptii? [:)]  eventual la crasma de langa Rufus, dac-o mai supravietui pana atunci (crasma, nu Rufus [alcool] ) si asa-l cunosti si pe el cand o veni cu "lacramatia"-n batz [:-)))]

 

 

Viv, imi pare rau de ce ti s-a intamplat, dar o sa se termine cu bine curand. pana si eu, din fotoliu, m-am gandit la un abdomen acut, dupa atatea zile de dureri abdominale si febra care nu ceda... pe copchiii astia nu-i mai invata nimeni in facultate sa detecteze semne de abdomen acut??? de curiozitate, i-a trecut macar unuia dintre ei prin capsor sa il palpeze sub coaste (in dreapta) si sa ridice brusc mana, sau sa-i ceara lui sa ridice piciorul in extensie? (in ambele cazuri apare o durere abdominala, chestie pe care ar fi trebuit s-o stie orice medic de la semiologia din anul III).

 

Buflea... [flo2]  [flo2]  [flo2]




Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

  • Bye bye la job

    FloreClau
    - Ieri, 19:30

  • Palpitatii puternice

    RoxiMada
    - Ieri, 17:33

  • Care este cel mai frumos lucru în a fi însărcinată?

    Ddeenniissaaa
    - Ieri, 15:52

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -