#11
Postat 14 ianuarie 2014 - 21:49
#12
Postat 14 ianuarie 2014 - 22:02
Dupa ce rastorn mamaliga, infig bunati de cascaval intr-o parte si le las pina se topesc .....
#13
Postat 14 ianuarie 2014 - 22:19
Chiar in seara asta am mancat mamaliguta cu branza (de oaie, adusa din Romania) si smantana. Marciei ii place ft mult, ea cu al meu sot o mananca si goala. Mie imi place cand se raceste si o mananc cu lapte (lapte in castron si mamaliga sfaramata). Mai facem cu branza/unt si ou fiert.
#14
Postat 14 ianuarie 2014 - 22:25
Este in festin al gustului mamaliguta cu branza si smantana.Toti mancam cu placere. Mamaliga cu lapte a incercat cineva? Dar de un bulz ce ziceti?
#15
Postat 14 ianuarie 2014 - 22:28
da, imi place ft mult mamaliga cu lapte...de bulz nu mai pomenesc, ca iar ma apuca foamea...ca mamaliga nu tine de foame
In Bucovina am mancat mamaliga cu tochitura, cu tocanita de ciuperci cu usturoi.
#16
Postat 14 ianuarie 2014 - 22:41
Si eu am mancat azi cu ceapa. Am faina de acasa de la parinti , non-GM ,nu se compara cu ce gasesc aici. Am vazut ceva la fel , la Waitrose dar costa £5 jumatate de kg.
Copilu" nu mananca nici la mine .
Editat de missdarcey, 14 ianuarie 2014 - 22:44 .
#17
Postat 14 ianuarie 2014 - 22:50
Se spunea ca daca nu stiau sa faca mamaliguta si nu iesea ca la carte nu erau bune de maritat.;)))
Editat de RalexHD, 14 ianuarie 2014 - 22:51 .
#18
Postat 14 ianuarie 2014 - 23:02
Si eu am mancat azi cu ceapa. Am faina de acasa de la parinti , non-GM ,nu se compara cu ce gasesc aici. Am vazut ceva la fel , la Waitrose dar costa £5 jumatate de kg.
Copilu" nu mananca nici la mine .
Gasesti la Holland and Barrett, si in lipsa de altceva e chiar bun ...noi numai din asta folosim.
http://www.hollandan...=3438&cpid=3841
#19
Postat 14 ianuarie 2014 - 23:06
Ha , nu arata rau . am in plan o prajitura cu iaurt si malai
A explodat mamaliguta...si pe la alte subiecte
Editat de missdarcey, 14 ianuarie 2014 - 23:14 .
#20
Postat 14 ianuarie 2014 - 23:07
Who doesn't? :))) (raspuns la intrebarea din titlu)
Imi place rece sa mananc crusta.
Si mai imi place ce face soacra-mea, mamaliga cu straturi de branza. Ei, in saturile pe langa Sibiu, ii zic "galusca" (cu s nu cu sh). Nu stiu cum se mai numeste.
Si mai imi place sa o mananc cu lapte acru, obicei tot de la ei luat.