Oana: TORT
Blat fara faina (fara gluten)
6 oua, 6 linguri faina almond, 2 linguri nuca cocos (foarte marunta, neindulcita), 2 linguri mac, 6 linguri zahar, 1 lingurita praf de copt, zahar vanilat optional. bati albusurile spuma, pui zaharul si bati pana sta tzeapan, adaugi galbenusirile, apoi praful de copt, faina de almond, nuca de cocos si macul.
crema cu gem
eu of fac dintr-un borcan (cca 400g) de gem si 1 cutie de frisca lichida (cca 400ml). Bat frisca (fara zahar) apoi adaug dulceata si amestec pana se incorporeaz. Gata crema
Eu cumpar cutii de crushed pineapple. pun intre foi siropul apoi un strat de crushed pineapple apoi crema, repet si deasupra. Imbrac tortul cu ce imi ramne din crema sau cu frica (facuta separat).
Editat de michelle-usa, 17 ianuarie 2014 - 21:46 .