Sari la conținut

Sari la conținut


* * * * * 1 voturi

Educația sexuală – Războiul împotriva copilăriei. De la vârste fragede, copiii sunt învățați cum să obțină plăcerea sexuală


338 raspunsuri la acest subiect

#1
marius

marius

    Membru VIP

  • Moderators
  • 25.083 mesaje

Postat 25 mai 2016 - 08:11



#2
redactor

redactor

    Membru VIP

  • Administrators
  • 14.054 mesaje

Postat 25 mai 2016 - 08:31

o tema extrem de buna de discutie.

Sexualizare precoce a copiilor este de multe ori cnsecinta societatii in care traim insa eu cred ca si datorita mamicilor care le cumpara prea devreme haine nepotrivite... si alte bucati de educatie care lipsesc major.

 

Eu am doar un baiat acasa insa pot spune ca toate colegele lui sunt cu 3-4 ani mai 'in varsta' ...toate vorbesc numai de sex si asta e interesul major,

 

[flo]



#3
372018

372018

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 6.350 mesaje

Postat 25 mai 2016 - 08:56

Ceau, Marius.

 

Am dat si eu peste filmulet si m- am razgandit sa il vizionez, ca sa imi scutesc nervii de ceea ce am intuit ca voi viziona.

Pana la scoala insa desenele animate incep sa imi manance ficatii.

Si ma intreb unde e CNA??? La film erau copii si mai mici fata de al meu copil. De gradi. Nici ea nu e departe de ei. Vorbesc despre Angry Birds, noul hit al cinematografelor, unde: 

 

porcii sunt moldoveni, caci aceasta le este limba vorbita ( aia cu discriminarea pe unde motzaie? ). Porcii sunt baieti si danseaza precum chippendales, isi smulg si pantalonii. Un pasaroi remarca dezgustat goliciunea. Alt pasaroi ( baiat, da? ) priviind cu ochi prelinsi la ei, il contrazice, ca tocmai asta e de vazut/ placut, ceva de genul. Vulturul se urineaza pret de niste minute in film, cam atat ni se arata " jetul ".

Frozen, comentariile LGBT: este cel mai friendly gay film, Elsa daca e speciala, musai sa fie gay, dragostea frateasca dintre ea si sora- sa, Ana, e mai mult de atat. WTF? Incest? Vor continuarea filmului, cu o partenera pentru Elsa.

Pe Youtube, am mai zis, circula la liber filmulete- montaje luate din mai multe filme de desene celebre, in care Merida se iubeste cu Rapunzel...tot felul de combinatii de genul. Li se aratasuferinta lor ca se iubesc, binecuvantarea parintilor ( nu neaparat parintii din filmele originale ) in final, pentru relatia dintre ele.

Ca parinte, ca adult, ma simt murdara. De ce nu ne lasam copiii sa fie copii? Sunt varste la care nici nu ii intereseaza, nici nu inteleg aceste lucruri. De mult timp  sunt desene cu astfel de conotatii, glume pentru adulti, neintelese de copii, desi filmele chipurile sunt facute pentru ei. Ei sunt publicul tinta. Sau?

Suntem pusi in fata faptului implinit. Sincer, la AB chiar nu ma asteptam sa vad acele lucruri. 

 

Nu stiu, dar chiar asa am ajuns? Cu ed sex in scoli, daca nu vor face publica programa, subiectele avute in vedere, ca sa stim exact la detaliu! ce vor sa ii invete pe copii si cine, nici nu ma gandesc sa fiu de acord. Sper sa avem o actiune ca cea initiata de Coalitia pentru Familie de acuma, cand va fi cazul.


Editat de lucialu, 25 mai 2016 - 09:03 .


#4
Collins20

Collins20

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.327 mesaje

Postat 25 mai 2016 - 10:58



o tema extrem de buna de discutie.

Sexualizare precoce a copiilor este de multe ori cnsecinta societatii in care traim insa eu cred ca si datorita mamicilor care le cumpara prea devreme haine nepotrivite... si alte bucati de educatie care lipsesc major.

 

Eu am doar un baiat acasa insa pot spune ca toate colegele lui sunt cu 3-4 ani mai 'in varsta' ...toate vorbesc numai de sex si asta e interesul major,

 

[flo]

Nu are legatura subiectul de fata cu ce haine cumpara mamicile fetitelor , pentru ca o mama normala cumpara haine adecvate varstei nicidecum tot ce vede . Cum adica putem sexualiza un copil prin imbracaminte ?.

 

Referitor la educatia sexuala in scoli , nu se face fara acordul parintilor . Noi am primit email de la scoala  despre continutul celor trei lectii si am fost invitati sa vizualizam si sa discutam la scoala si apoi sa decidem daca permitem sau nu copilului sa participe la aceste lectii. Filmele erau despre preadolescenta , ceea ce simt , schimbarile fizice , Dar absolut nimic grafic content , cum am vazut in filmul lui Marius . Este infiorator .

Cum sa arati unui copil de 10 ani asa ceva , e ca si cum s-ar uita la un film porno .

Ceea ce ne-a nemutumit pe noi ca parintu la sedinta de la scoala a fost ca la fetite s-a specificat ca au clitoris care produce placere daca este atins/masat . Multi parinti si-au exprimat dezacordul , au vazut asta ca pe un indemn la masturbare. In final partea aceasta a fost scoasa . Full stop .


Editat de Collins20, 25 mai 2016 - 10:59 .


#5
Pepco

Pepco

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.624 mesaje

Postat 25 mai 2016 - 12:56

Cum adica putem sexualiza un copil prin imbracaminte ?.

 

 

Putem, daca suntem anormale, gen mama dintr-un episod din Toddlers and Tiaras, care si-a trimis gagalicea pe scena imbracata intr-o rochie cu sani falsi. Copila avea vreo 5-6 ani...



#6
Collins20

Collins20

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.327 mesaje

Postat 25 mai 2016 - 13:19

Ala e un show , noi traim in viata reala .



#7
Pepco

Pepco

    Membru senior

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunct
  • 3.624 mesaje

Postat 25 mai 2016 - 17:01

Ala e un show , noi traim in viata reala .

 

Show, neshow, ia vezi minutul 3:35 de aici: https://www.youtube....h?v=VY2sHP2T5vs



#8
Adriana mica

Adriana mica

    Membru junior

  • Membri
  • PunctPunctPunct
  • 1.200 mesaje

Postat 26 mai 2016 - 16:32

Lucialu,  nu am vazut (inca!) Angry Birds, altfel spus nu ma pot pronunta. Insa, dupa ce am urmarit Frozen iti spun, cu mana pe inima ca cei mici nu vad lucrurile astea. Cu riscul de a fi considerata naiva, nici eu nu am perceput nuantele despe care vorbesti tu. Copilul nostru are aproape 10 ani, in ultima perioad am vizionat ocazional filme de interes pt el dpdv subiect (eg. Back to the future, Karate Kid), care contineau scene cu adolescenti (chestii, de altfel, absolut nevinovate).... de fiecare data urmaream cum reactiona / ce spunea copilul... se vedea ca nu intelege despre ce este vorba (fiind ceva necunoscut pt el) / nu-l interesa si de abia astepta ca actiunea sa se reintoarca la subiectul principal. Sunt de acord ca implicarea parintilor este foarte importanta atunci cand vorbim despre expunerea copilului si selectarea surselor de informare insa, in acelasi timp, nu cred ca este ok sa proiectam asupra lor propriile temeri si angoase.

 

Cat priveste educatia sexuala, cred ca este prematur de luat in calcul introducerea ei in programa din Romania, dat fiind nivelul scazut de responsabilitate pe care o au scolile in relatia cu copiii (mi se pare ca nu se constientizeaza cat de important rolul pe are il au / ar trebui sa-l aiba, despre asumare ce sa mai vorbim). Pana vom ajunge in acel stadiu in care educatia sexuala sa se poate face intr-o forma organizata, ramane in sarcina parintilor sa se ocupe de acest aspect, context in care organizatii sau platforme de genul asta nu au o influenta prea mare (eu nu am auzit pana acum de ele).


Editat de Adriana mica, 26 mai 2016 - 16:47 .


#9
buflea

buflea

    Membru VIP

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 15.395 mesaje

Postat 26 mai 2016 - 17:47

A mai vizualizat cineva filmuletul asta in afara de mine ?

 

Eu am vazut cam jumatate m-am plictisit ... nu mi s-a parut obiectiv, este clar facut cu intentie, sa loveasca in activitatea si interesele acelei organizatii ... de care nici nu am auzit. Desi in filmulet este prezentata ca si cum ar fi un pericol mondial, repet mondial ... de fapt cred ca este o organizatie nesemnificativa, care incearca si ea sa-si vanda programele de educatie sexuala pe ici pe colo, pe unde resusesc sa se mai infiltreze ... din film am retinut ca nu s-a agatat decat de niste scoli in Oregon si in rest, prin tot felul de tari din lumea a treia. Personal nu mi se pare nici un pericol, tocmai pentru ca "pericolul" este prezentat in acest video atat de exagerat incat induce dubii. In bucata pe care am vazut-o eu, nu se specifica la ce varste se spune despre placerea sexuala, despre metodele de a face sex, despre sarcina si avort (pe care eu il tolerez) ... se spune asa vag ca prezentarile se fac copiilor incepand cu 10 ani ...si mvai, ce grav este. Pai "incepand cu 10 ani" nu cred ca inseamna ca se preda sexul anal la 10 ani ...

 

Ca nota generala, eu sunt de acord cu educatia sexuala in scoli, si 10 ani mi se pare o varsta foarte buna pentru asta. Continutul si modul de prezentare sunt intr-adevar discutabil, dar cred ca copiii la aceasta varsta au un oarecare filtru  ...

 

Cat despre "Angrybirds", eu nu stiu de ce este contestat, dar trailer-ul este hilarious.



#10
andaghe

andaghe

    Membru de baza

  • Membri
  • PunctPunctPunctPunctPunctPunct
  • 8.396 mesaje

Postat 26 mai 2016 - 18:18

Adriana, ai dreptate... eu cel putin am citit destul de mica " 1001 de nopti", si nici macar nu mi dadeam seama ca "umblatoare" insrmna wc, nu mai zic de altelr... am privit o ca pe o carte de povesti!


Panic Questions

  • Bebe 1 aniÈ™or greutate mica

    lar
    - apr 22 2024 17:43

  • Bebe 1 an greutate mică

    lar
    - apr 22 2024 17:30

  • SughiÈ› bebe in burtica

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:58

  • Secretie vaginală abundentă

    Mihgaandrei
    - apr 18 2024 16:57

  • Scădere in greutate

    SaraMaria26
    - apr 17 2024 19:00

Last Blogs

  • Bagajul de maternitate 👜

    BiancaDragnea
    - Astăzi, 08:13

  • Control

    Andreeaflore1991
    - Ieri, 21:41

  • Ce am învățat până acum în sarcină?

    Ana1298
    - Ieri, 20:26

  • Bye bye la job

    FloreClau
    - Ieri, 19:30

  • Palpitatii puternice

    RoxiMada
    - Ieri, 17:33

Ultimele aprecieri

  • andacosPoza lui %s

    andacos
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • monicaboPoza lui %s

    monicabo
    ii multumeste lui

    szivarvany
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • OtiliavPoza lui %s

    Otiliav
    ii multumeste lui

    Laura25
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • ElkiaPoza lui %s

    Elkia
    ii multumeste lui

    ioana
    pt. aprecierea acestui mesaj

  • - TOP 50 reputatii -