Bloguri

Noua statie de calcat Philips PerfectCare, un ajutor de nadejde

  • Incep prin a marturisi ca a calca rufe nu este tocmai una din pasiunile mele. Evit cat de mult pot sa o fac, iar atunci cand trebuie mereu calc dimineata, inainte de a iesi pe usa.

     

    Cand am primit noua statie de calcat de la Philips: Philips PerfectCare Azur,  primul gand a fost ca sigur e ca toate celelalte. Ei bine, nu e chiar asa [:)].

     

     

    Desi pare complicat la prima vedere tot dispozitivul, cu rezervor separat pt apa, designul il face foarte usor de utilizat.

     

    In primul rand, in rezervor se poate pune apa de la robinet (inteligent conceput in asa fel incat sa pui apa fara sa torni pe jos, pe tine.. peste tot), avand un sistem anti-calcar ce protejeaza aparatul si hainele de depuneri de calcar. (asta mi se pare foarte fain si util).

     

    Firele ce leaga statia de calcare de priza si de aparat sunt destul de lungi oferind mobilitatea necesara utilizarii optime.


    O simpla apasare de buton (spre deosebire de vechiul meu aparat pe care in momentul cand il conectam la priza trebuia sa fiu langa el)... si in 2 minute te poti apuca de calcat.


    Am inceput curajoasa cu o camasa foarte botita de-a feciorului.

     

     

    "Indemanarea" mea celebra printre cunoscuti, facea ca de obicei calcatul unei camasi sa insemne ceva de genul netezim aici si facem o cuta mare dincolo[:D]. Spre marea surprindere, cu noua statie de calcat Philips Perfect Care Azur am reusit sa calc prima maneca foarte usor si rapid.

     

    Aburul scos de aparat netezeste hainele rapid si fara complicatii. Chiar imi venea sa exclam 'uau!'. Calcatul camasii a mers repede si cu rezultate super!

     

     

    Am trecut apoi la uniforma fetei mele, Bianca. Si pe aia am dat-o gata repede si frumos.

     

     

    Am luat apoi o bluza de-a mea ce contine foarte putin bumbac si mult elastan. Daca as fi pus fierul vechi de calcat dupa ce am calcat camasa de bumbac peste bluza mea, cu siguranta, in cel mai bun caz, s-ar fi lipit materialul de talpa (in caz nefericit, as fi lasat si o urma de arsura pe bluza).

     

    Cu noul fier de calcat Philips - adica, sa fiu mai exacta: noua statie de calcat PhilipsPerfect Care, nu numai ca nu am stricat, ba am si scos rapid o bluza neteda.

     

     

    Am fost intrigata cand am citit instructiunile de folosire prima data ca nu exista nici un buton de reglare a temperaturii. Chiar asa destept sa fie?! Ei bine da, inginerii de la Philips au facut o treaba extraordinara pt neindemanatici ca mine! Cu siguranta nu voi mai reusi sa las urme si arsuri pe haine.


    Am incercat apoi abilitatea aparatului de a scoate abur in pozitie verticala si am netezit cateva cute ale draperiei si ale perdelei de la geam. Chiar functioneaza!


    Cred ca singurul lucru ce l-as avea de rerosat acestei statii de calcat este ca nu ia hainele din dulap sa le calce singura [:D].

     

    Stiu ca si in continuare nu va fi calcatul o pasiune si o placere, dar cu sigurnata cu statia de calcat Philips Perfet Care Azur,  voi termina treaba mai repede, mai eficient si mai usor.

     


    Multumesc Philips si Desprecopii pt sansa de test aceast statie de calcat!!

     

     

    Bonus, la sfarsit, ne-am ales si cu o jucarie, copiii si pisica facandu-si aproape o ora treaba cu cutia statiei de calcat Philips Perfec Care Azur. [:)] 

     


Comentarii

2 comentarii
  • ANNITTA_A
    ANNITTA_A Un super fier de calcat pe care cred ca oricine l-ar dori! si eu urasc sa calc si evitam cat putem... insa de cand am bebelusul...sunt nevoita sa nu mai evit deoarece ma gandesc la sanatatea lui, la pielea lui sensibila.
    7 decembrie 2013 - 1 apreciaza asta
  • laridelia
    laridelia felicitari, nici eu nu iubesc calcatul dar nu am ce face, acest fier este super tare, imi doresc si eu unul.
    7 decembrie 2013

Comentarii Publice

Poti sa comentezi si anonim (vezi casuta la final dupa ce scrii mesajul)
 

Mesaje de la acelasi autor

Din aceeasi categorie...

  • Top 10 lucruri utile consumabile pentru bebeluși

    Îmi place să fiu o persoana organizata de aceea las mai jos o lista cu top 10 lucrurile utile pe care le-am folosit cel mai des la prima bebelina și cu siguranță le voi folosi și acum: - scutece Lupi...
  • Zi de sâmbătă liniștită

    Bună dragelor,.Cum sunt pe ultima sută de metri și se apropie nașterea am fost azi și am cumpărat cele necesare pt venirea lui bebe.Azi am cumpărat salteaua,am luat lenjerie de pat,2 sunete pe care le...
  • Geanta de maternitate

    Am început să îmi fac bagajul de maternitate pentru mine și pentru bebe ! Pentru mine am pus cămăși de alăptat , bustiere , prosop , halat , șlapi pufoși și din cauciuc pentru duș , produse de igienă ...
  • Scutece

    Bună am primiți un voucher de reducere la haggies numărul 1 și numărul 2 ! Încep să fac cumpărături pentru bebe! Aproximativ câte baxuri ați avut nevoie de mărimea 1 și câte de mărimea 2 ?
  • Cumparaturi

    Nu stiu despre voi,mamici,dar eu am ajuns intr-un impas..Am cumparat multe,cu avant,si acum nu mai Stiu ce sa cumpar. Parca m-a luat panica,parca nu mai Stiu ce am nevoie si ce mi-a mai ramas nebifat...
  • Bagaj de maternitate

    Astăzi avem 35 de săptămâni și 6zile. Bebelina încă este cumințica in burtica,îi place acolo,sper sa mai stea până la data programată pentru cezariana🥹 am așa emoții. Dar până atunci mai este încerc s...
  • Perna de alaptat

    Buna seara! Tind sa spun ca fiind la al doilea copilas , am noroc pentru ca am pastrat aproape toate lucrurile de la primul. Este tot baietel si se va naste in acelasi anotimp ca si Aris, toamna si s...
  • Pătuțul bebelușului

    Acum ca am început sa folosim funcția de legănare a pătuțului din cauza colicilor, mi'aduc aminte ca l-am cumpărat cu puțin timp înainte sa se nască fetita. Mi-a plăcut mult modelul și aveam planuri s...
  • Carucior pentru bebe

    In goana dupa carucior de azi sunt tot nehotarata,as vrea fara landou separat sa fie mai comod de transportat si de impachetat,dat fiind ca sunt mama singura trebuie sa îl urc mai usor in masina si in...
  • Ultimul trimestru

    Buna🥰🥰 Am încercat sa nu scriu zilnic aici ca sa nu plictisesc cu aceeași rutina sa zic, deși zilele mu sunt chiar toate la fel! Am intrat in săptămâna 30 și cel mai greu de dus acum sunt emoțiile si...